26.9.2012

“Herkullinen” Viherpirtelö…

Nyt on otettava kovat keinot käyttöön ja todella taas katsottava mitä sitä suuhunsa laittaa. Voi hyvää päivää nimittäin millaisen väsymyksen olen hankkinut parissa viikossa. Tänäänkin päikkärit venähtivät luvattoman pitkiksi ja edelleenkin silmäluomet painaa alaspäin. Olo on jopa vähän flunssainen.

Nyt alkaa siis super panostaminen super terveellisiin ruokiin!;)

Aloitetaan tällä “tosi herkullisella” viherpirtelöllä. Hipsuissa siksi, että en ole ihan niin varma tuosta herkullisesta…;)

Pirtelö sisältää seuraavaa:

Parsakaalia
Spirulinajauhetta
Kaurajuomaa
Macajauhetta
Tyrnimarjoja
Banaani
Pinjansiemeniä

(Huom, lisäsin muutamiin tuotteisiin linkit nettikauppoihin, joista niitä mm. saa)

Super terveellistä loppuviikkoa kaikille!!:) Minä keittelen taas iltateet ja jatkan tämän pirtelön “nautiskelua”. ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Xenia
  26.9.2012 at 21:07

  NYC:issä ei sit tollasta moskaa. :D No ei! oot <3

 • Reply
  Mona
  26.9.2012 at 21:15

  Hihihi:DDDD Oot ihana:D Ei todella nyc:ssä tällästä!;) Mä tankkaan itteni nyt ennen reissua super pirteeks ja terveeks ni sit voi herkutella reissussa;)

 • Reply
  Anonymous
  27.9.2012 at 07:26

  Mä en suostu laittamaan suuhuni mitään mistä en pidä. Toki voin maistella uusia juttuja, mutta jos koen että joku maistuu pahalta, en varmasti sitä enää uudelleen syö. Mulle ruoka on niin suuri nautinto, että syön ainoastaan sitä mikä maistuu hyvältä. Tietysti aina ei voi olla herkkuruokia, meilläkin töissä aika laitosmaiset sapuskat, mutta onneksi sentään aina muutamia vaihtoehtoja mistä valita. Mun mielestä melkein mitä vaan voi syödä, kunhan syö tarpeeksi pieniä annoksia (jos kyseessä on jotain epäterveellisempää). Onneksi salaatit ja keitot on hyviä ja terveellisiä :)

  Ootko muuten käynyt mittauttamassa hemoglobiiniarvosi? Jos tunnet itsesi kovin väsyneeksi, niin kyse voi olla myös raudan puutteesta.

  Tsemppiä noihin terveyspöperöihin, nostan hattua että tuollaisen litkun saat menemään alas, hih ;) Ja toivottavasti menee väsymys ohi, voihan se ihan vaan tästä syksystäkin johtua.

  • Reply
   Mona
   29.9.2012 at 19:54

   Hihihi:D En mäkään mitään aivan järkkyä alas saa:DD Ei toi oikeesti niin kovin pahaa ollu;)
   Banaani toi aika hyvin pientä makeutta;D
   En oo muuten mittauttanu, tosiaan pitäis kyllä!! Täytynee varata aika terkkarille, vois olla nimittäin ihan hyvä tarkistuttaa.
   Ja kiitos tsempistä;) Kivaa viikonloppua <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *