24.9.2012

Jalkatreeni ja kuulumisia

Viikko tuli aloitettua kunnon rääkki jalkatreenillä. Nyt on jalat niin spagettia, että huomenna saattaa olla pientä jumitusta ilmassa:D 
Ulos lähtiessä saa muuten laittaa jo todella reilusti päälle. Syksy on tosiaan tehnyt jo tulonsa. Ihan kivaa toisaalta. Vaikkakin se verottaa myös pienellä väsymyksellä. Sitä D-vitamiiniä pitäisi edelleen tilata.. 

Katselin tänään pikaisesti nellyn uusimpia treenivaatteita ja sieltä pomppasi muutama ihana piristys silmään. Näillä saisi syksyn treeneihinkin huomattavasti lisää ilmettä:) Tykkään!:)

Aika on mennyt viimeiset pari viikkoa niin nopeasti, etten ole edes huomannut sen kulua. Tekimistä on ollut aivan järjettömästi. Meidän Nykin matka Xenin kanssa lähenee myös hurjaa vauhtia!!:D Ihan mahtavaa, olen vieläkin ihan über innoissani, enkä oikeen vieläkään usko, että ensi kuussa tähän aikaan olen oikeasti siellä:)
Siihen mennessä pitäisi kuitenkin puurtaa todella paljon kouluhommien kanssa. Seminaaritöiden tekoa, tenttiin lukua, kielten opiskelua yms. Hommia todella riittää. Haluaisin saada mahdollisimman hyvin työt tehtyä ennen matkaa, jotta siellä saa ottaa reissusta kaiken irti:) 
Nyt painun kuumaan suihkuun ja nautiskelen iltateen luomu hunajan kanssa. Ainiin ja nukkumaan menen edellispäivänä tulleen Olivian kanssa. Muoti-lehdet ovat niiiiiin arjen luksusta!:) Pääset tilaamaan Olivian melko hyvään tarjous hintaan tästä linkistä. Odotan itse innolla ensi kuun lehteä, koska siellä pitäisi olla hauska juttu tästä ihanasta blogi kolleegasta;)
Nyt oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
Ps. Kiitos ihan hirmuisesti ihanista ja kannustavista kommeteistanne edelliseen postaukseen!:’) Olette ihan parhaita 


Huom! Postaus sisältää affiliates linkkejä

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Krista
  24.9.2012 at 22:26

  Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *