19.9.2012

18/9-2012 Outfit

Eilen päällä oli turvallinen kombo farkut ja vaalea yläosa. Pientä rouheutta asuun toi kuitenkin revityt farkut. Pidän niistä kovasti, mutta harvemmin uskaltaudun kuitenkaan niitä pukea päälle. Enemmän pidän ehdottomasti siistimmistä farkuista, mutta välillä on kiva vähän repäistä;) Korkkareiden tilalle muuten vaihtui lennossa taas matalat ballerinat jalkaan. Mukavuus vei loppujen lopuksi voiton.
Kengät: Calvin Klein, farkut: H&M, paita: Gant, jakku: Zara

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  kelly
  19.9.2012 at 08:07

  Ihanan pirtsakka asu! :) Itse olen jo laittanut valkoisen bleiskan odottelemaan ensi kesää :P

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:25

   Kiitos kelly!!!:) Onhan tuo melko kesäinen, mut mää niiiiiin rakastan valkoista bleiseriä, et luulen etten pysty luopumaan edes talveksi siitä;) Hih:)

 • Reply
  Essi
  19.9.2012 at 08:49

  Oi joi, nyt on niin täydellinen asu!

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:26

   Voi kiitos Essi kovasti:) Tosi kiva kuulla, että asu oli onnistunut:)

 • Reply
  Anonymous
  19.9.2012 at 09:04

  Heippa! Olisiko mahdollista että tekisit postauksen juoksumaton käytöstä? Outo toive, mutta vieläkin minua kummaksuttaa ja pelottaa nuo laitteet enkä osaa niitä käyttää. Salillani jossa käyn on vain vastaanottovirkailija ja muita kuntoilijoita en haluaisi häiritä. Paikkamme juoksumatto vaikuttaa ulkonäöllisesti samalta kuin Elixiassa.. Voisitko auttaa? Siis ihan perus tiedot, päälle ja pois laittaminen, eri tehojen hyväksikäyttö. :)

  Sandra

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:27

   Hih,ihana Sandra <3 :) Tää sai ison hymyn huulille;) Toki voisin koittaa jotakin väsätä juoksumatosta:)
   Kunhan saan ystävän mukaan salille kuvailemaan niin ehdottomasti tulee treenipostauksen yhteyteen pikku juttu juoksumatosta!:) Kivaa viikkoa!!:)

 • Reply
  Senja
  19.9.2012 at 09:20

  noi farkut sopii sulle täydellisesti:)

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:28

   Kiitos paljon Senja!! :) <3

 • Reply
  Annika (axu)
  19.9.2012 at 09:33

  Noi farkut on kivat, kun ne on vähän revityt :)

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:31

   Kiitos Annika!:) Mä tykkään kanssa että ne tuo kivaa extraa asuun välillä:)

 • Reply
  Anonymous
  19.9.2012 at 09:39

  Ihanan skarppi ja pirteä asu, hyvin sopii yhteen vähän “rouheammat” farkut ja siisti bleiseri :)

  Mukavaa päivää kaunis!

  -hanna

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:32

   Kiitos murunen <3 Ei ehkä ihan perus mun tyyliä, mutta tosiaan tulee vähän extraa välillä:))
   Oikein kivaa päivää sinne myös mun päivien piristäjälle <3 <3 :)

 • Reply
  Jaana
  19.9.2012 at 10:03

  Ihana yhdistelmä ja nuo farkut revittyine yksityiskohtineen on just perfect muuten siistiin kokonaisuuteen. Sellainen asukokonaisuus, jonka minä laitan päälleni, kun joskus palailen täältä äippälomalta töihin :). Kiitos inspiratiosta jälleen kerran.

  Pitää mainita vielä sekin, että tosi ihania nilkkureita oot edellisissä postauksissasi kerännyt. Itse en oikein ehdi nettikauppoja selailemaan….pikapikaa katselen lähinnä netistä lempiblogieni päivitykset, kun pitää jo mennä syöttämään vauvaa, leikkimään pikkuautoilla (esikoistyttäremme rakastaa autoja!!!!), vaihtamaan vaippaa tai jotain muuta hässäkkää :D Niin siis sitä piti sanomani, että nilkkurit on hakusessa ja aivan ihanaa, kun olet listaillut niitä minun ja varmasti monen muunkin puolesta nettikaupoista :) Niin helppoa valita ne parhaat valmiiksi karsitusta valikoimasta :)

  • Reply
   Mona
   19.9.2012 at 15:35

   Ihanan Jaana!! <3 Niiiiiiin kiva kuulla susta <3:) Oot kyllä monasti ollut mielessä ja oonkin miettinyt mitenköhän teillä menee pikkuisen palleron kanssa.
   Tosi kiva kuulla, että noista poiminnoista on ollut hyötyä!:) Vaikka ne onkin toteutettu mainosyhteistyössä, tykkään ihan hurjasti koota kollaaseja tänne:) Ja tosiaan voin kuvitella, että siellä ei ihan hurjasti aikaa jää vaan surffailulle:D Hih, varmasti niin ihanaa arkea touhun ja vilinän keskellä <3 :) Kaikkea hyvää teidän koko perheelle ja iso halaus sulle <3 Ihanaa, kun laitoit kommenttia:) <3

 • Reply
  Veronica
  19.9.2012 at 18:17

  Ihana jakku! ja asu muutenkin. Sinä se näytät joka aamu niin pirtsakalta:)

  • Reply
   Mona
   21.9.2012 at 18:05

   Kiitos kultainen Veronica <3 <3 :)

 • Reply
  Kukka
  22.9.2012 at 14:24

  Erittäin hyvältä näyttää, noi farkut on niiin upeat! Tosi raikas asu! Tämä flikka jatkaa eloaan chinoissa, mä en ole vieläkään löytäny farkkuja, vaikka oon etsiny niitä jo kohta kuukauden ja muutaman kaupungin käyny läpi :/ Jos mä löydän hyvän väriset farkut niin sitten on liian korkea vyötärö tai kun löydän juuri täysin istuvan mallin niin sitten pesu on joku kamala mikä tuo mulle mieleen -90 luvun :/ ehkä mun kroppaa ei oo tarkoitettu farkuille ollenkaan… Juuri aamulla surffailin netissä ja löysin ihanat chinot :) ne ostan kun menen Saksaan lokakuun puolivälissä :) Mä en ole taas käyny netissä viikkoon ja tästä tulee liian pitkä kommentti…Sorryy :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *