11.9.2012

Kauneushoitola Hohde & Jurlique

Sain yhteistyön kautta mahdollisuuden kokeilla Kauneushoitola Hohteen Jurlique tuotteilla tehtävää kasvohoitoa. Hohde sijaitsee Betaniankadun kulmassa ihan Itäisen pitkäkadun varrella. Betaniankadulla oli hyvin parkkeeraus tilaa autoille, joten paikalle pääsee helposti kauempaakin. 
Hohteen tilat ovat ihanassa vanhassa kivitalossa. Itse olen suuri vanhojen rakennusten rakastaja, joten tälläiset miellyttävät kovasti:) Vastassa Hohteessa yli ystävällinen Noora.

Hohteeseen sisälle astuessa on ihanan valoisa ja siisti tunnelma, joita korostavat korkeat huoneet. Kauneushoitolassa on sekä Jurliquen että Dermalogican tuotteita myynnissä.
Minulle tehtiin kasvohoito ihanilla ja ylellisillä Jurliquen tuotteilla. Ne ovat vielä melko uusia minulle, mutta muutamaa tuotetta olen ehtinyt käyttää jo tovin kotonakin. Kokemukset ovat tähän mennessä olleet pelkästään positiiviset. Olen aiemmin kirjoittanut heidän Rosewater kasvosuihkeestaan täällä.
Hohteessa kosmetologi Noora kertoi, että hänellä itsellään on äärimmäisen herkkä iho ja hänelle ei käy läheskään kaikki tuotteet.  Hänellä on pidempään ollut Dermalogican sarja, johon hän on ollut todella tyytyväinen. Jurlique kuitenkin tuo sarjana lisää ylellisyyttä ja vielä enemmän hemmottelua hoitoihin. Noora kertoi, että sarjan tuotteet eivät ole aiheuttaneet lainkaan allergioita hänen herkälle iholle. Hän on on itse käyttänyt Jurliquen tuotteita jo vuoden ajan. Olikin todella mukava ja mielenkiintoinen kuulla, että tämä sarja sopii myös hyvin herkille. Ehdinkin jo vinkata äidilleni, että hänen tulisi erittäin herkkä ihoisena näitä testata. 
Hohteen sisustus oli ihanan raikas ja rauhallinen. Kauniit pienet sisustuselementit toivat hemmotteluhetkeen ihanaa tunnelmaa.
Kasvohoito aloitettiin päänahan hieronnalla ja kasvojen puhdistuksella. Näiden jälkeen iho kuorittiin ja höyry asetettiin kasvoille hetkeksi. Kasvonaamion aikana tehtiin vielä hieronta käsillekkin! Täydellistä sanon minä:) Melkoisesti levytinkin hoidon aikana;) Rentoutuminen oli kyllä todella kokonaisvaltaista ja taisin käydä unen ja valveen rajamailla useammin kuin kerran.

Hetki hemmottelua arjen kiireiden keskellä tekee aivan mielettömän hyvää. Itse rakastan kasvo- ja vartalohoitoja. Ne ovat myös mitä parhain lahjaidea! Joten te miehet, jotka pohditte kuumeisesti lahjaideoita vaimolle tai tyttöystävälle, niin käykäähän hakemassa lahjakortti kasvo- tai vartalohoitoon;) Uskallan väittää, että 99% naisista arvostaa tälläistä hemmottelua.
Kiitos vielä Nooralle täydellisestä hetkestä ja hemmottelusta. En voi kuin lämpimästi suositella paikkaa kaikille pientä hemmottelua kaipaaville!:) Hohteen kotisivut ovat valitettavasti parhaillaan huollossa, mutta mikäli haluat tarkempia tietoja hoidoista ja hinnoista, kannattaa ottaa suoraan Nooraan yhteyttä puh. 050 337 97 27. Hohteen Faceobook sivut löydät täältä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *