10.9.2012

Matkakuume jatkuu: tarjousvinkki!!

Matkakuumetta postaus saa nyt hieman jatkoa! Nimittäin yhteistyökumppanilla ebookersilla on nyt menossa syyskampanja ja heillä saa matkapaketeista 50 euron alennuksen. Käyttöön vain koodi ebookersfi. Huom, koodi on vaimassa syyskyyn loppuun asti (30.9.2012)
Omat sormet syyhyää täällä päässä niin, että savu nousee;) Onneksi syksy tuo tullessaan mukavia reissuja!!:) Nyt pitäisi kyllä jo suunnitella ensi keväänkin matkoja, jotta saisi edullisesti.. Mihinkäs sitä lähtisi ensi kesänä..?:)

Koodi: ebookersfi

Matkoja pääset varaamaan tästä!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veronica
  11.9.2012 at 06:43

  voih, kuulostaisi ihanalta…harmi että meillä menee miehen kanssa ihan ristiin aina vapaapäivät ja lomaakaan hän ei pysty vielä anomaan :( Mutta joulukuussa on kyllä päästävä viimeistään edes muutaman päivän kaupunki reissulle :)

  • Reply
   Mona
   11.9.2012 at 18:05

   Tuo on kyllä kurja jos työt menee ristiin:( Mutta pidennetyt vkl on helpompi saada sopimaan (ainakin meillä) kuin arki vapaa. Esim perjantaille pekkasta ja lähtee jo torstai-illalla matkaan.. Ja sitten sunnantaina takas:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *