9.9.2012

Jacket for the winter

Etsiskelin talvitakkeja ja löysin aivan ihania malleja. Syystakkihan tuli hankittua jo viime reissulta, mutta talveksi kaipaisin uuden yksilön.
Eniten silmääni miellyttää hyvin klassiset mallit. Tämä musta olisikin aivan täydellinen malli, joka sopisi minne vaan. Nuo kaulukset ovat ihanan isot ja tuovat naisellisuutta kokonaisuuteen.
Seuraava musta oli mielestäni hauska tuon löysän olemuksensa vuoksi. Se olisi vähän rennompi malli, jonka alle myös mahtuisi lämpimästi vaatteita. Huppu on tässä plussaa. 

Sininen Alanis Jacket on vaan ihan syötävän suloinen!!:) Huppu karvan kanssa tekee siitä täydellisen. Sininen takki on myös ehdottomasti listallani. Sellaista ei vielä koskaan ole kaapissa ollut. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto sinisen virkaa täyttämään.:)
Seuraavaksi se kaikkein lempparein löytö. Täydellinen ja todella naisellinen ICHI:n beige takki. Tuo kaulus isoilla napeilla on vaan ihan täydellinen. Tykkään hurjasti!:)

Mikä oli näistä teidän lemppari? Oletteko te jo hankkineet talvitakin? Itse olen usein liian myöhään liikkeellä ja sitten koot ovatkin jo loppu. Toisaalta olen onnistunut löytämään melko laadukkaita ja kestäviä versioita, jotka ovat menneet useamman vuoden. Voisinkin tehdä erillistä postausta omista takeista myöhemmin!:)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  essipessi
  9.9.2012 at 06:20

  Toi Alanis jacket on ihana! :)

  • Reply
   Mona
   10.9.2012 at 07:06

   No niinpä!!!:)

 • Reply
  saila
  9.9.2012 at 09:17

  Kaikki miellyttää silmää mutta varsinkin ensimmäinen on kyllä aivan ihana. :) Viime talvena ostin sen vähän kaikilla nähdyn Jeane Blush Tove Parkas-takin, jolla ajattelin mennä myös tämän talven, mutta nyt rupesi houkuttelemaan tuollainen vähän naisellisempikin takki… :D

  • Reply
   Mona
   10.9.2012 at 07:07

   Oi mä rakastan Tove Parkaa!!!!:D Mulla myös se ja se todellakin tulee olemaan ensi talvena vielä käytössä!!!!:) Se on täydellinen kylmillä säillä:)
   Vastapainoksi on tosiaan kiva olla joku vähän naisellisempi ja ehkä vähän kevyempi takki:)

 • Reply
  Tiia
  9.9.2012 at 11:37

  Minäkin kaipailisin uutta syystakkia :)

  • Reply
   Mona
   10.9.2012 at 07:08

   Ei niitä takkeja taida voida olla tarpeeksi koskaan kaapissa;) Aina olis ihana kun olis muutama eri vaihtoehto mistä päättää:))

 • Reply
  Anonymous
  9.9.2012 at 18:51

  Huomasitko että tuo eka collar coat näyttä mustalta mutta nellyn sivuilla lukee että sininen… hmm… itse haluaisin mustan.

  -Jenni

  • Reply
   Mona
   10.9.2012 at 07:11

   Oho:O Toi on bubleroomilta, mutta tietkö et siinä on pakko olla virhe!! Mä myös tuon mallin ehdottomasti ottaisin mustana. Ja sehän näyttääkin ihan mustalta.. MUt kun kattoo siitä tiedot puolelta niin siellä lukee että väri musta.
   Mä luulen että siihen ekaan sivuun on tullut nyt virhe..:/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *