30.8.2012

Päivän meikki

Taisin nukkua ehkä kaksi tuntia viime yönä. Nilkka särki kiitettävästi koko yön. Samalla pelkäsin, että Eetu rojahtaa unissaan mun jalan päälle;D Ihmeen vähän nilkka on turvoksissa, kipuun nähden. Uskallan toivoa, että olen päässyt vain pienellä venähdyksellä ja juokseminen onnistuu taas jo pikimiten!:)

Täällä on siemailtu aamukahvia ja meikkailtu jo. Kohta tilaan taxin ja käyn varmuuden vuoksi lääkärissä näyttämässä nilkkaa. Huvittavaa tilata taxi noin 500 metrin matkan takia…

Tässä kuvaa tämänpäiväisestä meikistä. Arkimeikistä tulossa kohta videota, sain muutama päivä sitten sellaisen kuvattua.
Huomaatteko kuvassa jotain uutta? Siitä myöhemmin lisää ;)

Pst. Muistakaa käydä seurailemassa Facebookissa MDS:ää!:) Postaukset päivittyy reaaliajassa ja sinne päivittyy välillä aina extra juttuja!:) 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  DluxEdition.com
  30.8.2012 at 08:23

  Toivottavasti saat nilkkasi kuntoon nopeasti!

  • Reply
   Mona
   30.8.2012 at 12:50

   No joo toivottavasti.. Tää on meinaan niiiiin tylsää:/ Onneks ei ollu murtumaan joten jokunkun näkönen venähdys vaan..

 • Reply
  Anonymous
  30.8.2012 at 09:03

  Kurjaa, että satutit nilkkasi ja menetit yöunesi :/ Toivottavasti se ei ole mennyt pahemmin, että pääset pian taas juoksentelemaan! Minulla venähti nilkka viime kesän alussa ja kävelin kepeillä kuukauden ja kuntoutus oli aikamoinen prosessi, vaikka kyseessä olikin “pelkkä” venähdys. Röntkenissä ei näkynyt murtumaa ja olin helpottunut, mutta lääkäri sanoi, että venähdys voi usein olla kivuliaampi ja paranee hitaammin. Magneettikuvassa sitten selvisi, että jänteet nilkan ja pohkeen välillä olivat revenneet :/ En halua pelotella ja toivon todella, että sinä säästyt siltä rumbalta, minkä minä jouduin läpikäymään!

  Tsemppiä kaunokainen :)

  -hanna

  • Reply
   Mona
   30.8.2012 at 12:52

   Hui, kuulostaa ihan super kivuliaalle!:O No sama tässä oli nyt kanssa eli murtumaa ei näy. Ja sanottiin et joku revähdys tai repeäminen tossa yhdessä kohtaa käyny. Mut toivon todella ettei ihan noin pahaa mitä sulla on käyny:O Eiköhän tää levolla mee ohi, toivottavasti pian.. On meinaan aika tylsää..:(
   Kiitos tsempistä ihana Hanna <3

 • Reply
  Anonymous
  30.8.2012 at 12:18

  Et kai se ollu sinä ku istut kyynärsauvojen kanssa kävelykadulla surkean näköisenä? En uskaltannu edes hei sanoa kun et kyllä näyttänyt yhtään itseltäsi (jos siis edes olit sinä) :)

  • Reply
   Mona
   30.8.2012 at 12:55

   Ou my:DD Ihan salettiin oon ollu minä;D Mä olin NIIIIIN kypsänä siinä ;D Olin meinaan menny 9.30 lääkäriin ja koko rumbassa meni sellaset kaks ja puol tuntia.. Ei sovi tälläselle kärsimättömälle;)
   Odotin kävelykadulla mun rakasta ystävää joka tarjoutu kyytsäämään mut pyörällä kotiin!:) Ei tarvinnut tilata toiseen kertaan taksia 500 metrin takia. Onni on ihanat ystävät, auttaa hädässäkin!:) Hih:)
   Olisit tullu moikkaamaan vaan, vaikka uskon kyllä että olin ärsytyksissäni tosi pelottavan näköinen :D

  • Reply
   Anonymous
   31.8.2012 at 07:28

   Ja sit siinä köktti vielä jotain vähän epämääräisen näköistä porukkaa samalla penkillä? :) :) :) Voi raukkaa!! Mut olit kyllä vielä nätimpi livenä kun täällä kuvissa, vaikka eilen vähän kärttyinen olitkin. :)

  • Reply
   Mona
   1.9.2012 at 20:15

   Hihih, taisi istua…;)
   Ja voi kiitos olet ihana <3 <3 :D Vähän kärttyinen taitaa olla lievä ilmaisu ;D
   Tuu ehdottomasti seuraavalla kerralla heippaamaan;) Kivaa lauantai-iltaa!! <3:)

 • Reply
  Sonja
  30.8.2012 at 12:35

  Voi Mona, toivottavasti nilkka tulee pian kuntoon! Haleja <3 Sulla on uudet, ihanat korvikset ;)

  • Reply
   Mona
   30.8.2012 at 12:56

   Murunen <3 :) Mulla on ikävä, toivottavasti ehditään näkemään pian!
   Ja joo!! Ihanan BESO Helsingin tekijän Tarun lähettämät korvikset:))
   Pus ja haleja muru <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *