21.8.2012

Kosmetiikka-ale vinkkiä!

Sähköpostissa tipahti taas vinkkiä tarjouksista. Tällä kertaa feeluniquella on hyvät kesäalet. Itsellä lähti nyt tilaukseen Redkenin shampoo ja hoitoaine. Feelunique on ehdottomasti oma lemppari nettikauppa mitä tulee hiustenhoitotuotteisiin. Tilaan oikeastaan kaikki hiustuotteet juuri sieltä. Nyt siis kannattaa täydennellä kosmetiikkavarastoja, sillä jo muutenkin edullisemmat hinnat ovat alennettu:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  22.8.2012 at 08:55

  feelunique.com – onko hyvät toimitukset ? postilla kotiin ? ei mitään tulli yms lisälaskuja? alehinnat meinaan oli kohtuu halpoja!

  • Reply
   Mona
   22.8.2012 at 17:18

   On tosi hyvät, aina ovat tulleet niinkuin pitää:) Ei tule ylimääräisiä kuluja:) Suosittelen oikein lämpimästi:)

 • Reply
  Anonymous
  23.8.2012 at 11:10

  Oletko maksanut Pay Palilla vai kortilla? Oliko tuolla siis ilmainen toimituskin??

  Kiitos mahtavasta vihjeestä! <3 olen "ääneti" lukenut blogiasi jo kauan: superihana ja positiivinen olet eikä sinusta ollenkaan tule hyväksikäyttäjäviboja vaikka kaupallisuuttakin täällä on, elmämässäsi selvästi muut asiat kuitenkin on tärkeämpiä kuin pelkka materia. Keep up the great work! ;)

  -Lempi-

  • Reply
   Mona
   25.8.2012 at 07:17

   Joo toimitus on ihan ilmainen!:) Mä maksan aina kortilla ja koskaan ei oo ollu sen kanssa mitään ongelmia. Kerran sain paketin jossa oli yksi tuote mennyt rikki. Sekin hyvitettiin pikimiten kun laitoin palautetta.:)
   Kiitos kovin ihanasta viestistäsi <3 Miten mukava kuulla <3 Kiitos, että jaat aikaasi täällä kanssani <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *