20.8.2012

Keep Going

Treenipostaukset ovat saaneet positiivista palautetta teiltä lukijoilta. On ollut todella mukava lukea teidän kommentteja ja näitä postauksia on mielettömän kiva tehdä, kun tietää että niistä pidetään:) Joten jatkoa ainakin toistaiseksi piisaa;)
Eilinen meni lepäillessä, mutta tänään suuntasin salille tunniksi. Tässä päivän treenin saldoa.

Muutama uusi biisi iPodiin tuomaan lisää puhtia juoksuun! Nämä biisit saavat loistavalle tuulelle ja hymyn huulille:)

Tässä vielä motivoimaan loistavia mietelauseita!:) Just Keep Going! 

Miten muilla on viikko lähtenyt käyntiin? Mun äiti oli niiiiin ihana ja laitto tänään viestiä onnellisena, kun oli juossut pitkän lenkin!:) Hän oli myös innostuneena aloittamassa treenipäiväkirjan pitoa. Siinä onkin loistava vinkki pitää motivaatiota yllä! Itse kirjoitan kaikki liikunnat aina kalenteriin ylös ja alleviivaan tussilla. Miten mahtava fiilis siitä tuleekaan, kun kalenteri on värikäs ja muistuttaa hyvin treenatuista viikoista:)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anonymous
  21.8.2012 at 07:27

  Kiitos tästä postauksesta, mun aamulenkkimotivaatio palasi, lähdenki tästä reippaana tunnin lenkille! Ihana postaus! :)

  • Reply
   Mona
   22.8.2012 at 16:28

   Hih, ihan mahtavaa jos tää innosti!!!!:) Niin kiva kuulla, kiitos siis sinulle ihanasta palautteesta <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  21.8.2012 at 15:42

  Kiva kun laitoit vielä eritellen punttitreenin jutut, juur ajattelinkin, että voisit tehdä mulle ohjelman, mutta tästähän mä sen saan :)) Tänään en uskalla ehkä ihan niin pitkää juoksulenkkiä tehdä, mut jos menisin salille kokeilee ton ohjelman… Raksu <3 -mami-
  Ps. Kalenteriin merkattu ja tussilla alleviivaukset tehty ;)

  • Reply
   Mona
   22.8.2012 at 16:30

   Hih, no tässä on nyt vaan yhden treenin juttuja… Kannattaa pidemmän päälle tehdä vähän monipuolisemmin:D Mut mä koitan jatkossa kans vähän tarkemmin kirjotella.. Hakee vielä hiukan muotoaan nämä treenipostaukset;) Itse kun oon ajatellut, ettei porukka niistä niin innostu kun on aika toistoa, mutta positiivisen palautteen jälkeen on ollu itsellekkin paljon inspiroivampaa kirjoittaa näitä!!:) Ihan parasta tää vuorovaikutus bloggaamisessa <3 Inspiraatio on siis todellakin molemmin puoleista:)

  • Reply
   Mona
   22.8.2012 at 16:30

   Nii ja voi hyväne aika, niin mä ja sua!! :D <3

 • Reply
  Anonymous
  21.8.2012 at 16:24

  Hmm… mitä noi sinun määrät tarkoittaa? Kolme sarjaa ilmeisesti, mutta kuinka monta toisto ja onko kilomäärät per puoli vai yhteensä? :)

  • Reply
   Mona
   22.8.2012 at 16:31

   Kilomäärät ovat yhteensä. Ja sitten kolme kierrosta. Vedin noi liikkeet putkeen ja jokasta liikettä sen verran ku jaksoin noilla painoilla. Kaikkien liikkeiden jälkeen pikku paussi ja kierros uudestaan:)
   Koitan saada jatkossa jotenkin selkeemmin kirjotettua:D
   Nää treenipostaukset hakevat vielä hieman muotoaan:D

  • Reply
   Anonymous
   22.8.2012 at 18:10

   Okkei, now I get it! Tsemppiä treeniin :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *