17.8.2012

Nilkkurit mielessä

Syksy tekee tuloaan ja niin saa pikkuhiljaa alkaa katselemaan ihania syyskenkiä!!:) Minun lemppareitani ovat nilkkurit! Katsastin yhteistyökumppani spartoo.fi valikoimaa nilkkurien suhteen ja löysin mielettömiä ihanuuksia:) Juuri niitä elementtejä, joita kaipaisin omaan kenkäkaappiini. Löydät kaikki spartoon nilkkurit tästä linkistä.
Nilkkureilta minä kaipaan korkoa! Mitä korkeammat sen paremmat;) Pidän todella yksinkertaisista malleista, mutta on kiva jos niissä on kuitenkin sitä jotain mukana pienenä yksityiskohtana.

Näissä  Gaspard Yurkievich Madeleine ruskeissa kaunokaisissa ihastuin tuohon leikkaukseen ja myös väri on täydellinen. 
Mustissa Bourne Carrie Black nilkkureissa sydämen vei tuo ihana härpäke!:D Vaikka se on melko hallitseva, pidän siitä hurjasti. Mustien pillifarkkujen kanssa nuo olisivat aivan täydelliset.

Nämä Kesslord Octave CA CG konjakin väriset yksilöt sopisivat Alexan kanssa mainiosti:) Naisellinen ja ajaton malli, tykkään!

Nämä  Michel Perry Castagno väriset ja  nämä Natalia Blackmustat yltävät lemppareimmikseni, niiden ajattomuutensa ansiosta. Niiiiin ihanat ja tyylikkäät. Sopivat melkein asuun kuin asuun. Voi, kun sitä voisi täydentää kenkäkaappia näillä kaikilla;) Ehkä kuitenkin pitää päätyä vain yksiin.. Mutta sitten onkin se tuttu valinnnan vaikeus..

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annika (axu)
  17.8.2012 at 15:03

  Nää on kaikki tosi upean näköisiä :) harmi etten itse osaa kävellä näin korkeilla koroilla.

  • Reply
   Anonymous
   17.8.2012 at 16:52

   Ei onnistu minultakaan noin korkeissa kävely. Tunnen oloni haavoittuvaksi kun ei pääse juoksemaan. Ja päivittäinen kävelyni käsittää mukulakivikatuja, joten se siitä… kauniitahan nuo ovat, mutta myös niin hintavia, että en hyväpalkkaisenakaan laita satoja euroja yksiin kenkiin. Hyvää laatua ja tyyliä saa kohtuullisemmallakin hinnalla.

   Wilma

 • Reply
  Anonymous
  17.8.2012 at 16:17

  Nyt tekisi mieli todellakin laittaa tilausta menemään! Nuo Natalian mustat nilkkurit ovat juuri täydelliset omaan makuuni :)

  • Reply
   Mona
   18.8.2012 at 17:16

   No ne on kyllä täydelliset!! Ajattomat ja klassiset <3 <3:)

 • Reply
  Anonymous
  17.8.2012 at 19:41

  alhaalla konjakinväriset! ne on ihanat! sopis sun alexan kanssa ja toi malli on niiiin hurjan nätti ja siron näkönen:) ja hyvännäköstä nahkaa :)

  • Reply
   Mona
   18.8.2012 at 17:17

   Totta, ne sopis niiin hyvin sen kanssa:) Voi kun vois vaan shoppailla kaikki :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *