16.8.2012

Skumpalla

Viikko on pitänyt sisällään paljon ystävien treffaamista ja muuta touhua. Tänäänkin töiden jälkeen tapasin Canonin yhteyshenkilön, johon olen blogin kautta tutustunut. Nautiskelimme muutaman lasin kuohuvaa ja juustolautaset E.Ekblomissa. Juttua olisi riittänyt vaikka loppuviikoksi! :) Hyvässä seurassa aika vaan kiitää. Kiitos ihana, oli mahtava nähdä pitkästä aikaa. Kyllä tämän bloggaamisen suola ehdottomasti on se, että olen saanut mahdollisuuden tutustua moneen niin ihanaan persoonaan.  

Nyt olen niin väsynyt, että silmät eivät tahdo pysyä enää auki vaikka miten yrittäisin. Hih, kello ei ole vielä edes yhdeksää, mutta tämä tyttö käpertyy peiton alle just NYT:D Öitä muruset, olette niin ihania ja piristätte mun päiviä enemmän kuin tiedättekään, pus!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  annemi
  16.8.2012 at 20:30

  Ihana juustolautanen! itsellä olisi ihanaa viikunahilloa jääkaapissa, mutta juustot puuttuvat. Mikä moka, tämän sinun postauksen jälkeen en pysty muuta ajattelemaan kuin juustolautasta :D

  • Reply
   Mona
   17.8.2012 at 14:53

   Hihiihii :DD Juustot on vaan kertakaikkiaan niin parhautta <3 <3 :)

 • Reply
  Lina
  16.8.2012 at 20:30

  Vähänkö toi juustolautanen näyttää hyvältä!

  • Reply
   Mona
   17.8.2012 at 14:53

   Hih, eikös! Ja oli myös herkkua:))

 • Reply
  Kukka
  16.8.2012 at 20:39

  Oih, lasi kuohuvaa maistuis myös tänne! Kauniita nämä kuvat Turusta. Mä tulin just salilta, jälkihikeä puskee :) Mun nukkuminen taitaa mennä aika myöhälle tänään :/ Hei kuule sinä ihana Mona, sinä se olet joka piristää lukijan päivää ja iltaa <3

  • Reply
   Mona
   17.8.2012 at 14:55

   Muruuuu oot ihana <3 <3 Oi sä oot ollu ahkera!! Tieks mun salille meno suunnitelmat kariutu heti sen jälkeen ku päätin tilata shampanjan jälkeen vielä lasillisen roseta….;) Mutta TÄNÄÄN salille todellakin!!:)

 • Reply
  Reetta
  16.8.2012 at 21:19

  Kauniita kuvia olet ottanut!

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Mona ♥

  • Reply
   Mona
   17.8.2012 at 14:56

   Kiiros Reetta!! <3 Ihana uusi kuva!!:) Pus ja haleja ja myös sulle kivaa viikonloppua!!:) (onneks se vihdoin alko!!:D )

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *