12.8.2012

Leppoisa sunnuntai

Heippa kaikki! Täällä ollaan vietetty rento ja leppoisa sunnuntai. Olin eilen viettämässä ystävän polttareita ja tänään aamulla oli havaittavissa pientä väsymystä;) Tarkoitus oli mennä aamupäivällä Eetun kanssa pitkälle lenkille, mutta niinpä kävi, että tämä neiti käänsi aamulla vaan kylkeä ja kiskaisi peiton takaisin niskaan:D Päivällä kävimme kuitenkin Blankon brunssilla (Nam!) herkuttelemassa ja kaupungilla kiertelemässä. Pieni ostoskin tuli tehtyä, nimittäin pyörä Eetulle. Hän on käyttänyt jo pari vuotta minun vanhaa Helkaman Ainoa. Siksi ostimmekin alkukesästä myös minulle pyörän, perus Soliferin mihin olen ollut kovin tyytyväinen kaupunkikäytössä.
Pienten päikkäreiden jälkeen piti käydä yhdessä pienellä pyöräajelulla;)
Lenkkarit: Adidas, housut: Nike, paita: Barcelonasta ei merkkiä

Toinen oli aivan kuin pikkupoika, onnellinen kuin mikä uudesta menopelistä ♥ :)

Nyt taidan juoda kupin kuumaa ja käperryn taas takaisin sohvalle pötköttelemään kullan kainaloon. Kylläpäs oli mukava viikonloppu. Vanhojen ystävävien tapaamista ja leppoisaa oleskelua oman murun kanssa. Kiva aloittaa taas uusi viikko. Huomenna kyllä pitää päästä sinne lenkille;) Flunssakin on jo selätetty, joten viikon treenipaussi saa nyt luvan loppua! Perjantaina ja lauantaina kyllä tein lyhyet lenkit, mutta huh ihan ei ollut kroppa vielä kunnossa. Jospa huomenna treeni jo kulkisi paremmin!:) 
Miten teidän viikonloppu on sujunut?:)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anonymous
  12.8.2012 at 20:25

  Hauskoja kuvia! :) Ja juttu tuli ihan täydelliseen saumaan, päätin meinaan tänään ostaa uuden pyörän! Mistä teidän pyörät on hankittu? Osaatko suositella jotain turkulaista pyöräliikettä (oon kanssa Turusta)?

  Tätä sun blogia on niin ilo lukea, jutut on aina tosi kivoja ja vaikutat hirveen mukavalta tyypiltä. Keep up the good work girl!

  Krisu

  • Reply
   Mona
   13.8.2012 at 21:05

   Mun pyörä on ihan Anttilasta ja Eetun pyörä haettiin Intersportissa. Kummatkin ovat olleet tosi hyvissä tarjouksissa. :)
   Mä en oikeen osaa suositella mitään kunnon pyöräliikettä, mutta Eetu tiesi kehua pyöräpalvelu Berggreniä.:) Se on satakunnantiellä..
   Ja voi kiitoksia ihan hirmuisesti niin ystävällisistä sanoistasi :) Sait ison hymyn aikaan sinun sydämellisyydelläsi <3 :)

 • Reply
  Greu
  12.8.2012 at 20:34

  Levoton ojentaja havaittavissa kuvassa nro 1 ! :D

  • Reply
   Mona
   13.8.2012 at 21:05

   Haahhahahah :D Nooo, kuva taitaa vaan vääristää ;)

 • Reply
  Reetta
  12.8.2012 at 21:10

  Ihanan kesäisiä ja rentoja kuvia :) Pyöräily on kyllä mukavaa :)

  • Reply
   Mona
   13.8.2012 at 21:06

   Kiitos Reetta!:) Piti ottaa muutama kuva Turun linnan pihalla;)

 • Reply
  Anonymous
  12.8.2012 at 23:40

  Anteeksi kun nillitän, mutta ois mainiota jos jaksaisit kiinnittää enemmän huomiota yhdyssanajuttuihin – aika usein ovat erillään, esim. alkukesä ja kaupunkikäytössä. En halua missään nimessä mitenkään kettuilla, mutta muuten mainio blogi ois vielä parempi jos teksti olisi vielä vähän huolitellumpaa :)
  Ihana liivi-huppari-asia!

  t. ano joka yritti esittää asiansa mahd. nätisti^^

  • Reply
   Mona
   13.8.2012 at 21:10

   Voi ei ole missään nimessä nillittämistä, enkä pahoita mieltä:) Minusta on vaan mukava, kun joku antaa aikaansa ja huomauttaa virheistä. Itse kun olen ihan vietävän huono äidinkielessä ja kirjoittamisessa..:/ En juuri koskaan huomaa virheitäni… Taitaa hätäinen luonteeni näkyä juuri kirjoittamisessa;D
   Mutta todellakin pyrin aina kiinnittämään mahdollisimman paljon huomiota virheisiin!!:) Nuo himputin yhdyssanat ovat kyllä silti suurimpia vihollisiani;)

 • Reply
  Anonymous
  13.8.2012 at 15:53

  Wautsi, katsoin myös tuota eka kuvaa ja ojentajaa!! Voisin kyllä tilata itselleni myös ja lähettää allit “huitsinnevadaan” ;) Hieno pyörä Eetulla ja kypärä, Yes!! Raksu ja ikävä <3 -mami-

  • Reply
   Mona
   13.8.2012 at 21:12

   Hihhih:DD Ei sulla mama mitään alleja ole :P Raksu ja mulla myös ikävä <3 <3 Pus :)

 • Reply
  Anonymous
  14.8.2012 at 07:59

  Mä olen aivan kateellinen, näytät aivan uskomattoman kauniilta treenivaatteissa:D! Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja täytyy sanoa että pidän tyylistäsi ja tapasi kirjoittaa on piristävä:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *