10.8.2012

Yves Rocher kesäsuosikit

Yhteistyökumppani Yves Rocher lähetti minulle heidän kesäsuosikkejaan testattavaksi. Eivät turhaan olleet valinneet näitä kesäsuosikeiksi, sillä sellaisiksi ne nousivat minunkin käytössäni!:)
Kaikki tuotteet olivat myös mukana Kreikan lomallamme. 
Tähän kuivaöljyyn rakastuin palavasti! Mikä tuoksu ja miten pehmeän ihon se tekeekään! Luulenpa, että jatkossa, ei tule kesää ettenkö tätä käyttäisi. Lomalla käytin kuivaöljyä auringonoton jälkeen ja myös aurinkosuojan kanssa. Olen sipaissut sitä nyt kotona myös iltaisin suihkun jälkeen sääriin. En vain voi vastustaa tuoksua ja sitä ihanaa pehmeyttä. Ehdottomasti näistä tuotteista ultimate suosikein.:) Vaikka tuote on ollut vasta kuukauden käytössäni olen kuluttanut sitä ihan hurjasti!:D Pieni hurahtaminen taisi tapahtua. Tuotehan on todella riittoisaa ja pieni määrä riittää, mutta meikäläinen on ehtinyt jo kuluttaa puolet purkista;)
Tämä oli ehdottomasti näitä tuotteista seuraavaksi lempparein:) Sama tuoksu toistuu tässäkin!!!:) Olen toooosi herkkä tuoksuille etenkin kasvoille käytettävissä tuotteissa, mutten ole saanut laisinkaan allergiaa tästä YR:n aurinkopuuterista. Alkuun olin aivan varma, etten voi kuin kerran kokeilla ja saan antaa putelon jollekkin ystävälleni, mutta ei! Aurinkopuuteri on ollut ensimmäisestä kerrasta lähtien käytössä joka päivä!:) Väri on juuri sopiva, ei liian tumma eikä liian vaalea. Tuo juuri sopivasti pientä päivetystä kasvoille. Todellinen kesälemppari!:)
Nämä kajalkynät jos jotkin pysyvät hyvin! Eivät lähde valumaan pitkin poskia, eivät sitten millään. Laitoin kajalia alaluomelle tuohon sisäosaan, mutta silmäni tuppasivat herkistymään. Tosin tuo turkoosi väri näytti kyllä hurjan kivalle alaluomissa!:) Ei niin herkän siis kannattaa testata juurikin noita värikkäitä yksilöitä tuomaan räväkkyyttä meikkiin:) Seuraavalla kerralla kokeilin laittaa ylärajauksen, jolloin herkistymistä ei tullut. Musta kajalkynä olikin käytössä lomalla muutaman kerran. Ei tarvinnut miettiä valuuko rajaukset hikoillessa pois;) 

Pst! Tänään  tuli sähköpostiin YR:n uutiskirje, jossa oli uutiskirjeen tilaajille ilmainen toimitus. Koodilla FREE1208  on siis etu voimassa 12.8 klo 24.00 asti ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Reetta
  10.8.2012 at 21:40

  Täytyypä muistaa tuo kuivaöljy, seuraavan kerran kun taas aurinkoa pääsee palvomaan :)

  • Reply
   Mona
   12.8.2012 at 09:56

   Voi ehdottomasti kannattaa!:) Sen tuoksu kyllä huumaa ihan totaalisesti :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *