2.8.2012

Lomailua

Viimeisiä lomapäiviä viedään. Ensi viikolla alkaa taas työt ja viikonloppu on täynnä ohjelmaa ja touhua. Tänään olen ottanut rennosti ja nautiskellut auringosta. Aamupäivällä kävin salilla ja illalla olimme murun kanssa pienellä ajelulla Naantalissa. Oli muuten kesän ensimmäinen reissu Naantaliin, vaikka niin suunnittelimme käyvämme siellä monta kertaa kesän aikana.. Noh, onhan sitä kesää vielä jäljellä;)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  RagDoll
  2.8.2012 at 22:52

  Uulalaa, Missä kunnossa neitokainen on!! Wau. <3

  • Reply
   Mona
   3.8.2012 at 09:16

   Hih, murunen olet <3 Mutta niin kuin on puhuttu, niin kyllä meikki ottas ihan heti teikäläisen ihanat pitkät bambin jalat ja upean kropan;)

 • Reply
  Ansku
  3.8.2012 at 00:04

  Voi Naantali… Ensi kesänä teen kyllä kesäretken Naantaliin ja Hankoon ja muihin kivoihin kesäkaupunkeihin :)Nyt jäi tekemättä. Harmittaa :D

 • Reply
  Veronica
  3.8.2012 at 06:35

  Sä näytät sitten aina hyvältä, itse rupsahdan vaan kun en saa pehvaani sinne salille:D Nojaa, nyt niskasta kiinni, ajattelin jos sunnuntaina menis ostaa vihdoin sen puolen vuoden kortin suoraan ja sitte loppu tä mun nyhväily! Naantali on ihana paikka, mulle erityisesti rakas kun siellä on tullut koko lapsuus vietettyä<3 Ja ah, moottoripyörä ajelut on parhaita! Tänä vuonna on kyllä tullut ajeltua liian vähän:(

  • Reply
   Mona
   3.8.2012 at 09:26

   No pyh ja pah:) Muista ettei saa olla liian kriittinen itselleen:) Kannattaa ehdottomasti hankkia hieman pidempi aikainen kortti niin sitten ehkä tulee herkemmin mentyä salille kun siitä on jo maksanut!:) Tosin kannattaa muistaa, että mikä vaan liikunta on hyödyksi. Minusta tärkeintä on kuunnella itseään ja liikkua tavalla josta tulee mukava ja hyvä fiilis:) Oli se sitten kotona tai salilla jumppailua. Toinen hyvä keino on kirjoitella treenejä suunnitellusti ylös. Silloin on ehkä vaikeampi jättää väliin treeni kun sen on jo esim kalenteriin kirjoittanut;)
   Mä oon myös ollu tosi vähän pyörän kyydissä. Mitä vanhemmaksi tulee sitä nössömmäksi tulee:DD Vaikka kivaahan sen onkin:) <3

 • Reply
  Jossu
  3.8.2012 at 08:06

  Yhdyn edellisiin: voi rrrrägä missä kunnossa olet – kateeksi käy! Itse olen nyt viime viikosta rupsahtanut ihan täydellisesti (ainakin siltä tuntuu), mutta se taisi kohdallani olla ihan suotavaa. Rupsahtamiseni alkoi siis sairaalakäynnillä tiputuksessa kuivumisen vuoksi.. Oppisimpa ottamaan yhtä rennon asenteen ruokailuun, treenaamiseen ja varsinkin herkuista nauttimiseen kuin sinä (ainakin annat ymmärtää täällä blogin puolella). Itse en juuri herkkuja syö, koska ne “tarttuvat” saman tien ja kärvistellen kurkin muiden nameja. Hei tekisitkö pian taas ruoka-postausta? Itse saan hurjasti inspiraatiota toisten ruokailuista ja yritän nyt pikkuhiljaa opetella samanlaiseen, rentoon asenteeseen kuin useimmilla bloggareilla on – eli että ruoasta pitää nauttia ja kohtuus kaikessa ;)

  • Reply
   Mona
   3.8.2012 at 10:06

   Voi kurjuus:/ Todellakin tärkeää on muistaa ennen kaikkea se hyvä olo ja se että treeni ja liikunta on kivaa. Ja kyllä välillä ainakin minun tulee syötyä herkkuja;) Tosin karkin puolesta en yhtään liputa, että jos vain pystyisin olisin mieluusti ikuisessa karkkilakossa. :D Ehdottomasti koitan tehdä enemmän taas ruokajuttuja:) Ens viikolla alkaa taas normi arkikin niin voisin koittaa noita ruokapäiväkirja postauksia väsäillä:) Tosi kiva jos niistä saa inspistä!:)
   Kyllä se tasapaino löytyy aivan varmasti ajan kanssa. Kun löytää sen hyvän olon ja kuuntelee tarkasti omaa kroppaansa <3 :)

 • Reply
  Elisabete
  3.8.2012 at 09:10

  Naantali on aivan upea kesäkaupunki <3

  • Reply
   Mona
   3.8.2012 at 10:07

   No eikös! Olen täysin samaa mieltä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *