29.7.2012

Upeat kakut

Olimme tänään viettämässä kummityttöni syntymäpäiviä ja rakas serkkuni oli loihtinyt taas ihan mielettömän upeat kakut juhliin! Hän on kyllä aivan järjettömän lahjakas leipomaan ihan mitä vaan. Toivottavasti saisin hänet joskus innostumaan bloggailusta, niin saisimme ihailla enemmän hänen tuotoksiaan!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  JJ
  29.7.2012 at 21:23

  Hih, tuollainen kakku, jossa barbie oli keskellä ja kakku oli hänen hame, oli ihan mun lapsuuden unelma! :D Meillä oli oli sellainen lehdestä leikattu kuva reseptivihkossa. Koskaan en kuitenkaan saanut tuollaista, joten pitäisiköhän väsätä tuollainen nyt ;)

  • Reply
   Mona
   30.7.2012 at 09:55

   Hih, se oli kyllä aivan mieletön:))

 • Reply
  Senja
  29.7.2012 at 22:00

  siis mitä ihmettä, miten tommosen barbiekakut voi ees tehdä :o ihan mieletön! ois kyllä ihana tommonen kakku synttäreillä ;)

  • Reply
   Mona
   30.7.2012 at 09:56

   No sanos muuta, en mä onnistuis ikinä:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *