22.7.2012

Joutsen ®

Otin pieneksi operaatioksi päivittää meidän sängyn. Aloitin tyynyistä. Oikeastaan minun tyynystä. Olen oikea tyynyfriikki. Rakastan tyynyjä yli kaiken. Niitä ei voi olla liikaa. Mutta yhden on oltava täydellinen. Minulla oli aivan liian monta vuotta yksi täydellinen tyyny. Nyt oli aika viimein sanoa sille hyvästit ja hankkia sille seuraaja. Päädyin Joutsen tyynyyn. Se on ihanan pehmeä ja pysyy kauniisti kasassa, MUTTA se ei olekkaan täydellinen. Ja minähän heitin sen oman monta vuotta palvelleen ykkös tyynyni jo roskiinkin. Ette arvaakkaan miten harmitti. Mutta herää kysymys, miten voikaan olla niin mahdottoman vaikea löytää täydellistä tyynyä?? Minä tahtoisin saada viikon kokeiluajan ennen ostoa..;) 
Toisaalta meillä on sängyssä yleensä se viisi tai kuusi tyynyä, joten kyllä tuo Joutsenen tyyny kakkos tyynyksi kelpaa. Tulee vaan melko kalliiksi jos kaikki kuusi tyynyä ovat melko tyyriitä;)

Kun kaikki tyynyt ovat uusittu on vuorossa satsaus uuteen peittoon. Meillä on iso tuplapeitto ja rakastan sitä hurjasti. Muhkea sellainen. Uuden tulee olla vanhaakin muhkeampi. En osaisi yhtään nukkua kapean peiton alla yksinäni.:) Tuplapeitto ja Eetun kainalo, niistä on täydelliset yöunet tehty Ai niin ja sitä roskiin heitettyä tyynyä unohtamatta…..

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sartsa
  22.7.2012 at 16:25

  Katoppa tämä NetAnttilasta Hoie, Downfeel tyyny 50×60, hinta 39,95 e. Tätä tyynyä en vaihtas pois. Ihana. Täkit hommasin kanssa samalta merkiltä, mutta niistä en niinkään tykkää. Eivät millään meillä pysy pussilakanoiden sisällä. Ärsyttää joka päivä “pedata” uudestaan. Mutta tyyny on POP!!

  • Reply
   Mona
   27.7.2012 at 09:09

   Kiitos vinkistä!!!!:) Tyyny tosiaan on POP:D

 • Reply
  Anonymous
  22.7.2012 at 18:17

  Miksi ihmeessä heität käyttökelpoisen tyynyn ROSKIIN? Kuullostaa karmealta tuhlailulta.

  • Reply
   Mona
   27.7.2012 at 09:13

   Suosittelen kurkkaamaan esim tämän linkin: http://www.unikulma.fi/artikkelit/suomalaisten_tyynyt

   Tyyny kuuluu vaihtaa tietyin aikavälein. Oma vanhani oli kyllä tullut tiensä päähän jo ajat sitten. Ei sitä kiertoonkaan olisi voinut laittaa. Se on vähän kuin alushousut antaisi jollekkin..:D

 • Reply
  Anonymous
  22.7.2012 at 20:14

  Moi!

  Minulle kertoi kerran Familonin tyynyesittelijä, että uuteen tyynyyn joutuu totuttelemaan muutaman viikon. Pää on niin tottunut omaan, tuttuun, vanhaan tyynyyn, että mikä tahansa muu tyyny tuntuu aluksi huonolta. Joten suosittelisinkin saamieni neuvojen perusteella koeajamaan uutta tyynyäsi sisään muutaman viikon. Mikäli se ei tunnu kivalta senkään jälkeen, niin sitten pohtimaan eri mallisen tyynyn hankkimista.

  -S

  • Reply
   Mona
   27.7.2012 at 09:16

   Tuo on kyllä totta!! Alkuun mikä tahansa varmaan tuntuu oudolle, nyt oon jo hiukan tottunu uuteen tyynyyn;)
   Kiitos sinulle ihana vinkeistä!!:) <3

 • Reply
  Jossu
  23.7.2012 at 09:12

  Oma tyynyni vaati päivitystä aikaisemmin keväällä ja silmäilin itsekin Joutsenen tyynyjä, mutta hinnat nähtyäni oli pakko todeta, etteivät ne sovellu budjettiini. Sen sijaan Stockan myyjä suositteli Hoien tyynyä ja voi jestas miten tyytyväinen olen ollut: tyyny on pysynyt uuden veroisena ja -tuntuisena edelleen, kovankin rytistämisen jälkeen, tuntuu untuvaiselta, mutta kustansi alle 40e. Suosittelen! :)

  • Reply
   Mona
   27.7.2012 at 09:17

   Oi kiitos vinkistä!! Tuota taidankin mennä silmäilemään ja kauppaan “testailemaan” :)
   Ihanaa kun täältä blogin kautta saa teiltä ihanilta hyviä vinkkejä. Tää on ehdottomasti bloggaamisen parhaimpia puolia:)

 • Reply
  Anonymous
  4.8.2012 at 18:01

  Hei Mona! en tiedä mitä mieltä olet turkistarhauksesta, mutta se mitä linnut, joilta nämä höyhenet otetaan kokevat on 100 x kivullisempaa kun turkiseläimille (joiden kärsimyksiä en vähätäätele ollenkaan) . Linnuilta
  nypitään höynet ELÄVÄLTÄ päältä, ja ei varmaan tarvitse miettiä miksi; se on edullisempaa. Ja sitä kipua minkä lintu tuntee on syytä miettiä hetki. Ei varmaan voi verrata mihinkään hiusten repimiseen. Minä käytän vuodevaatteissa vain tekokuituja, ja suosittelen samaa muille. Tulen paasaamaan tästä asiasta loppuelämäni, olen kyllästynyt ihmisten julmuuteen!!
  En ole vegaani, syön itsekin naudanlihaa ja kalaa. Käytän lampaankarvasta tehtyjä tuotteita, ja nahkakin on ok, sillä se tulee jo tapetulta eläimeltä. Turkiksia en hyväksy koska niitä kasvatetaan vain siihen, tosin en ihmettele jos ne pervot turkistarhaajat syövät lihatkin.

  Kiitos jos jaksoit lukea, täällä en saa varmasti laajaa huomiota asialleni, mutta pöyristyttää tuollainen joutsen-brändi.. Kukaan ei ole täydellinen, mutta jos ensi kerran mietit kaupassa jospa kokeilisit tekokuitutyynyä ja peittoa.

  T. Annalyn

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *