19.7.2012

Täydellinen

Löysin uutuuksien puolelta täydellisyyttä hipovan juhlavan maximekon!! Malli ja väri ovat ihan täydelliset. Tämä on aivan loistava vaihtoehto esimerkiksi häihin. Meillä onkin syyskuussa tulossa ystäväni häät, menisikö tämä vielä alkusyksystä?:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Hanilo
  19.7.2012 at 17:51

  Tosi nätti! Varmasti menee myös alkusyksystä. :) Noita näyttää olevan tummansinisenakin, tosi hieno sekin ruskettuneen mallin päällä.

 • Reply
  Lauran
  19.7.2012 at 18:18

  Ihana ihana mekko! Oon menossa myös häihin vieraaksi tossa elokuussa ja vaikka mekko onkin jo hankittuna niin nyt alkoi kyllä tämä houkutella.. :) En kyllä tiedä noista pukukoodeista niin tarkkaan, mutta ilmeisesti tuollainen nude mekko on ihan ok häissä? Oon ihan paineissa että onko oma mekkoni liian lyhyt häihin :D

 • Reply
  Anonymous
  19.7.2012 at 19:02

  En kyllä kehtaisi mennä noin vaaleassa ja vielä pitkässä mekossa toisen ihmisen häihin..

 • Reply
  Annika (axu)
  20.7.2012 at 14:10

  Tämä mekko sopisi täydellisesti häihin :)

 • Reply
  Anonymous
  21.7.2012 at 16:05

  On liian vaalea ja pitkä toisen häihin. Muuten kyllä nätti mekko!

 • Reply
  ElizabethRinne
  28.7.2012 at 22:38

  Ihastuttava maksimekko mutta en tierä minäkään olisiko liian vaalea häävieraan päälle? Ei tätä täyrellisyyttä hipovaa muussa värissä löytyisi? Mitä alkusyksyyn tuloo, niin tästä vuodesta en tiedä mutta viime vuonna, syyskuun loppupuolella, juhlittiin veljeni häitä ja silloin lämpöasteita oli vallan sopivasti ( abouttirallaa +20) : — )

 • Reply
  Anonymous
  30.7.2012 at 16:04

  Hei,
  Kommentoin ekaa kertaa kun löysin blogisi ja selailin juttuja taaksepäin.
  Mekko on upea, mutta valitettavasti ei mielestäni ole oikea valinta häihin. Itse työskentelen morsiuspukujen parissa ja nykyisin valikoima värien ja mallien suhteen on tosi laaja. Edelleen voisi kuitenkin yleistää että suurin osa morsiuspuvuista on sävyltään vaaleita ja pitkiä..
  Tämä vuoksi, annathan morsiammen loistaa yksinoikeudella hääpäivänään vaaleassa ja pitkässä mekossa. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *