15.7.2012

Sisustuksen Koodissa

Kuluva viikonloppu on mennyt äärimmäisen mukavasti ja leppoisasti. Eilisten juhlien lisäksi näin pikaisesti päivällä Helsingistä Turkuun tulleita Charia ja Sofiéta. Tapasin myös vihdoin ensimmäistä kertaa äärimmäisen ihastuttavan Cocon! Emme ole kaupungilla kertaakaan törmänneet, vaikka Turussa molemmat asummekin. Olikin ihana vihdoin tavata hänet ihan luonnossa. 
Kävimme ihastelemassa Sisustuksen Koodia, jossa tapasimme lisää ihania bloggareita. Tyylikäs Anne itse oli töissä ja hänen siskonsa Suvikin oli ystävänsä Life&Decor blogin kirjoittajan kanssa paikalla. Oli todella mukava nähdä niin monia bloggaajia.:) 
Sitten vähän kuvia upeasta Sisustuksen Koodista. Pieni pala sisustajan taivasta;) Huh, voisin kyllä kotiuttaa yhtä sun toista liikkeestä meille. 
Miten toinen voi olla noin suloinen? Tämä kuva saa itsellekkin hymyn leviämään korviin asti. 

Sisustuksen Koodin vierailun jälkeen kävimme vielä Jazzbrunssilla, joka oli todella maittava. Itse en aikaisemmin sitä ollutkaan kokeillut, joten oli mukava, että kaikille oli jotain uutta!:) Seuralaiseni olivat melkoisen tyylikästä poppoota.  
Alla olevat kuvat lainattu Charilta ja Sofiélta. Kiitos tytöt ihanasta seurasta! Toivottavasti nähdään pian uudestaan.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  -I-
  15.7.2012 at 21:34

  Heippa, Mona! Oli tosi kiva törmätä Koodissa eilen :) Hauskasti osui niin moni bloggaaja samaan aikaan paikalle! Monta meitä bloggareita asuu Turussa tai lähistöllä, mutta ikävä kyllä harvoin kehenkään kaupungilla törmää.

  Koodi on kyllä ihan mun lemppari myyymälä Turussa, sieltä on lähes mahdoton poistua tyhjin käsin ;)

  Sulla on ihana hyvän mielen blogi, taustalla olen jo pidempään seuraillut!

  • Reply
   Mona
   16.7.2012 at 05:33

   Heiii!!:) Voi miten mukava kuulla. Oli tosiaan hirmu mukava tavata!:) Ensi kerralla ehkä vähän paremmalla ajalla!:)
   Oikein mukavaa viikkoa sinne!:)

 • Reply
  Anne Malia
  17.7.2012 at 00:15

  Mona heissuli, kiitos kivasta postauksesta minun puolestani :) Olipa oikein mukava tavata pikaisesti, tulehan joskus moikkailemaan!

  • Reply
   Mona
   17.7.2012 at 20:36

   Voi kiitos vaan itsellesi, oli niin mukava tavata pikaisesti:) Ja ehdottomasti tulen:) Kun koulut alkaa niin pääsen päiväs aikaan paremmalla ajalla ihastelemaan kaikkia teidän upeuksia. Jos vaan joku kerta ehdit, niin voisi käydä lounaallakin:)

 • Reply
  COCO
  17.7.2012 at 22:35

  <3 Tää odottaa jo innolla sitä kuoharitreffiä. :)

  • Reply
   Mona
   18.7.2012 at 06:32

   Voi niin minäkin!!!:) Jos vaan saadaan aikataulut sopimaan niin vois koittaa mennä jo ihan elokuun alussa:)
   Pus ihana Coco <3 Ps. Arvaa kuka rakastu täysin tohon jakkuun ja meni sit shoppaamaan sen Zarasta kun näki, että yksi koko oli vielä jäljellä!?:D Teen pientä Coco copy cat postausta vielä myöhemmin;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *