14.7.2012

Inspiraatiota kesän juhliin

Meillä on tänään illalla tiedossa mukavat juhlat, jossa näen hyvin rakkaita ihmisiä pitkästä aikaa. Saamme Ruotsin puolelta sukulaisiamme mukaan juhliin ja olen niin iloinen, että saamme viettää mukavia juhlia yhdessä heidän kanssa. 
Juhlista kuitenkin, kun on kyse, niin ajattelin tehdä pienen inspiraatiopostauksen juhla-asuista kesän juhliin. Meillä on tiedossa rennot juhlat, joissa ei ole tarkkaa pukukoodia. Tässä siis asua kollaasin muodossa, jonka mieluusti pukisin päälleni. Olen totaalisen rakastunut beigeen. Se on niin hempeä ja aina tyylikäs. Rakensinkin asun melko tylsästi kokonaan beigellä. Tämän asun kanssa lisäisin oikein kirkkaat huulet tuomaan pirteyttä kokonaisuuteen.

Mekko: Jessica Dress  – Jeane Blush  , Kengät: Chavelle – Nelly Shoes , Kaulakoru: Jill Shop Necklace , Rannekoru: Fiona Crustal Bracelet,  Laukku: Belle de Jour Yves Saint Laurent

Selailin myös ihanaa Chicisimo sivustoa ja keräsin sieltä upeita vaaleita asukokonaisuuksia tänne tuomaan inspiraatiota rentoihin kesäisiin juhliin. Mitäs tykkäätte?:)

Kuvat:  chicisimo.com

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Bella
  14.7.2012 at 17:19

  Oli muuten ihan samanlainen helmikaulakoru Vero Modalla…!

  • Reply
   Mona
   14.7.2012 at 23:16

   Oih, pitääkin käydä kurkkaamassa siellä!!:) Kiitos vinkistä!:)

 • Reply
  Pulu
  14.7.2012 at 18:54

  “näen”, ei “nään”. On häirinnyt useammassakin postauksessa… Muuten kun kuitenkin kirjoitat kirjakielellä.

  • Reply
   Mona
   14.7.2012 at 23:19

   Hih:D Mä ja selkeä puhe/kirjotus ei vaan sovita yhteen;D Kiitos ihana Pulu korjauksesta, oot kovin ystävällinen, kun jaksat kohteliaasti virheistä huomauttaa. <3 Oikein mukavaa vkl:a!:)

  • Reply
   Pulu
   15.7.2012 at 12:16

   Kiitos ja hyvää viikonloppua sinne myös :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *