12.7.2012

Only a week and I´m on my way to Rhodes!!!

Nyt se on tehty, nimittäin matka varattu. Aurinko ja lämpö, täältä tullaan! Viikon päästä tähän aikaan odotellaan lentokentällä lentoa ja puolen päivän aikaan ollaan jo Rodoksella:) Olen aivan älyttömän innoissani matkasta. Loma tulee todella tarpeeseen ja varsinkin aurinkoa on ikävä. Nämä Suomen kelit eivät oikein ole innostaneet.. Kertaakaan en ole edes rannalla käynyt kesän aikana. 
Yleensä meillä on matka suunniteltuna todella hyvissä ajoin. Nyt kesä oli kuitenkin avain avoinna ja aloimme katsella vasta muutama viikko sitten äkkilähtöjä.
Täytyy sanoa, ettei äkkilähdöt sovi ei sitten laisinkaan minulle. Valitseminen on todella vaikeaa ja tuntuu, ettei sopivaa meinaa millään löytyä. Minusta on niin ihana suunnitella matkaa hyvissä ajoin. Onneksi nyt kuitenkin saimme loman valittua näin lyhyellä ajalla. 
Pakkailu siis alkakoon!:) Kävin muuten viime viikolla ostamassa uuden matkalaukun, siitä myöhemmin vielä lisää..

Kaikki Rodos vinkit ovat erittäin tervetulleita!:)

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply
  Celina
  12.7.2012 at 05:50

  Ihanaa!! Kyllä sitä aurinkoa vain lomalle tarvitaan :) Rodos on kiva paikka <3 Reilu 2 vkoa ja pääsen vihdoin itsekkin lomailemaan! :)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 15:29

   Oi ihanaa lomaa sullekkin murunen <3 :)

 • Reply
  Krista
  12.7.2012 at 06:20

  Tuttuja maisemia :) Kävin viime kesänä avokkini kanssa Rodoksella ja tykättiin kovasti. Oltiin Aurinkomatkojen kautta reissussa, ja osallistuttiin yhdelle retkellekin. Käytiin tuolla Lindosin akropoliskukkulalla mikä sullakin noissa kuvissa vilahtaa. Suosittelen lämpimästi käymään siellä! Ylös kukkulalle kipuaminen oli +40 asteen helteessä haastavaa, mutta maisemat oli mahtavat ja muutekin kaiken kiipeämisen arvoinen paikka.

  Käytiin myös laivamatkalla Symin ja Panormitsin saarilla. En nyt muista kuinka paljon matka maksoi, muta tuskin se kovin kallis on :) Sitten tietysti Rodoksen vanhakaupunki on tosi hieno ja romanttinen (!), varsinkin iltaisin! Ja siinä Rodoksen uuden kaupungin) satamassa on paljon kivoja ravintoloita.

  Näiden lisäks käytiin vielä vesipuistossa, joka oli läheisessä kaupungissa ja jonka nimeä en nyt millään muista, mutta eipä siellä taida olla kun yks vesipuisto :) ja sitten perhoslaaksossa. Viikossa ehti hyvin kaikki tehdä, joka päivälle oli suunnitelma :)

  Mukavaa lomaa teille! Itsekin kaipaisin jo lämpimiä ilmoja, varsinkin kun kesäloma alkaa huomenna :)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 15:31

   Ihana Krista, kiitos vinkeistäsi hurjan paljon!!!:) Tuo vesipuisto kuulostaakin ihan huisin hauskalta!!:)
   Pitääkin ottaa tarkemmin selvää mistä se löytyy:)

 • Reply
  Veronica
  12.7.2012 at 07:08

  oioi, kuulostaa hyvältä!
  siis tä ilma tällä viikolla on ihan jotain järkyttävää! Eipä se muuten haittaa kun työpäivät sisällä istuu, mutta eilenkin tuli jotain “loskan” tapaista taivaalta alas :O Että kiva Heinäkuu, onneks mun lomaviikot oli tosi lämpimiä, nyt ei taas haittaa palata sorvin ääreen :) Teille tulee varmasti ihanista ihanin matka :)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 15:34

   Toivottavasti tulee;) Ainakin odotukset ovat korkealla tressittömän löhöilyn osalta:D
   Ja eiköhän ne lämmöt viimeistään elokuussa tänne Turkuunkin tule:)

 • Reply
  muru
  12.7.2012 at 07:23

  Ihanaa! :) Oikein hyvää reissua teille! Aurinkoa täälläkin kaivataan ja lomalle onneksi pääsee jo huo-men-na!!! :D Ensi viikolla loma Roomassa, siellä ainakin on lämmin. <3

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 15:49

   Oi ihanaa Rooman reissua murunen <3 <3 :) Nauti täysillä ihanasta Roomasta!!!!:) Tuuhan kertomaan sitten miten loma meni!!:) Pus ja haleja :)

 • Reply
  Anonymous
  12.7.2012 at 09:09

  Hei.. Mikäli kohdallesi osuu suomalainen (tai muutakin kieltä puhuva) “kyselijä”/gallupin tekijä niin suosittelen poistumaan paikalta. Vaikuttaa todella asialliselta ja mukavalta aluksi kun kertoilee vinkkejä ja kyselee ohimennen kysymyksiä. Suosittelee hotellia teille ja antaa teidän valita “arpoja” joista AINA voittaa pääpalkinnon joka haetaan kauempaa heidän toimistoltaan, jolloin olettekin siellä monta tuntia ja he kertovat lomaosakkeista.. Meille tämä nainen oikein suuttui kun vain ilmoitettiin ettei ole nyt aikaa moiseen(olin siis saanut tietää aiemmin näistä).. Paluulennollamme kuulimme kun ihmisiä oli tuonne lähtenyt ja kuluttaneet monta tuntia turhaan tuolla vaikka lupaavat tilata taksit ja kaikki.. Tosiaankin kun tämä puhe jota hän piti kuulostaa aluksi kovin hyvältä ja helposti esim. väsyneenä voisi moiseen sortua.. Halusin vain kertoa sinullekin :) Oikein mukavaa matkaa, siellä ainakin lämpöä riittää..meillä oli 33-37 joka päivä kaksi viikkoa sitten..Hennaus

  • Reply
   Enni
   13.7.2012 at 07:09

   näitä samoja on ollut jo 80-luvulta lähtien mm. Espanjassa, Portugalissakin… Vieläkö ne jaksavat:D

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:01

   Mä taidan olla tälläisille melkosen tyly, meinaan en jaksa en sitten yhtään tuollaisia:DD Tuju ilme ja pois vaan;)
   Kaikki väkisin ruusuja myyvät ym ovat ihan super hermoille käyviä. Saatikka sitten jotkut arpa tyypit..
   Hyvä tietää jo etukäteen, ettu otollakin niitä riittää, osaa kiertää tarpeeksi kaukaa;)

 • Reply
  Jenna
  12.7.2012 at 11:38

  Olen kanssa kyttäillyt äkkilähtjä, mutta todella vähän mitään kivoja/halpoja on ollut tarjolla. Teillä kävi tuuri! :D

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:03

   No totta, tuuri kyllä kävi kun nyt matkat menee ihan käsistä:O
   Tosin ei tämäkään ihan halvimmasta päästä ollut, mutta nyt on kyllä jo ihan must päästä lomailemaan;)

 • Reply
  Sofiina
  12.7.2012 at 11:46

  Oi ihanaa, sinulla kivaa reissua tiedossa! Itsekin olen haaveillen katsellut lähtöjä, olisi niin ihana kesän päätteeksi suunnata jonnekin Eurooppaan…

  Valitettavasti minulla ei ole omakohtaista kokemusta Rodokselta eikä näin ollen hyviä vinkkejä, mutta varmasti teillä tulee olemaan ihana matka, lämpöä ja aurinkoa riittää!:)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:26

   Kiitos ihana Sofiina!!:) Lämpöä on ainakin luvattu melkoisesti ja sehän mulle passa. Nyt tekee meinaan pelkkä löhöily niiiiiin hyvää:)

 • Reply
  Miss M
  12.7.2012 at 11:52

  Viime vuoden huhtikuussa tuli Rodoksella käytyä. Tykkäsin lenkkeillä rantaviivaa pitkin! Shoppailua siellä ei niinkään tullut harrastettua mutta lämmintä oli! :) Lindoksella kannattaa ehdottomasti käydä! Tässä mun postaus reissusta, lähinnä kuvia: http://classyandglamorous.blogspot.fi/2011_04_01_archive.html

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:32

   Ihania kuvia todellakin!! <3 Voikun nyt menis vaan tää vajaa viikko nopeasti…;)

 • Reply
  Anonymous
  12.7.2012 at 15:18

  Vanhassa kaupungissa on muuhun kaupunkiin verrattuna mm. kallista syödä ravintoloissa.. kauppoja ja liikkeitä kaupungista kyllä löytyy, mm. zara, mango, h&m + starbucks!:D ja lukuisia muita. tähän aikaan on varmaankin alet siellä vielä käynnissä! kivaa lomaa!:)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:36

   Kiitos paljon!!!:) Äh, tuntuu että vikat päivät menee ihan liian hitaasti ;)

 • Reply
  Anonymous
  12.7.2012 at 16:46

  Me oltiin Rodoksella viime kuun alussa, ja tosiaan – melko kuumahan siellä nyt varsinkin jo on. Me käytiin laivalla Turkissa, ja sitä voisin suositella, hinnat oli Rodosta halvemmat ja muutenkin oli kiva piipahtaa toisessa maassa. Lisäksi käytiin kokeilemassa sukellusta, ihan laitteiden kanssa, mikä kokemuksena oli jännä, jos ei ollut aiemmin sukellellut :)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:45

   Oi oi, kuuma ja aurinko kelpaa mulle!!!;) Sukellusta olisikin huippu hieno kokeilla, itse en ole kuitenkaan varma uskaltaisinko..:D Oon melkonen nössö nykyään…;) Särkänniemen laitteidenkin jälkeen melkein purjosin puiston penkillä:DD

 • Reply
  lili
  12.7.2012 at 16:56

  Hih, ompa tuttuja maisemia, me oltiin juuri Rodoksella kolmisen viikkoa sitten!:) Me kyllä tykättiin, vaikka aika perus turistikohdehan se on.. Pääsette ainakin takuuvarmaan aurinkoon, kun täällä on ollut niin huonot ilmat:/ Kirjoittelinkin joitain pieniä vinkkejä Rodoksesta, jos niistä on jotain hyötyä!:) Ihanaa matkaa teille!<3

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:50

   Oih, selailin sun ihanaa postausta reissusta upeine kuvineen <3 :)
   Kiitos paljon, matkatoivotuksesta:) Aurinkoa tosiaan mennäänkin hakemaan, nyt kaipaa nimittäin kunnolla löhöilyä. Sitä ennen syvennyn vielä sun kirjoituksiin tarkemmin<3 Ihanaa viikonloppua kaunis! <3:)

 • Reply
  Anonymous
  12.7.2012 at 21:41

  Hih varasin just kaverin kanssa matkan rodokselle :) onks teillä hotelli tiedossa vai otitteko määrittelemättomän?

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:51

   Oi ihanaa!!!:) Rodos taitaa olla melkoisen suosittu kohde:)
   Meillä on hotelli tiedossa, kirjoittelen siitä ehdottomasti vielä myöhemmin lisää!:)
   Ihanaa lomaa teille!!:)

 • Reply
  Krista
  12.7.2012 at 22:00

  Oi että, Rhodos on kyllä upea paikka! ♥ Itse tykästyin siihen ihan täysillä pari vuotta sitten. Tosiaan aika paljon sijainti ratkaisee sen mitenkä siellä viihtyy, jotkut paikat on enemmän “turistirysiä” kuin toiset. Me oltiin ystäväni kanssa Falirakissa, ja tykättiin kyllä – Rhodoksen kaupunki lähellä, jossa hyvä shoppailumahdollisuudet, ja itse Falirakissakin oli vilkas yöelämä, hyvät ravintolat, upeat rannat… :)

  Hyvää matkaa! :)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:52

   Ihana kuulla, että oot tykänny:) Luulen että tuun myös saamaan reissusta täysin sen mitä mennään hakemaan, nimittäin täydellistä rentoutumista:)
   Ja kiitos paljon:)

 • Reply
  Lisa Hakola
  13.7.2012 at 09:35

  Wow, that'll be amazing. Have fun and safe travels! :)

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 16:59

   Thanks dear <3 I'm just going to relax all week;)

 • Reply
  Riikka
  13.7.2012 at 20:49

  Mä oon just parhallaan Rodoksella :) Viikko takana ja reilu viikko vielä edessä! Täällä on kyllä ihan uskomattoman hyvä sää ollut, voisin jäädä pidemmäksikin aikaa..

  Kannattaa kurkkia meidän blogia, oon sinne jo kirjoitellut kuulumisia ja varmasti kirjoitan vielä lisää ennen kun te lähdette reissun. Käytiin tänään mm. Perhoslaaksossa, se oli ihan kiva, mutta viikon reissulla en ehkä “uhraisi” aikaa siihen. Eilen käytiin Symillä, eli tossa lähisaarella ja se oli ihana, sitä suosittelen ehdottomasti! Laivamatkan aikana sai hyvin otettua aurinkoa.. Myös Turkkiin pääsee halvalla, sinne mennään maanantaina.

  Kauppoja täällä on kivasti, oon shoppaillut mm. Bershkassa ja Pull&Bearissa jo, Zarassa ja Mangossakin on hyvät alet.. Ruokapaikkoja ja erilaisia drinkkibaareja on joka kulmalla, me ei olla vielä kertaakaan jouduttu pettymään ruoan tasoon! Pieneen nälkään kannattaa testata Gyros pitaa, älyttömän hyvä pitaleipä, joka sisältää mm. lihaa, tsatsikia, salaattia, sipulia jne.. NAM! Voisin kirjotella Rodoksesta vaikka miten paljon, on ollut niin onnistunut reissu tähän mennessä..

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 22:03

   Jee kuulostaa niiiin hyvältä!!:) Tuota Kreikkalaista ruokaa odotankin kovin, kun viime vuoden Kreetan reissulla tykkäsin fetasalaateista ihan huisina:)
   Can´t wait:) Ihania kuvia sulla <3

 • Reply
  Hanna ★
  13.7.2012 at 21:30

  Me käytiin viime kesänä Rodoksella. Ihana lekottelu lomakohde. Lindosta suosittelen minäkin. Myös vanhassa kaupungissa kannattaa pipahtaa. Minun blogista löydät kuvia hakusanalla Rodos jos haluat käydä katsomassa.

  • Reply
   Mona
   13.7.2012 at 22:04

   Oi ihanaa, tulen ehdottomasti kurkkimaan <3 Kiitos sullekkin vinkeistä ihana Hanna <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  14.7.2012 at 20:05

  Käykää, siis ehdottomasti käykää sellaisessa erittäin tunnelmallisessa ja suhteellisen pienessä, paikallisten suosimassa ravintolassa kuin Aspro Piato (ΑΣΠΡΟ ΠΙΑΤΟ), kartasta löytyy kadulta Georgíou Gríva. Tuo on vähän syrjäisempi katu, joten ravintolasta ehkä kävelee helposti ohi, jossei katso tarkkaan. Muutenkin ravintolan nimi taitaa lukea vain kreikaksi, joka ei ainakaan auta huomaamista. Kysymys on erittäin siististä, hieman uudemmanaikaisesti sisustetusta, modernia ja vanhanaikaista kreikkalaista keittiötä sekoittelevasta ravintolasta.

  Puhun oikeasti kokemuksella, että ehdottomasti kaikkien kreikan saarten, jossa olen käynyt ja tottakai siis myös Rodoksen paras rafla. Ruoka on todella, todella hyvää, halpaa (koska myös paikallisten suosiossa), palvelijat todella ystävällisiä ja kiinnostuneita ja puhuvat hyvää englantia, ei turistirysä millään muotoa. Olimme kolmena iltana ainut ulkomaalaispariskunta tuolla käydessämme. :)

  Ja ne alkupalaleivät, MMM. En ole koskaan saanut Kreikassa mitään sen makuista, yleensä ollut tylsää patonkia/maalaisleipää. Nuo olivat sellaisia ohuehkoja littania leikattuja neliöitä (jotka muuten näkyvät tripadvisorin linkin kuvissakin!), jonka päälle tuli fetalevitettä. AH puhdasta rakkautta <3 :D

  Saanut myös hyvät arvostelut nopealla googlettelulla http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g189449-d1727124-Reviews-Aspro_Piato-Rhodes_Dodecanese.html

  • Reply
   Anonymous
   18.10.2012 at 12:38

   Terveiset Rodokselta, aurinkoa ja lämmintä riitti vielä lokakuussakin.
   Kiitokset vinkistä ravintola Aspro Piatosta.
   Ruoka oli tosi hyvää ja edullista.
   Siisti paikka ja hyvä palvelu.
   Suosittelen!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *