11.7.2012

Uutuuksien selailua

Jäin eilen pitkäksi toviksi selailemaan nelly.com sivuja ja siellä oli jälleen vaikka mitä ihanaa. Keräsin tänne eniten ihastusta aiheuttaneet yksilöt. 
Tämä valkosella yläosalla ja keltaisella alaosalla varustettu mekko on kaikessa suloisuudessaan niin ihana ja kesäinen. Tuo upeasti esiin ruskettuneet sääret tuo kaunis keltainen. Tosin itseltäni puuttuu täysin ne ruskettuneet sääret;) Onneksi siihen on kohta tulossa muutos!!:D
Tämä valkoinen pitsinen mekko oli aivan ehdoton suosikkini!! Miten ihana se voikaan olla. Peplum helma tekee siitä niin naisellisen ja pitsi lisää romanttisuutta. Ah, tää on täydellinen. Itselläni ei vaan välttämättä olisi kauheasti käyttöä tälle. Kesäjuhliin tosin voisi sopia kivasti, mutta melko lyhyen helmansa puolesta saattaa olla, että ei istuisi omalle pyllylleni;)

Peplum helmoilla jatketaan takkien muodossa. Tämä valkoinen jakku on aivan mieletön!! Tekee tavallisesta asusta farkkujen kanssa ihan huisin tyylikkään ja naisellisen. Tykkään ja paljon!:)
Sofisticated Jacket

Mitäs tykkäätte? :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jossu
  11.7.2012 at 09:34

  Onpa ihanan herkkä tuo valkoinen pitsimekko :)

  • Reply
   Mona
   11.7.2012 at 15:49

   Eikö!!! Se on niiin suloinen <3 Voi kun olisi vaan käyttöä tuollaiselle:)

 • Reply
  Krista
  11.7.2012 at 10:21

  Muhun iski myös tuo valkoinen pitsimekko ja taisipa se jo käväistä ostoskorissakin, mutta en loppujen lopuksi keksinyt sille mitään hyvää käyttötilaisuutta, joten tilaamatta jäi.. Hiukan kyllä kaivelee nyt, olisko sittenkin pitänyt tilata se :D

  http://bouledecristal.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   11.7.2012 at 15:50

   Se on kyllä todella kaunis!! Ja ihan sama mulla, tiedän että käyttötarvetta ei juuri oo ja esim töissä tuo olisi aivan liian juhlava…:/ Mutta mieli tekisi kyllä kovasti saada tuollainen kesäjuhlien varalta;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *