5.7.2012

Taas Tintåssa

Tällä viikolla taitaa tulla ennätysmäärä Tintåssa käyntejä. Loppuviikosta on nimittäin vielä pöytä varattu illaksi. Hih, ei todella jää epäselväksi mikä on mun lemppari paikka Turussa.;)
Vietin siis tiistaina töiden jälkeen muutaman tunnin upean Jessican kanssa Tintån terassilla höpötellen ja fetasalaattia herkutellen. Oli ihan mielettömän mahtava nähdä hänet luonnossa. Olen kuitenkin jo kohta kolmisen vuotta tuntenut naisen blogin kautta, joten jo olikin aika tavata:) Ihana, niin aito ja sydämellinen Jessica. Juuri sellainen millaisen kuvan hänen blogikin antaa. Niin ja tietysti kaunis kuin mikä! 
Tässä taas muutamia kuvia Tintåsta ja Turun maisemista. Joko teistä moni on käynyt herkuttelemassa Tintån härkävarrasta tai herkullista fetasalaattia?:) Ainiin, myös Pizat ovat hyviä ja ja ja….:D 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Veronica
  5.7.2012 at 17:15

  Todellakin lempparipaikka, vaikka nytkin lomaillessa ei ole siellä ehtiny edes käymään! :O Asia täytyy kyllä korjata pian, mutta mökkeilemään oli myös päästävä :) Tänään taidetaan kyllä jo lähteä takaisin kaupunkiin päin. Saisikohan sitä itsekkin varattua pöydän sieltä viikonlopuksi, on kyllä harkavarras niin herkullista!

  • Reply
   Mona
   6.7.2012 at 23:20

   Voi ehdottomasti!!:) Toivottavasti saitte varattua pöydän ja pääsette herkuttelemaan härkävarrasta;) Oli se meinaan taas vaan NIIIIN hyvää :D

 • Reply
  Heli
  27.7.2012 at 23:47

  Moi Mona!
  Ihan ensin kiitokseni kivasta blogista, joka on ilahduttanut jo pitkään päiviäni ja toiseksi kiitokseni dinneri-paikasta, eli Tintåsta :). Olet kertonut siitä niin paljon hyvää, että tämän viikkoisella Turun reissullamme piipahdimme iltaa istumassa. Ja tietysti koko kolmen hengen seurueemme nappasi listalta härkävartaan :D.

  Terveisiä siis Espoosta ja kiitokset mukavista teksteistäsi.

  t. Heli

  PS. Olen kirjoitellut blogia nyt hetken aikaa ja mietin kovasti jakaisinko tietoisuutta siitä Facebookin puolella. Lähestulkoon kukaan ystäväni ei tiedä, että pidän blogia. Noh, jaanpa sen nyt täällä ensin :). Tervetuloa tsekkaamaan minun päiviäni: http://pilvenpiirtajankatolla.blogspot.fi/

 • Reply
  Mona
  28.7.2012 at 21:31

  Voi kiiiiitos ihanasta kommentista!! <3 Miten kiva kuulla, että olet minun vinkistäni päätynyt testaamaan Tintån härkävarrasta:) Toivottavasti pidit siitä yhtä paljon kuin minä:)
  Ja kiva, että olet aloittanut bloggaamisen, tämä on niin hurjan mukava harrastus!:) Oikein mukavia hetkiä bloggaamiseen ja ihanaa kesän jatkoa sinulle:) <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *