4.7.2012

Päivän asu

Täällä ilmoittautuu yksi väsynyt bloggaaja. Alan olla jo niin loman tarpeessa. Tai oikeastaan auringon!;) Pari viikkoa vielä ja sitten aion ottaa rennosti kuin mikäkin possu. Olemme katsoneet äkkilähtöjä nyt viikon verran, mutta kylläpäs on vaikea laittaa reissua varaukseen. Paikan päättäminen on hankalaa vaihtoehtojen ollessa vähissä. Kreikka ja Turkki ovat melkeinpä edullisimmat ja helpoimmat vaihtoehdot. Me olemme aina aikaisemmin varanneet matkat todella hyvissä ajoin ja siksi onnistuneet saamaan ne edullisesti. Äkkilähdöt ovat ihan uutta molemmille. Vinkkejä  löytää hyviä äkkilähtöjä otetaan mieluusti vastaan. 
Tässä asua viikonlopulta. Uusi laukku on ollut visusti kainalossa ja muut laukut ovatkin jääneet viime aikoina tyystin kaappiin.;)
Kengät: Bronx, housut&jakku: Zara, paita: Mango, laukku: Mulberry

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Fashiomama
  4.7.2012 at 07:50

  Ihana asu! :) Taisin muuten nähdä sut eilen Tintån terassilla kun käveltiin lasten ja ystävän kanssa sitä Aurajoenrantaa. Meinasin ensin tulla moikkaamaan, mutta koska sulla oli seuraa, en sitten kehdannut. :) Mukavaa päivää Monalle!

  • Reply
   Mona
   4.7.2012 at 22:10

   Voi että, tuu ehdottomasti ens kerralla moikkaamaan jos törmäillään!:) On niiin kiva saada lukijoille kasvot:)
   Pistin terassilla silmään yhden ihanan pikkupojan, jolla oli Gantin söpö paita päällä, mahtoikohan olla teidän seurue kyseessä??:) Huokailin mielessäni tuolle super söpölle pojulle:)
   Ihanaa päivää myös sinulle ja toivottavasti tosiaan törmäillää täällä Turussa:)

  • Reply
   Fashiomama
   5.7.2012 at 11:16

   Voi vitsi, pitänee sitten ensi kerralla rohkaistua jos törmätään jossakin.. ;) Ja juu, taisi se tuo minun poikani olla, tai ainakin hänellä oli Gantin valkoinen pikeepaita päällä kyseisenä päivänä. :)

  • Reply
   Mona
   6.7.2012 at 23:24

   Voi, ei voi olla totta että oli tosiaan teidän poppoo kyseessä!!!:D Tosiaan ihana pikeepaitainen poju taapertaessaan äidin kädestä kiinnipitäen vei kyllä mun huomion ihan täysin!! <3 :) Oikea pieni hurmuri:)
   Toivottavasti törmäillään kaupungilla!!:)

 • Reply
  ibe
  4.7.2012 at 19:44

  Onpa taas nätti asu!:) Toivottavasti löydätte matkan, itse olen aina ennen lähtenyt äkkilähdöllä, paitsi nyt viime ystävänpäivänä oli aurinkomatkoilla tarjous 2 yhden hinnalla, niin silloin jo varasin matkan elokuun alkuun rodokselle :) En oikein kummempia vinkkejä osaa antaa, muistaakseeni parhaimman tarjouksen saimme pari vuotta sitten costa del solille ja varasimme matkan 5 päivää ennen lähtöä. Eli kannattaa melkein oottaa että lähtöön olisi korkeintaan viikko, niin hinnat alkavat laskea. Onhan siinä tietenkin riski että kaikki on jo menny, tai sitten harmittaa jos varaa ja seuraavana päivänä hinta onkin vielä laskenut :/ Onnea etsintään!! :D

  • Reply
   Mona
   4.7.2012 at 22:12

   Kiitos ibe!!! Kiva kuulla susta pitkästä aikaa <3 :)
   Ja kiiitos ihana vinkeistä:) Nyt vaan pohdiskelua mihin sitä sit lähtis…:) Sanoin just Eetulle, et tällä hetkellä oon niiiiin valmis siihen, että aamulla ei tarvii herätessä pohtia yhtään mitään muuta kuin sitä että mitkäs bikinit tänään sitten laittais :DD
   Ihanaa viikkoa Ibe <3 :)

 • Reply
  Hanna ★
  5.7.2012 at 08:54

  Minä ostin juuri Tallinnan Zarasta tuollaisen samanlaisen jakun. En ole vielä yhtään kertaa käyttänyt sitä, mutta on kiva nähdä miten sinä tyylitaituri yhdistelet sitä :)

  • Reply
   Mona
   6.7.2012 at 23:25

   Voi kiitos ihana kohteliaisuudesta!! <3 Kannattaa ehdottomasti ottaa pikimiten käyttöön, tuo on niin kiva kesälläkin takkina:)

 • Reply
  Reeta
  5.7.2012 at 08:57

  Toi laukku on vaan niin upee ehdottomasti nurolla 1 ostoslistalla. Toimii niin monessa asussa ja vaikuttaa superkäytännölliseltä kaikkeen. Sun asuyhdistelmäkin tässä todella kaunis!

  • Reply
   Mona
   6.7.2012 at 23:25

   Hih, kiitos paljon Reeta <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *