2.7.2012

Kuvia viikonlopulta

Mainitsin jo aiemmin, että vietin ihanan päivän äidin kanssa lauantaina. Kamera ei valitettavasti lähtenyt mukaan, mutta iPhonella räpsin muutamia kuvia. Tässäpä muutamia..
Yllättäen valitsimme lounaspaikaksi Tintån..;) 
Otimme fetasalaatit, sekä vuohenjuusto-mansikkaluomuleivän, joka oli aivan taivaallisen hyvää!!
Montakohan kertaa blogissa on jo näkynyt Tintån annokset…?:D
Kahville ja pullalle menimme Fontanaan. Nuo Fontanan pullat ovat ihan parhautta.

Myös Eetu vietti mukavan päivän oman äitinsä kanssa. He olivat tosin hieman reippaampia… Meidän aamuinen tunnin treenailu jäi kevyesti kakkoseksi heidän aktiviteetille.. Käväisivät nimittäin lämmittelyksi juoksemassa Paavo Nurmen puolikkaan;) Eetun äidille se taisi olla jo ties kuinka mones. Maratooneja hänellä on takana jo 18.:) 

Äitiä nauratti, kun lähetin hänelle perjantaina kuvan lappusesta, jolle olin suunnitellut meidän päivää..:D

Näitä päiviä pitäisi järjestää useammin. Ihan parhautta viettää vapaapäivää rakkaan mamin kanssa <3

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nanna
  3.7.2012 at 04:55

  Äidilläsi on ihan samanlainen hymy kuin sinulla :)

 • Reply
  Anonymous
  3.7.2012 at 12:35

  Kannattaako tuosta fetasalaatista ottaa pieni vai iso?

  • Reply
   Mona
   3.7.2012 at 22:03

   Riippuu tietty nälästä, mutta minä sanoisin että ISO!!!:) On meinaan niiiiin hyvää:)

 • Reply
  Siiri
  3.7.2012 at 22:00

  hihihi olin itekkin juoksemassa puolikkaan, ja juoksin jossain vaiheessa eetun ohi :-D ja sitten eetu meni ohi. ja sitten mä. kumpikohan sitten oli ekana maalissa :-D no onneks tuolla ei(tai minä en ainakaan)kilpaile kuin itseäni vastaan :-) mutta oli hassu tunnistaa jonkun bloggaajan poikaystävä. tuli kauhea kyylä olo :-D

  • Reply
   Mona
   3.7.2012 at 22:05

   Hihihi:D Oot ihana <3 Eetu pyys kysymään mihin aikaan juoksit?:) Hänen aika oli 2.04. Me oltiin odottelemassa siinä maalissa.. Voi kun olis törmätty:) Pitää joku kerta treffailla vaikka kaffen merkeissä!:)

  • Reply
   Siiri
   3.7.2012 at 23:03

   Mulla kävi vähän ikävästi ku rupes pohkeet kramppaamaan siinä 15km kohalla(mulla on ollu niitten kanssa vähän ongelmia)niin meni sitten pari kilsaa tosi hitaasti juosten :s mutta koko matkan kuitenkin juoksin, mikä oli ainot tavote. aika oli siinä 2:15 pintaan, että ihan tyytyväinen silti oon vaikka tiiän, että ku kaikki osuis nappiin niin parempaankin pystyis :-) joo voi, että oliski aivan ihanaa mennä joskus kahvittelemaan ! <3 tuntuu, että niin paljon samoissa paikoissa pyöritään että juteltavaa varmasti ainakin riittäis !

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *