26.6.2012

Päivitystä

Hei ihanat! Jokunen on varmasti huomannut, että blogi on saanut uutta ilmettä ylleen. Olen jo pitkään kaivannut uudistusta ja raikkautta blogiin ja nyt sain hetkellisen inspiraation puuskissa aikaiseksi mielestäni oikein onnistuneen kokonaisuuden. Mitäs mieltä te olette?:) Muutama osio on vielä hieman kesken ja pientä viilausta teen vielä myöhemmin, joten ei kannata ihmetellä, jos kuvat ja tekstit ovat vähän miten sattuu..;) 
Blogi hakee siis varmasti vielä hetken lopullista muotoaan, mutta jutut pysyy tietysti samoina. Kuullaan ja ihanaa viikon jatkoa kaikille! Pidetään peukut pystyssä, että saataisiin niitä helteitäkin jo pian.

Ps. Voitteko uskoa, etten lisännyt ainuttakaan hymiötä About osioon??:D

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  venla
  26.6.2012 at 21:13

  Tosi hyvää työtä, Mona! Sait juuri sen, mitä halusitkin, raikkautta ja selkeyttä! :–)
  Ja kieltämättä ihan hyvä, että jätit hymiöt pois tuosta About-osiosta, se tuo vähän 'virallisuutta', mutta hyvä, että käytät niitä muussa tekstissä! :–D itsekin yritän aina karsia niitä, mutta virallisempiinkin teksteihin joihinkin kohtiin ois niin osuva joku hymiö.. :–D

  • Reply
   Mona
   27.6.2012 at 06:37

   Voi kiitos ihana venla <3 Tosi kiva kuulla, että tämä pieni päivitys oli onnistunut:)
   Ihanaa loppu viikkoa sinulle <3

 • Reply
  Anonymous
  26.6.2012 at 23:08

  Oikeen hyvä lopputulos!!:) Selkeä ja tyylikäs. Ja huomasin kans et oli virallisemman oloinen ilman hymiöitä mut hyvällä tavalla ja sit taas postauksissa on kiva kun on rennompaa ja hymiöitäkin siellä täällä välillä:) Joka tapauksessa nyt on nätti ja kiva ulkoasu, parempi aiempaan verraten!:)

  • Reply
   Mona
   27.6.2012 at 06:39

   Voi kiiiiiitos paljon, ihana kuulla että muutos oli hyvästä!!!:) Hih, tosiaan hieman virallisempi noin;) Hih:)
   Ihanaa viikkoa sinullekkin<3

 • Reply
  muru
  27.6.2012 at 21:41

  Mä tykkään tosi paljon!! :) Hyvin tyylikäs ja sun kaunis luonne tulee hyvin esiin esittelystä. :)

  • Reply
   Mona
   27.6.2012 at 21:43

   Sä se oot sit muru ihana <3 Pus ja haleja, ihanaa, että oot löytänyt tiesi tänne ja saan jakaa aikaa sun kanssa. Saat aina ystävällisillä kommenteilla niin hyvän mielen <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *