25.6.2012

Nellyn alennukset

Moni on varmasti jo huomannut sähköpostiin tulleen viestin, että Nellyn aleen pääsee jo koodilla SUMMERSALEVIP. Älyttömästi taas kaikkea kivaa tuli vastaan. Huh, nämä juhannuksen jälkeiset alennukset ovat aina petollisia.. Sitä yrittää olla liikaa hamstraamatta vaatteita kaappiin, mutta miten se onkaan niin älyttömän vaikeaa??:D Viikonloppuna tuli tehtyä muutama löytö, mutta vakaasti koitan jättää shoppailut siihen. Kohta nimittäin eräs haaveilemani ihanuus on hyvin ajankohtainen..;) Siitä loppu viikosta lisää.. 
Oletteko te tehneet jo paljon löytöjä alennuksista?:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  25.6.2012 at 22:28

  Ite oon löytänyt kaikkea kivaa jo vähän liikaakin monesta eri kaupasta. :D

  • Reply
   Mona
   27.6.2012 at 06:34

   Hihihih:D Sitä menee helposti ihan sekaisin aleista!:D Kannattaa vaan muistaa, että tarvitsenko todella tätä ;) Se ei aina vaan oo niin helppoa:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *