24.6.2012

Takaisin arkeen

Meillä on ihana juhannus takana ja nyt ollaan kotiuduttu takaisin Turkuun. Vietimme juhannusta vuokratulla mökillä Kustavissa rauhallisissa maisemissa ja saimme todella rentoutua kunnolla. Olo on erittäin levännyt ja nyt on kerätty energiaa taas arkeen. Lomaan on vielä paljon aikaa, mutta meillä on Eetun kanssa muita mukavia suunnitelmia kehiteltynä sitä ennen. Päällimmäisenä tavoitteena on saada koti vihdoin ja viimein kuntoon viimeistä silausta myöden.. (Ne listat ovat nimittäin vieläkin laittamatta..;) ) Mukavaa touhua pienten puuhien parissa siis ennen lomaa ja lomalla toivottavasti pääsemme suuntaamaan johonkin tosi lämpimään. Tarkoitus on katsoa äkkilähtöjä juuri ennen lomaa. Nähtäväksi jää siis mihin suunnataan.
Tässä vielä muutamia kuvia juhannuksesta lisää. Mökkimme sijaitsi tosiaan Kustavissa meren rannalla. Perjantaina säät suosivat ja aurinko paistoikin iltaan asti. Lauantaina satoi oikeastaan koko päivän, mutta ei se kyllä yhtään haitannut fiilistä. Lehtiä tuli selailtua ja kirjoja luettua. Syötyä tuli myös oikein urakalla, vaikkei miehillä tällä kertaa kalaonni suosinutkaan;)

Huomenna on paluu taas arkeen. Toivottavasti ensi viikolla saadaan nauttia lämpimistä keleistä. :)
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja toivottavasti kaikilla on ollut mukava ja rentouttava juhannus <3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jessica
  24.6.2012 at 22:36

  Juhannus oli ihana ja tuntui todella pitkältä :) Tiedätkö, että me tullaan Turkuun perjantaina ja ollaan ens keskiviikkoon asti! :) Ystävämme muuttaa sinne nyt ja poikaystäväni isä ja sisko asuu siellä :) Onko mitään kivoja Turku vinkkejä antaa blogiystävättärelle? :)

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:45

   Voi, että ihanaa!!!:) Turku on niin ihana kesäkaupunki. Jos sulla vaan on ylimääräistä aikaa reissulla, niin pistä ihmeessä viestiä niin mennään kahvittelemaan!:) Olisi ihan huippu kiva nähdä ihan livenä!:)
   Syömään kannattaa suunnata tietysti Tintån terassille jos säät sallii. Lenkille aurajoen rannalle ja cafe artiin kaffelle;) Shoppailu paikoista kannattaa kurkata tietty ihanat Sisustuksen koodit ja Nina'sit! :)
   Ihan super kivaa Turun reissua ja toivottavasti ehdittäisiin törmätä:)

 • Reply
  Jessica
  25.6.2012 at 06:08

  Oltiin viime kesänä Turussa muutaman päivän samaan aikaan kuin mun vanhemmat oli siellä purjehtimassa ja oli niin hieno ilma ja ihanaa vaan oleskella ja nauttia, Turku on todellakin ihana kesäkaupunki :) Olisi todellakin kiva tavata livenä, ilman muuta mennään kahvittelemaan!! :) Kuulemiin ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *