24.6.2012

Inspiroiva blogi : Strictly Style

Inspiroivien blogien sarja alkaa olla viimein koossa. Tässä vielä viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä kaikkein lempparein blogi ja bloggaaja Mrs.V, joka on ehdottomasti Suomen blogimaailman helmiä. Monet varmasti ovat tutustuneet Strictly Style blogiin jo sen alkumetreillä. En ihmettelekkään yhtään blogin suosiota. Juuri sopivasta high fashionia ja sen rinnalla paljon omia päivän asuja, kauneus- ja kosmetiikkavinkkejä, sekä kaikkea muuta ihanaa naisten maailmaan liittyvää rentouttavaa luettavaa.

Mrs.V on luova, sydämellinen, ystävällinen ja samalla ehkä tyylikkäin nainen jonka tiedän. Häneltä voi ammentaa inspiraatiota niin asuihin, sisustukseen, ruokaan kuin terveelliseen elämäänkin. Ihana nainen, jolla on sydän paikallaan <3 Mrs.V on ihan hurjan kaunis ja minusta kaikkein ihaninta hänen kauneudessaan on luonnollisuus. Kasvot säihkyvät ilman meikkiäkin ja hänen upeat hiukset koristavat kauniita piirteitä. Minusta Mrs.V onkin loistava esimerkki luonnollisesta kauneudesta. Aina ei tarvitse olla hirmuista kasaa pakkelia kasvoilla ollakseen tyrmäävän upea:) Hänestä huokuu myös terve ja vahva itsetunto, joka mielestäni tekee ulkoisesta kauneudesta entistäkin kauniimpaa, jos se nyt ylipäänsä hänen tapauksessaan on mahdollista;)

Mrs.V:n blogissa on myös mielenkiintoista seurata hänen saavutuksiaan bloggaamisen saralla. Hän on ihan äärimmäisen lahjakas ja fiksu nainen, mikä huokuukin kaikessa mitä hän tekee. Blogi on aina pieniä yksityiskohtia myöden mietitty loppuun asti ja tähän astisen työn tuloksen kruunasikin yhteistyö Olivian kanssa. Ihan mielettömän hienoa, miten suomalaiset naiset näyttävät sen, että tavoitteet ja haaveet ovat saavutettavissa määrätietoisella työllä ja terveellä itseluottamuksella. 

Vaikka Strictly Style onkin pääosin muotiblogi, on minusta ihanaa, että viime aikoina lukijat ovat saaneet nauttia myös Mrs.V:n raskauden tuomista pienistä onnen hetkistä. Raskausajan asut tuovat varmasti monelle odottavalle äidille inspiraatiota ja herkät postaukset elämän tärkeistä asioista saavat varmasti monen silmäkulmat kostumaan.
Mrs.V on sellainen aurinko, että hänestä ei voi olla saamatta energiaa ja iloa omaankin päivään. Ihanaa, että hän on joskus päättänyt aloittaa bloggaamisen!!:) Toivottavasti saamme nautiskella piiiitkän hänen blogituotoksistaan ja toivottavasti näemme häntä myös muualla muodin saralla;)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Maria
  24.6.2012 at 11:15

  Tuo blogi on tosi kiva :) Mielestäni suurin osa esittelemistäsi suomalaisista blogeista on ollut aika tylsiä ja persoonattomia.

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:34

   Strictly Style on kyllä päivien piriste:) Tosin olen hyvin erimieltä kanssasi muista kirjoittamistani blogeista;) HIh, ei taida olla yllättävää, että pidän niistä kaikista aivan hirmuisesti ja mielestäni jokainen on juuri omalaisensa ja persoonallinen;) Mutta onneksi blogimaailma on täynnä blogeja, ja voi itse valkkailla mitä blogeja haluaa seurailla:)

 • Reply
  Elisabete
  24.6.2012 at 13:37

  Todella kauniisti olet Mona kirjoittanut, Mrs V:stä. <3

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:37

   Hään on semmonen aurinko, että on helppo kirjoittaa;) <3

 • Reply
  Miss M
  24.6.2012 at 18:11

  Voi miten kauniisti kirjoitat! Kertoo niin paljon omasta ihanuudestasi<3 Tavataanko muuten piakkoin? Mulla alkaa työt Turussa heinäkuun alussa joten siitä lähtien olen maisemissa :)

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:40

   Muruu, todellakin!!!!:) Voi, että miten kiva, että tuut Turkuun töihin!!:) Mukava vihdoin ja viimein oikeasti nähdä monen vuoden jälkeen!:) Laitahan viestiä heti kun tiiät tarkemmin sun aikatauluista:) <3

 • Reply
  muru
  24.6.2012 at 19:00

  Todella kaunis kirjoitus, Mrs V on ihana :) Hänen bloginsa on oma suosikkini juurikin noista syistä mitä sanoit.
  Ja olet Mona itsekin hyvin kaunis ja sydämmellinen ihminen <3

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:41

   Voi kiitos ihana Muru kauniista sanoistasi <3 Olet kovin kultainen.
   Ja tosiaan meillä onkin sitten yhteinen suosikki, Mrs.V on vaan niin kertakaikkisen ihana ja valloittava, että hänestä on niin kovin vaikea olla pitämättä:))

 • Reply
  Anonymous
  25.6.2012 at 00:18

  Nämä inspiroivat blogit-postaukset tuntuvat mielestäni vähän turhilta, etenkin kun esittelemäsi blogit ovat kaikki suosittuja. Voisin kuvitella, että suurin osa lukijoistasi tietää jo kyseiset blogit ja tuntee niiden kirjoittajien tyylit. Etenkin erillinen postaus jokaiselle blogille on mielestäni vähän tarpeetonta.

  Muuten blogisi on positiivisuudessaan piristys päivääni :)

  • Reply
   Mona
   25.6.2012 at 17:22

   Näitä on onneksi sitten ollut melko pieni osa muista postauksista, joten on helppo hypätä esimerkiksi nämä vain yli:) Tosin niin kuin tuossa alussa maintsin, niin nyt on lempparit jo esitelty, joten ihan heti ei tälläisiä postauksia tule lisää. Toki kun uusia blogilöytöjä tulee eteen kirjoittelen niistä:) Moni on kuitenkin kovasti tykännyt, kun näitä lemppariblogeja olen listannut..:) Aina ei voi mielyttää kaikkia;)
   Ja kiitos, tosi kiva kuulla jos blogista voi saada piristystä <3 Se on ehdottomasti tavoitekkin. Jakaa hyvää mieltä sinne ruudun toiselle puolellekkin:) Mukavaa viikkoa!!:)

 • Reply
  Mrs. V
  27.6.2012 at 09:34

  Mona… <3 Mä en ole pariin päivään käymään lempiblogejani läpi ja mitä löysinkään… Oikeesti, sä oot AIVAN LIIAN KULTAINEN <3 Niinkuin AINA jaksan jauhaa, se miten toinen ihminen kuvailee toista ihmistä, kertoo ihmisestä eniten. Eli kaikki mitä sanoit on juurikin sinua kuvaavaa murusein <3 Olet kultakimpale <3 Jättikasa haleja sinne <3

  • Reply
   Mona
   27.6.2012 at 14:23

   SInä se kultakimpele olet <3 Ja vielä rantapallon nielaissut joka saa aina hymyilemään kirjoituksillaan;) Pus oot ihana <3 :) Mä oon niiiin ilonen, että sulle on joskus tullut mieleen aloittaa bloggaaminen ja luulenpa, että samaa mieltä on toooosi moni muukin:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *