22.6.2012

Treenivaatteita

Salilla käyminen on taas innostanut tiirailemaan uusia urheiluvaatteita. Uudet ihanat ja siistit treenivaatteet motivoivat ainakin minua. Keräilin tänne vaihtoehtoja, joilla voisin heti täydentää omaa treenivaatevarastoani.

Shortsit ovat ihan lemppareimpia kesällä. Rakastan rentoja ja värikkäitä shortseja. Ne on vaan niin kivat ja sporttiset:) Shortseilla on kiva juosta kuumilla keleillä ja samalla saa hieman väriä jalkoihinkin. Kollaasin oikean puolimmaiset ovat ihan ehdottomat lempparini. Olen saman tyylisiä jo muutamaan otteeseen hypistellyt Intersportissa. 

Käytän salilla aina toppia, mutta nyt olen viimeaikoina alkanut kaivata pitkähihaista puseroa topin päälle. Lähden usein salilta treenivaatteet päällä kotiin, joten siihen olisi kiva heittää jokin pitkähihainen pusakka päälle. Sellainen ihan kevyt ja ohut pusakka mikä olisi pehmeä päällä. Peakin huppareita kaapista löytyy muutama, mutta ne ovat mielestäni talvella mukavampia, vaikka toki menevät nytkin.
Tässä muutama juuri haaveilemani malli puseroista.

Treenitoppeja ei koskaan voi olla liikaa, ne ovat niin kovassa kulutuksessa, että niitä saa kaapissa ollakkin useampi. Tässä muutama kiva malli. Kaikkein eniten suosin Niken toppeja, ne ovat vaan ihan huippu hyviä.

Sitten vielä liivejä! Urheiluliivit ovat tosi tärkeä olla hyvät ja tukevat. Näitä kaipaisin kaappiin useammat lisää. Tällä hetkellä kaapista löytyy ainoastaan H&M:n liivejä, jotka ovat ihan ok laatuisia. Kollaasin keräämäni liivit ovat kyllä ainakin ulkonäöltään huomattavasti H&M:n yksilöitä kivempia!:) 
Tykkään kovasti kun liivit menevät tuolta selästä ristiin. Ne ovat tukevat, ja niiden kanssa on mukava treenata, kun olkaimet eivät koko ajan valu pois. Alimman rivin oikean puoleiset valkoiset ovat niin ihanat. Harmi, että urheiluliivit tuppaavat olemaan melko tyyriitä..
3) Stay in Place punainen toppi 4) Stay in Place valkoinen toppi

Onkos siellä ruudun takana muita välineurheilijoita…?;)
(On muuten tainnut jo muutamat näistä tuotteista loppua valikoimasta.. Nellyllä menee tosi nopsaan parhaimmat päällä. Ei hirveästi ehdi jäädä funtsimaan..:/)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Katja
  22.6.2012 at 09:47

  Täältä ainakin löytyy yksi välineurheilijaksi tunnustautuva. Vai pitäiskö sanoa “tekstiiliurheilijaksi”. :) Tykkään värikkäistä urheiluvaatteista ja ei haittaa, vaikka yhdistäisi jotain tosi räikeitäkin värejä yhteen. Ja nuo urheiluliivit muistuttivat taas, että pitäisi hankkia uusia, ne vaan aina unohtuu.. :)

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:16

   Hih, tekstiiliurheilija taitaa tosiaan olla parempi sana :D Ja tosiaan treenivaatteet saa munkin mielestä olla pirtsakan värisiä ja ei haittaa jos niitä reippaasti yhdistelee:))

 • Reply
  Maria
  22.6.2012 at 14:27

  Itse en niinkään mieti urheiluvaatteiden ulkonäköä, vaan toimivuutta. (: Tietysti molemmat paketissa ovat tosi hyvä juttu, harmi vain että useimmiten ainakin itsellä parhaiten toimivat jutut ovat juuri niitä vähän tylsemmän näköisiä… :/
  Ite kyllä nyt ihastuin noihin Onlyn shortseihin! (: Ihanat!
  Urheiluliivien pitää tosiaan olla todella mukavat ja tukevat. Ite voin täysin tunnustaa käyttäneeni liiveihin kokonaisuudessaan reilusti enemmän rahaa kuin esimerkiksi paitoihin. :D

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:18

   Toki toimivuus on tosiaan ennen kaikkea:) Pirtsakat värit sun muut ovat kuitenkin kiva lisä ja nätit treenivaatteet motivoi ainakin minua:)
   Liivit maksaa kyllä melkoisen paljon, enkä yhtään ihmettelekkään jos niihin menee enemmän kuin paitoihin. Itselläni on kyllä mennyt toisin päin ja paitoja on tullut ostettua enemmän.. Pitäisi kyllä hankkia lisää hyviä urheiluliivejä..

 • Reply
  Kats
  24.6.2012 at 18:13

  Kunnon treeniliiveihin kannattaa ehdottomasti panostaa rahallisesti ihan kunnolla, ovat ehdottomat raskaamman treenin aikana! Itseltäni löytyy yksi Niken urheilutoppi (=liivit siis), mutta kyllä nuo kaksi Shock Absorserin toppia ovat ihan omaa luokkaansa! Vaikka itsellä ei tuota rintavarustusta mitenkään suuressa määrin ole, ilman urheilutoppia en suostu treenaamaan lainkaan.

  Muutenkin tykkään kyllä vähän miettiä, mitä salille tai lenkille pukee päällensä – eihän sitä treenatessakaan ihan puskasta kiskotulta tarvi näyttää. Käytännöllisyys ja toimivuus tulevat toki ensimmäisinä, mutta toki se ulkonäkökin ostopäätökseen vaikuttaa… Ja kyllä, hyvännäköisistä treenivaatteista saa kyllä lisämotivaatiota itse tekemiseen! :)

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:20

   Totta! Tavallisissa liiveissä en minäkään pystyisi treenailemaan, ehdottomasti täytyy olla urheiluliivit tukemassa tuota rintavarustusta vaikkei minullakaan se mikään suuri ole;)
   Jeps, kyllä ne niin motivoi ja onhan se kiva kun voi laittaa lenkillekkin nätit ja toimivat vaatteet:))

 • Reply
  Anna
  24.6.2012 at 18:40

  Ootpa koonnut kivoja treenivaatteita noihin kollaaseihin! :) Pakko myöntää, että ainakin itse saan lisämotivaatiota treenailuun pirtsakoista, hyvin istuvista ja teknisesti toimivista vaatteista. Siinä kuitenkin menee raja, jos joku on tullut salille selvästi vain esitelläkseen uusia kuteitaan ja sitten se itse treeni jää kakkossijalle…

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 22:22

   Hih:D Juu ihan totta, ei siinä enää siinä vaiheessa mitään tolkkua ole jos salille menee itseään vaan peilistä ihailemaan ja katselamaan miten kiva treenivaatteet:DD Salilla pitää ja kuuluu hikoilla;) Joten treenivaatteiden pitääkin ihan ehdottomasti olla myös laadukkaita jotta ne kestää kovaa kulutusta:) Mutta tosiaan kyllä se kaunis ja pirtsakka ulkonäkö vaatteissa on ehdottomasti plussaa;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *