20.6.2012

Vinkkejä kenkämaniaan

Vinkkejä yhteistyön tiimoilta taas tulossa, nimittäin Spartoolla on nyt alkanut melkoiset alet. Kannattaa ehdottomasti kurkata valikoimaa. Tosin varoitan, selailussa saattaa kulua tovi, kun vaihtoehtoja on ihan vain pari;)
Esimerkiksi lähes kaikissa UGG kengissä on nyt tarjouksia. Postasin aikaisemmin täällä eräistä ihanuuksista! 
Nyt näin kesällä ei ehkä ole ihan kaikkein järkevin aika katsella lämpimiä saappaita, mutta itse olen päättänyt ehdottomasti hankkia yhdet tällaiset matalavartiset UGGit kotiin viimeistään ensi talveksi. Nyt kannattaisikin laittaa tilaukseen, kun hinta on hieman alempi. Ja miksei näitä voisi käyttää viileämpinä kesäiltoina esimerkiksi mökillä!!:)
Yksi mistä olen myös jo tainnut kirjoittaa moneen kertaan ja ihan älyttömän monesti olen meinannut ostaa, mutta sitten kuitenkin aina jäänyt vain miettimään.. Nimittäin KUMISAAPPAAT!! Miten niitä voikin olla niin vaikea hankkia..? Spartoolla olisi muutamat ihan mielettömän kivat mallit. Hunterit ovat olleet päällimmäisenä mielessä, mutta niiden hinta ja sopivuus minun vahvoille pohkeilleni mietityttää;)
Uutuuksien puolelta ihastusta aiheutti Espadrilles kengät. Yhdet tällaiset on ehdottomasti saatava kesäksi. Etenkin nuo beiget miellyttivät silmääni kovasti!:) Ja myös nuo French Connectionin siniset. Ah niin söpöset:) Huh, kylläpäs meni taas tovi selatessa. Uusia himotuksia ja “nuo minä tarvitsen ehdottomasti” kenkiä tuli harkintaan taas vaikka miten monet..;)
Kaikki kengät spartoo.fi           

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Reetta
  20.6.2012 at 10:09

  Nuo UGg-sandaalit on aika ihkut :)

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 21:15

   No niin on!!:) Ja voisin veikata, että myös ihan super mukavat jalassa:)

 • Reply
  Anonymous
  22.6.2012 at 10:14

  Voi, noi on kyl kaikki tosi ihania!!:) Terveisin spartoon sivuille jumittunut;) Mulla on noi nappi uggit ton mittasina ja ne on kyllä söpöt ja lämpimät:)

  • Reply
   Mona
   24.6.2012 at 21:15

   Hih, sinne tosiaan pikkusen jää selailemaan kun sivut vaan jatkuu ja jatkuu:D

 • Reply
  Anonymous
  16.7.2012 at 19:55

  Hei. Onko spartoon uggit aivan varmasti aidot,koska tossujahan ei ole pakattu erillisiin pusseihin ja hologrammi puuttuu lapuista?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *