18.6.2012

Lounaita

Ruokapäiväkirjan sijaan nyt tulisi kootusti eri lounaitani. Salaatti näyttelee varmasti suurinta osaa lounailla, mutta sen kanssa on kiva lisäillä jotain pientä. Töihin otan yleensä mukaan salaattia ja kanaa. se on niin helppo ja nopea. Eetu tekee kanaa useamman kerran viikossa, niin sitä löytyy melkein aina jääkaapista. Yksinkertaisilla ruuilla pärjää aika pitkälle:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  tata
  18.6.2012 at 17:32

  Oijoi miten syötävän näköisiä lounaita, varsinkin eka salaattikuva! Mutta ei ole kilttiä laittaa tällaisia kuvia tänne, kun ruudun tällä puolella maha kurnii :( Onneksi ratkaisu on helppo, täytyypi tehdä ruokaa ;) (ontuvaa, tiedän…)

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 22:27

   Hih:D Mulla tulee AINA nälkä kun katson muiden ruokakuvia;) Ihan sama vaikka olisin just syöny;D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *