17.6.2012

Itselle synttärilahjaksi

Taitaa aika monella meistä olla tapana ostaa itselleen jotain synttärilahjaksi…?;) Minulla lähenee neljännesvuosisata hyvää vauhtia ja olen pohtinut hankkisinko nyt viimein itselleni jo  hurjan kauan haaveilemani Mulberryn Oversized Alexan. Laukku olisi ihan täydellinen arkiseen käyttöön sen tilavuuden ja monikäyttöisyyden vuoksi.
Muutama juttu hankinnassa kuitekin mietityttää. Olen kuullut, että joillakin laukku on kulunut huomattavasti lyhyessä ajassa. Itse en välitä “normaalista” kulumisesta, vaan pikemminkin tykkään, että nahka saakin näyttää eläneeltä. En kuitenkaan toivo, että laukku heti ensimmäisen kuukauden jälkeen olisi jo aivan kuluneen näköinen. Myös kiinnityksen epäkäytönnöllisyydestä joku on maininnut. Mikäli siellä ruudun toisella puolella on Alexan omistajia kuulisin todella mielelläni teidän mielipiteitänne laukusta?

Itse olen eniten rakastunut tuohon Oak väriin ja siihen tulisin todenäköisemmin päätymään. Se on niin klassinen ja ajaton, menee vielä monen vuodenkin päästä. Sen kaveriksi haluaisin tietysti samaa väriä olevat ballerinat;)

Mulberryn sivuja selaillessa silmiin osui myös muutama aivan ihana väri. Tämä ihana vaalea olisi aivan täydellinen kesäksi <3 :)

Mahtaakohan sitä koskaan tulla tilannette, ettei haaveilisi jostain uudesta ihanasta laukusta tai kengistä…?;)

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Enni
  17.6.2012 at 16:42

  Olishan tuo ihana :D Ja samaten the Del Rey <3

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 15:12

   Hih, kauheeta kun näitä himotuksian on niin älytön määrä… Säästäminen jo itsessään tälläisiin on vaikeaa ja sitten vielä pitäs osata päättää minkä haluaa jos joskus onnistuu säästötavoitteissa:D

 • Reply
  M
  17.6.2012 at 18:52

  Värin valinta tuottaa usein viimeisen haasteen. Olen itsekin pähkäillyt monesti minkä värin kivasta mallista valitsisi…

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 15:14

   No niinpä, ei oo aina helppoo olla nainen;)

 • Reply
  Veronica
  17.6.2012 at 19:06

  Mun äiti osti tuon viime syksynä mustana ja olen itsekkin sitä kuolaillut (ja tietenkin lainaillut;) Hänellä se on pysynyt hyvässä kunnossa, vaikka kovassa käytössä onkin. Mutta näitä maanantai yksilöitä olen kuullut löytyvän myös, joista menee esim. saumat huonoon kuntoon pienessä ajassa. Mutta mistä sitä tosiaan tietää, millainen laukku omalle kohdalle sitten sattuu. Tuon hintaisen laukun kuuluisi kyllä kestää pitkälle ja tosiaan normaali nahan kuluminen kuuluukin asiaan, niinkuin mainitsitkin. Mulberryn sivuille kyllä jää aina toviksi kun sinne eksyy noita kaunokaisia katsomaan :D

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 15:15

   Samaa mieltä oon siitä että tuon hintaisen pitäis jo kestää… Mutta uskon kyllä että jos huono tuuri kävis ni se asianmukaisesti hoidettais… Ja tosiaan ei tuonne kannata mennä lainkaan kun sitä ihan uppoutuu haaveilemaan:DD

 • Reply
  jenni
  17.6.2012 at 20:37

  Moikka,
  Ensimmäinen kommettini blogiisi, lukenut olen jo pidempään :)

  Mulla on ollut musta normikokoinen Alexa nyt reilu puolitoista vuotta eikä nahka ole kulunut ollekaan huonolla tavalla vaikka laukkua olenkin käyttänyt todella paljon. Nyt talvella laukusta hajosi alasauman nahka siten, että laukun reunoja kiertävä muoviosa tuli näkyviin. Laukun vuoden takuu oli umpeutunut muutama kuukausi aikaisemmin. Se lähetettiin Englantiin Mulberryn tehtaalle ja korjattiin kuitenkin täysin ilmaiseksi (ilmeisesti koko hajonneen puolen sauma oli avattu ja nahka vaihdettu uuteen).

  Ainoat varsinaiset kulumat laukussani on lukon metallissa, mutta niiltä naarmuilta ei kai voi mitenkään välttyä ja mielestäni käyttö saa kyllä näkyä :)

  Eli en voi kuin suositella Alexaa ja Mulberryä ylipäänsä (toisena laukkuna heiltä omistan Bayswaterin) ihan jo pelkästään loistavan palvelun takia -ja tietysti kauniiden laukkujen ;)

  Mukavaa kesää Mona!

  T: jenni

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 15:21

   Kiitos ihana Jenni kommentistasi <3 Olet kyllä saanut loistavaa asiakaspalvelua ja juuri tuollaista minusta voi olettaakkin saavansa kun kyseessä on kuitenkin laadukas merkki.:) Kyllä tässä niin kallistuneita ollaan jo tähän ihanuuteen vaikkakin se aika reippaasti rokottaa kukkaroa, mutta tosiaan voi sitten olettaa todella pitkää käyttöikää laukulle:)
   Ihanaa kesää sinullekkin ja kiitos vielä, oli tosi kiva kun nyt jätit kommenttia:)

 • Reply
  Jaana
  17.6.2012 at 21:18

  Oho, mulla on mennyt kyllä täysin ohitse Alexan huonolaatuisuus. Toivon todella, että oma kappaleeni olisi priimaa. Olen kans itse hitaasti ihastunut tähän malliin, mutta jokin on vain “tökkinyt” perus ruskeassa ja mustassa, kunnes tänä keväänä valikoimiin saapui vaniljainen silky snake print – ja se oli sitten menoa! Viime viikolla klikkailin oman Alexan tässä kuosissa ostoskoriin ja nyt parin päivän sisään pääsen hypistelemään uutukaista laukkuani. Can't wait!!! Helsingissä käydessä olen käynyt mallailemassa kokoja ja omaan käyttöön ja silmään Oversized koko on vain liian iso – en kuljeta niin paljoa tavaraa mukanani ja niin iso laukku näyttää sitten helposti jotenkin roikkuvalta ja näistä syistä päädyin itse siihen normaaliin kokoon. Mutta mä kans kerron sulle, kunahn pääsen laukkua käyttämään, että miten sen laadun kanssa….

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 15:24

   Oi ihanaa saat omasi!!!!!:DDD Voin vaan kuvitella kuinka täpinöissään teikäläinen on siellä;) Hih:)
   Joo ehdottomasti kerro sitten miltä vaikuttaa:) Luulen kyllä että mun on saatava tää aika pian;)

  • Reply
   Jaana
   19.6.2012 at 12:51

   Apuva Mona!!!! Sain laukkuni käsiini nyt. Se on superherkku, mutta koko mietityttääkin nyt, vaikka senkin asian piti olla selvä…. Tää normi on aika just samaa kokoluokkaa, kuin LV Speedy 30 ja ensireaktio, kun Alexan dustbagista nostin oli, että se on hintsun liian pieni. Luotanko ensireaktioon ja vaihdan laukun oversized-kokoon ??? Oversized olis 4 cm leveämpi ja 9 cm korkeampi, kuin tää normi. Mää tiiän, että nää on makuasioita ja mun pitää ite päättää ja tietää, mitä haluan laukultani, mutta kun ollaan jo ainakin melkein ystäviä ;) ja tiiän, että sulla on näkemystä kans näihin, niin ….äh, sano vaikka vaan jotain, oon pulassa! :P

  • Reply
   Mona
   20.6.2012 at 13:51

   Ou nou!!:D Kauheeta, kun ei oo ihan varma!!!:D Ja kun tuollasesta asiasta todellakin haluaa varmuuden ettei sitten myöhemmin harmittele.
   Mulle oli alusta asti ihan selvää, että haluan ehdottomasti isoimman. Oon sellanen tavaran hamstraaja, että laukku on helposti liian pieni.. MUTTA, toisaalta….. Jos pidät tuon niin sulla on erittäin hyvä syy hankkia joskus myöhemmin sitten isompi malli vaikka eri värisenä!!!;D TÄÄ ON NIIN NAISTEN LOGIIKKAA:DD
   Hih:) Ja kuule kyllä semmonen speedy 30 kokokin aika tilava on. Ja ainakin näyttää pirun hyvältä;)

 • Reply
  Anonymous
  18.6.2012 at 10:45

  http://www.mulberry.com/#/storefront/c6430/6797/moreviews/

  tämmöinen vaalea on alennuksella nyt. :D

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 15:25

   APUA, tuokin on NIIIIIIN ihana:) Kääk, mä haluaisin Alexan vaikka viidessä eri värissä;)

 • Reply
  Cherry
  18.6.2012 at 18:55

  Olishan tuo Alexa kyllä melkoinen herkku! Kaunis ja ajaton..mutta äh, ei taida ihan vielä olla saumoja :) Haavelistalla kuitenkin!

  • Reply
   Mona
   18.6.2012 at 20:34

   On se vaan niin kiva. Mä oon siitä haaveillu jo ihan ihan liian kauan. No okei aika monesta muustakin, kuten Chanelista, mutta tää nyt taitaa olla vaan se seuraava THE:)

 • Reply
  Martta
  20.6.2012 at 20:39

  Mulla löytyy tuo oversized Alexa mustana. On ollut reilun vuoden ja aika aktiivisessa käytössä. Mitään huonoa sanottavaa ei laadusta ole, vaikka minulla laukut pyörivät yleensä töissä lattialla ja milloin missäkin, en siis todellakaan käytä laukkujani varovaisesti (viimeksi tänään hurautin työtuolilla LV:n delightful:ni yli :D). Koko on juuri sopiva, koska puoli elämää kulkee aina matkassa mukana.

  Minulla kyllä kaikki Mulberryn laukut ovat olleet todella hyvä laatuisia ja kestäneet tällaistakin ei-niin-varovaista käyttöä :D

  Suosittelen siis, Alexa on yksi lempilaukuistani.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *