12.6.2012

Taulu

Osallistuin aikanaan Ifolorin järjestämään kuvakirjakilpailuun, jonka muuten ihanaakin ihanampi Cherry voitti!:) Ei olisi voitto voinut oikeampaan osoitteeseen mennä. <3 Sain kilpailuun osallistumisesta lahjakortin Ifolorille ja sillä tilasin tämän taulun meille makuuhuonetta piristämään. Kuva on otettu meidän Rooman matkaltamme ja saa joka kerta hymyn huulille ja ihanat muistot mieleen.
Taulun toimitus oli aivan älyttömän nopeaa ja taulu oli juuri sellainen kuin sen odotinkin olevan. Haluan ehdottomasti tilata vastaanvanlaisen, joltakin toiselta reissultamme olohuoneeseen. Seuraavaa reissua ja sitä täydellistä kuvaa odotellessa;)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mape
  12.6.2012 at 05:47

  Ihana valokuva! =) Rakastan Roomaa <3

  • Reply
   Mona
   12.6.2012 at 20:52

   Kiitos Mape <3 Rooma on kyllä niin ihana, lähtisin mielelläni uudestaan vaikka heti:)

 • Reply
  Anonymous
  12.6.2012 at 08:56

  Tuliko kuva nuissa kehyksissä vai kävitkö kehystämässä jossakin muualla? Olisiko sinulla antaa lisää onfoa tuosta ifolorilta tilaamiseen, olitk oitse valmiiksi muokannut kuvan mustavalkoiseksi, onko kyseessä ihan vain suurennettu valokuva, canvastaulu vai miten noin upean taulun sait aikaan :)?

  • Reply
   Mona
   12.6.2012 at 20:53

   Tuo on ihan canvastaulu ja muokkasin siis itse kuvan mustavalkoiseksi:) Ja kyseessä tosiaan suuri valokuva!:) Valitsin vain koon jonka halusin ja latasin kuvan ifolorin sivuille. Tilaukseen ja toimitus olikin puolentoista päivän päästä perillä!!:D

 • Reply
  Nanna
  12.6.2012 at 18:02

  Upea taulu :) Mä matkustan ensi kertaa Roomaan elokuussa, jännää :)

  • Reply
   Mona
   12.6.2012 at 20:54

   Kiitos Nanna <3 Oi ihanaa!!!!!:) Rooma on niiin ihana:) Tuut varmasti tykkäämään. :)

 • Reply
  Lina
  12.6.2012 at 21:31

  Kaunis taulu! Itsellänikin on haaveena, että saisin joskus ripustaa itse ottamastani valokuvasta tehdyn taulun seinälle :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *