9.6.2012

Kesäjuhlien asu

Huomenta! Eilen väsytti illalla niin paljon, että aamupostaus jäi ajastamatta. Nyt on nukuttu ihanat pitkät yöunet ja tarkoitus on lähteä aamupalan jälkeen salilla vähän rehkimään. 
Eiliset kesäjuhlat olivat todella mukavat ja ruoka oli hyvää. 
Pukeutumiskoodina oli ainoastaa casual ja smart casual, joten melko vapaasti sai miettiä mitä laittaa päälle. Itse päädyin valkoiseen Zaran mekkoon ja lisäsin siihen bleiserin tuomaan ryhdikkyyttä, sekä tietysti lämmittämään ilman viiletessä.

Kuvista näkyy myös uusi hankintani DKNY pikkulaukku. Olen kuolannut tätä Stockalla ties miten kauan ja tällä viikolla kävin sen vihdoin kotiuttamassa. 
Täytyy sanoa, että asiakaspalvelu oli aivan omiaan! Laukku oli loppunut sillä välin, kun minä olin vain haaveillut sitä. Ystävällinen myyjä soitti muihin liikkeisiin ja yritti kuvailla millaisesta laukusta on kyse. Viimein laukku löytyi Tampereelta ja se lähetettiin tänne Turkuun. Tykkään tästä hirmuisen paljon ja tuo hihna on niin kätevä, kun kädet saa pidettuä vapaana. Laukku sopii myös juts eikä melkein viime Rooman matkalta ostamieni LV:n ballerinojen kanssa:)


Kengät: CL, mekko: Zara, bleiseri: H&M, laukku: DKNY

You Might Also Like

19 Comments

  • Reply
    Sofié
    9.6.2012 at 09:55

    Mikä kaunokainen <3

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:12

      Sofié, oot aina niin kultanen <3 Haleja ihanalle <3

  • Reply
    Reetta
    9.6.2012 at 10:38

    Oi, tuo mekko on niin kaunis! Sopii hyvin moneen tilanteeseen :)

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:13

      Kiitos Reetta!!:) Tykkään tuosta itsekkin kovasti ja saan kiittää äitiä tästä, kun löysi kyseisen mekon!:)

  • Reply
    Siiri
    9.6.2012 at 13:01

    ei vitsit kävelit eilen illalla jokirannassa vastaan, kun oltiin ystävän kanssa iltalenkillä kera koirien ! ja tänään vielä näin sut gymillä aamusta(tai no attack loppu 12.50 että päivää se kai jo on :-D). Olin molemmilla kerroilla ihan moikkaamassa,kunnes tajusin että ethän sä kaikki sun lukijoita tunnista vaikka me sut tunnistettaiskin :-D heheh

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:18

      Voi Siiri, olisit tullut moikkaamaan!!!:) Seuraavaks jos törmätään, ja minä hövelö olen ihan sokea, niin tuuthan nykäisemään?:) Ja voi, kuule taidan muistaa teidät jokirannasta, mutta apua olin ihan koirien lumoissa!!:D Taisin vielä huokailla perään miten söpösiä teidän muruset olivat?!:D

    • Reply
      Siiri
      9.6.2012 at 23:24

      hihih voin mä toki tulla, niin ei sitten ehkä tuntuis niin tyhmältä vaan tuijotella suu auki että pitäiskö moikata vai ei :-D eiköhän tässä kesän aikana törmäile, turku on kuitenkin suht pieni paikka ja vielä kun samoilla suunnilla tunnun aika usein liikkuvan ! :-) ja joo, yleensä noi koirat kiinnittää enemmän ihmisten huomiota kuin se remmin päässä oleva meikitön,hupparissa ja juoksuhousissa kulkeva omistaja :-D

  • Reply
    Anonymous
    9.6.2012 at 13:16

    ihana kroppa!

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:19

      Hih, voi kiitos vaan kovasti:))

  • Reply
    Anonymous
    9.6.2012 at 17:19

    Millasia liivejä käytät tuon mekon kanssa kun tuossa on noin avoin takaosa? :))

    – T

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:20

      Jos omistaisin, niin käyttäisin liivejä jotka pystyy kiinnittämään edestä niin että takaosa menee todella alhaalta. Mulla ei kuitenkaan oo sellaisia, joten ihan ilman rintsikoita oon tuota käyttänyt.:)
      Kangas on sen verran paksua, ettei siitä näy läpi ja itselläni nyt on melko pieni tuo rintavarustus, niin on helppo jättää liivit laittamatta…:)

  • Reply
    Maria
    9.6.2012 at 19:11

    Ihana tuo laukku, itsekin kyseistä laukkua katsellut silleen et vois olla kiva joku päivä käydä ostamassa. :) Asukin on taas erittäin kiva :) Oot aina niin tyylikäs. <3

    <3 Maria
    Elegant And Fancy

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:21

      Kiitos kovasti Marie <3 :) Olet niin kovin ystävällinen<3

  • Reply
    Anniina
    9.6.2012 at 19:16

    Tosi kiva asu sulla! Minunkin ostoslistalta löytyy nuo CL:t! :)

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:22

      Kiitos Anniina!!:) Ja oih, suosittelen lämpimästi noita kenkiä. Olen ollut ihan äärimmäisen tyytyväinen hankintaan. Ajattomat ja toivottavasti kestävät käyttö pitkään!:)

  • Reply
    Anonymous
    9.6.2012 at 20:23

    Laukku oli kyllä hyvä ostos, aivan varmasti menee vuosia ja niin käytännöllinenkin juur tuon hihnan takia. Ihana asu, onneksi sattus Tukholmasta löytymään tuo mekko… ja mikä tuuri, kun oli sielläkin viimeinen :) Muistan niin, kun sitä metsästettiin sun kuvausten mukaan :) -mami-

    • Reply
      Mona
      9.6.2012 at 21:26

      No niinpä, onneksi löytyi!:) Ihana oot, kun metsästit tän mulle <3 Pus oot murunen <3

  • Reply
    Hertta
    9.6.2012 at 22:48

    En kestä, näytät aivan uskomattoman ihanalta! Tosi kiva asu, laukku, kengät, kaikki :) Suloista viikonloppua!

    • Reply
      Mona
      10.6.2012 at 07:17

      Muruu, sä olet niin ihana <3 Kiitos hirmuisesti sinne upeelle <3 Ite oot semmone kaunotar että huh <3 Mietenkin treffien jälkeen, että miten voi olla ylipäänsä mahdollista, et se Hertta on luonnossa vielä kuviakin kauniimpi <3 Ja vielä tuommoinen sydämellinen murunen kauniin pinnankin alla <3 Oot ihana!!!:)
      Pus ja kivaa sunnuntaita myös sinne energipakkaukselle:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *