2.6.2012

Inspiroiva blogi : P.S. I love fashion

Lemppari blogeilla jatketaan jälleen. Muutama blogi on vielä mainitsematta, joita ahkerammin seuraan. Kirjanmerkkeihin on tosin jälleen ilmaantunut uusiakin löytöjä:)
Seuraavaksi ihanaakin ihanampi ja suloisin Lintunen <3 Ps. I love fashion kuuluu myös blogeihin, joita tulee luettua päivittäin, niin varmasti monella muullakin;) Lintun blogia olen myös seurannut aivan alusta asti.
Kaikessa suloisuudessaan ja sympaattisuudessaan Lintun blogi on aivan ihana. Klassinen tyyli ja upeat asut inspiroivat myös omaa pukeutumista. Hänen ystävällinen tapansa vastata lukijoille vetoaa ainakin minuun. Hänellä on  myös aina aito hymy huulilla ja esimerkiksi Lintun videoita katsellessa ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle! 
Lintun seikkailuja Tukholman päässä on mielenkiintoinen seurata blogista ja innolla myös aina odotan mitä yhteistöitä Lintu järkkäilee. Muun muassa vähän aikaa sitten yhteistyö Roxien kanssa oli aivan huikea! Lintusta on helppo olla todella ylpeä, upea suomalainen bloggaaja vaikka Ruotsin puolella asustaakin <3 Kiitos Lintu ihanasta blogista, jolla olet jo niin pitkään monia meitä ilahduttanut ja inspiroinut <3

Kaikki kuvat lainattu Lintulta!

psilovefashion.indiedays.com

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lina
  2.6.2012 at 18:18

  Lintun blogi on niin paras! Niin kuin sunkin :)

  • Reply
   Mona
   2.6.2012 at 20:07

   Voi kiitos ihana Lina <3 :)

 • Reply
  Tuulia
  2.6.2012 at 18:35

  Minäkin tykkään Lintun blogista tosi paljon. :)

  • Reply
   Mona
   2.6.2012 at 20:08

   Hän on niin symppis kyllä ja Lintun blogista on vaikea olla tykkäämättä!!:) <3

 • Reply
  emmu
  2.6.2012 at 19:27

  Mäki arvostan sitä, miten Lintu jaksaa aina vastailla lukijoilleen oli kommentit sitten millaisia hyvänsä. Samaa voi kyllä sanoa sustakin :)

  • Reply
   Mona
   2.6.2012 at 20:08

   Voi kiitos emmu paljon <3 :)

 • Reply
  lintu
  27.6.2012 at 23:33

  Voi Mona Monanen!!!!!!! Multa ihan ohi mennyt tällainen postauksesi, voi kiitoksia vaan hurjan hurjan hurjasti kauniista sanoistasi <3 Kylläpä nousi todellakin se hymy (aito tietty;) huulille ja leveästi sittenkin! :) Superhalit sinne suunnille söpöliini!!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *