16.5.2012

Nail polishes

Minulla on mahdollisesti universumin rumimmat kynnet, enkä juurikaan käytä kynsilakkaa kuin varpaankynsissä. Aikaisemmin olen käyttänyt monta vuotta rakennekynsiä, mutta tulin allergiseksi niille ja jouduin luopamaan samalla huolitelluista käsistä.  Kävin viime vuonna kokeilemassa LCN:n geelikynsiä, kun citydealiin tuli hyvä tarjous. Rakas serkkuni ja muutama lukija kun oli kehunut, että LCN:n geelit pitäisivät olla hyvin hellävaraiset ja sopivat myös allergikoille. Ja kyllähän ne sopivatkin!:) Niistä ei nimittäin tullut laisinkaan allergiaa. Ainoa miinus niissä oli, etteivät ne pysyneet minulla läheskään yhtä hyvin kuin aikaisemmat akryylit. En osaa sanoa mistä se johtui, mutta kahden tai kolmen viikon huoltoväli on vähän liian lyhyt. Tulisi nimittäin todella kalliiksi käydä huollattamassa kaksi kertaa kuukaudessa kynnet..:/  Nyt olen siis tyytynyt omiin nysiin ja epätoivoisesti koitan olla repimättä niitä. En vaan voi sille mitään, että huomaamattani aloitan repimään kynsinauhoja ja kynsien reunoja. Vinkit kynsien repimisestä eroon pääsemiseksi ovat tervetulleita.
Tässä nyt kuitenkin pieni kynsilakka valikoimani. Näitä käytän siis suurimmaksi osaksi varpaankynsiin. Noita valkoisia lakkoja olen käyttänyt ranskalaisen manikyyrin tekoon.

Lemppareista otin vielä erikseen yksittäiset kuvat. Blogin kautta saadut tuotteet ovat erikseen merkitty linkillä.

* Dermosil nail polish

Huom. tähdellä (*) merkityt saatu blogin kautta 


English translation after a long time..

I have absolutely ugly nails. I had earlier acryl nails but I got allergic.
I tried couple times LCN gel nails and they were really good. Only negative thing was that gel nails weren’t that strong. I think it would be way too expensive to fix nails two times a month.
Well now I just have to deal with my own terrible nails.
I still love nail polish but I use it only for toe nails. Here are my nail polishes. I took few pictures of my favorites. Products via blog are linked.


You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anonymous
  16.5.2012 at 08:19

  Mulla kynsien pysyvyys on vähän vuodenajastakin kiinni. Kyllähän geeli on suurimmalla osasta ihmisiä huonommin pysyvä kun akryyli mutta myös hellävaraisempi. Itselläni alussa rikkoontui juuri 2-3 viikon välein kynsiä (geelit siis) – nykyään kynnet ovat pysyneet jopa 5-6 viikkoa ehjinä (totta kai ne sitten ovat ylipitkät mutta että näinkin voi käydä). Ja voin kertoa että minulla on ollu erittäin pitkiäkin kynsiä! Stilettiä ja talttapäätä. Nyt taas tänä keväänä ovat selkeästi reunoista lähteneet helpommin irtoilemaan. Ei ollu kynsieni tekijän kanssa keksitty miksi nyt näin.

  • Reply
   Mona
   16.5.2012 at 20:56

   Onpas mielenkiintoista, en olekkaan koskaan ajatellut että vuodenaika voi myös vaikuttaa!:)
   5-6 vk väli olisi kyllä hyvä. Jo 4vk olis musta ihan sopiva, mutta sen ali niin on kyllä vähän kurja..:/ Mutta kyllä joskus vielä aion laittaa lcn kynnet.. Kyllä laitetut kynnet vaan tekee sen viimisen silauksen ja saa huolitellun kokonaisvaikutelman:)

 • Reply
  Xenia
  16.5.2012 at 16:09

  No worries muru, täällä toinen nysäkynsi!<3

  • Reply
   Mona
   16.5.2012 at 20:57

   Hih, oot ihana!! :D <3 Sulla on kyllä kuule silti vielä todella siistit verrattuna mun kynsiin;)

 • Reply
  Katja
  16.5.2012 at 17:42

  No ei kyllä minunkaan kynsissä kehumista ole. :) Hevosharrastuksessa ne aina katkeilee ja lohkeilee, ja turhaa olisi edes mitään rakennekynsiä harkita. Ja pahana tapana vielä nypin kynsinauhoja.

  • Reply
   Mona
   16.5.2012 at 20:58

   Joo mulla just sama!!! Kynsinauhat on pahimmat:// En ymmärrä miten sitä aina tuleekaan revittyä ne ihan kamaliksi huomaamatta..:D Huh, voikun olis luonnolliset pitkät kauniit kynnet:)

 • Reply
  Jaana
  18.5.2012 at 11:24

  Mä kans taistelen kynsiasian kanssa. Yritän kovasti kasvattaa näitä, mutta kynnet lähtevät aina repeämään reunasta :(. Pahimman yli pitäisi aina päästä. Kun kynnet pääsevät kasvamaan sellaiseen kauniiseen, naiselliseen mittaan, niin jotenkin ovat siinä tilassa sitten vahvempia. Nyt vielä mennään nysillä; tein kotona suursiivouksen hiihtolomaviikolla ja siinä sitten kynnet pehmeni ja katkeili kaikki :( Sormuksetkin näyttävät niin paljon kauniimmilta käsissä, joissa on kauniit lakatut kynnet. Mun oma suosikki on ranskalainen manikyyri juurikin tuolla Mavalan “Riga”-vaaleanpunaisella pohjalla.

  • Reply
   Mona
   19.5.2012 at 10:07

   Äh, ärsyttävät kynnet!! Olen täysin samaa mieltä tuosta, että sormuksetkin näyttävät ihan eriltä kun on huolitellut kynnet.. Mullahan ei koskaan oo lainkaan just siks sormuksia sormissa..
   Siivous onkin muuten varmaan pahin vihollinen kynsille..:/
   Mutta, mutta, mä kyllästyin taas näihin totaalisesti ja varasin ajan rakennekynsille..;) Jos raaskis edes kesän pitää…:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *