6.5.2012

Na- kasvot

Vietimme ystäväni kanssa eilen hemmottelupäivää. Tästä on muodostunut jo melkein tapa, sillä kolmatta kertaa nyt järjestimme tälläisen. Suuntasimme päivällä Day Spa Laguuniin. Siellä meille oli varattu Na-kasvot hoito. Toisin sanoen täydellinen rentoutuminen odotti meitä.  Tarkoitus on kokeilla joka kerta eri hoitoa. Kaksi aikaisempaa kertaa olemme kokeilleet vartalohoitoja ja nekin ovat olleet aivan täydellisiä.

Puolitoista tuntia täydellistä rentoutumista. Na- kasvot hoito sisältää kasvojen kuorinnan, pitkän hieronnan ja kasvonaamion. 
Minusta paras osuus oli ehdottomasti päänahan hieronta. Joskus olisi ihana ottaa jokin hoito yhdistettynä puolen tunnin intialaiseen päähierontaan. Saisi kerralla oikein kunnon täydellisen rentoutumisen. 
Hoidossa käytetyt tuotteet ovat aivan ihania. Tuoksut vievät mukanaan ja takaavat kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen. 
Tässä taas hieman kuvia ihanasta Laguunista. Heidän sisustuksensa on vertaansa vailla. Kaikki on mietitty loppuun asti. Vessakin oli niin upea ja tunnelmallinen, että jopa minä aloin pohtimaan meidän minimalistisen valkoisen sisustuksen muuttamista;) 

Oli taas kerran niin ihana päivä ystäväni kanssa. Hänen mahansa oli kasvanut huimasti viime kerrasta, kun olemme nähneet…;) Ihana, ihana, ihana!! <3 Ei helpottanut yhtään vauvakuumeisen oloa.. Ja masuasukki ilmoitti minullekkin tulostaan niin, että meinasin kaatua pelästyksestä:D Pidin kätä mahan päällä ja juuri, kun ystäväni pääsi sanomasta, ettei tulokas silloin potki kun pitäisi niin jopas tuli isku siinä samassa niin, että koko vatsa tärähti:D
Kiitos murunen mukavasta päivästä. Hetket rakkaiden ystävävien kanssa ovat korvaamattomia <3

Oikein ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nanna
  6.5.2012 at 10:47

  Ihanan täydelliseltä ja rentouttavalta kuulosti teidän päivänne :)

  • Reply
   Mona
   6.5.2012 at 15:17

   Sitä se kyllä oli, erittäin rentouttava <3 :)) Hetken rauhoittuminen arjen kiireiden keskellä:)

 • Reply
  Elisabete
  6.5.2012 at 11:12

  Oih, ystäväsi on upea kuten myös Monakin. Ja hänen masunsa, voi voi <3

  • Reply
   Mona
   6.5.2012 at 15:23

   Eikös, maha on kyllä niin söpönen:) <3 <3

 • Reply
  Maria
  6.5.2012 at 13:22

  Ihanalta kuulostaa tuollainen päivä :)

  • Reply
   Mona
   6.5.2012 at 15:23

   Oli kyllä niin mukavaa <3 Hetki aikaa ihan vaan olla ja rentoutua :) <3

 • Reply
  Veronica
  6.5.2012 at 20:10

  Täällä myös yksi vauvakuumeinen :D! ihanan näköinen masu! Intialainen päähieronta on jotain niin mahtavaa, itse käyn muutaman kerran vuodessa ja olo on kuin taivaassa….pitäisi kyllä käydä useammin ! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *