6.5.2012

Inspiroiva blogi : Coco Sweet Dreams

Lemppariblogeilla jatkuu jälleen..
Coco Sweet Dreams on pysynyt lempparilistallani jo todella pitkään!:) Hänen bloginsa on täynnä inspiraatiota ja kauniita kuvia. Coco on niin herttainen nainen ja blogi välittää lempeää ja sydämellistä tunnelmaa lukijoille. Hänen valloittavat pienokaisensa piristävät myös blogia, eivätkä ihanat vauvakuvat kyllä yhtään helpota vauvakuumeisen oloa…;)
Kaiken ihanan ohella parasta antia Cocon blogissa on varmasti hänen upeat sisustuspostaukset. Hänellä on niin ihana sisustus maku, joka kohtaa omani täysin. Nyt kun perheellä on vielä muutto edessä odotan niin innolla sisustusjuttuja uudesta kodista!:) Coco tykkää myös kovasti vaaleasta ja hyvin yksinkertaisesta sisustuksesta. Hänen blogiaan lukiessa saattaakin usein saada itse siivousinnon, kun kaikki näyttää kuvissa aina niin järjestelmälliseltä ja rauhalliselta.:)
Myös makoisia ruokakuvia saa ihastella Cocon blogissa. Niissä on aina panostettu kauniiseen asetteluun ja itselläni on pistänyt silmään myös terveelliset ja raikkaat ruuat, joista olen saanut hyviä vinkkejä.
Cocon blogia on ihana lukea arjen kiireiden keskellä, jolloin voi hetken rauhoittua kauniiden kuvien ja mukavien juttujen parissa. Kiitos ihana Coco <3
Kaikki kuvat Cocon blogista!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Roosa
  6.5.2012 at 18:54

  Oi että, minäkin tykkään niin kovin Coco sweet dreams -blogista !

  • Reply
   Mona
   6.5.2012 at 20:30

   Coco on kyllä niin ihana ja blogissa vierailu saa aina yhtä hyvälle tuulelle <3:)

 • Reply
  R ja M
  6.5.2012 at 19:16

  Ihanaa että jaksat tehdä näitä postauksia ja jakaa omia lemppari blogeja! Monta kivaa olen näin löytäny :) Ja tää omasi on kyllä ihan yks lemppareista ;)

  -Maria

  • Reply
   Mona
   6.5.2012 at 20:31

   Voi, että tosi kiva kuulla, että pidät näistä!!:) Minusta kun on ihan äärimmäisen mukava tehdä näitä blogi postauksia. :) Vaikka varmasti on monelle tuttuja blogeja niin ihan loistavaa että sinäkin olet uusia löytänyt <3 Kiitos ihana Maria, olen todella iloinen että jaat aikaa kanssani täällä <3 Sait ison hymyn jälleen kommentillasi aikaan:)

  • Reply
   Merenhelmi
   6.5.2012 at 21:00

   Täytyypäs mennä tutustumaan tähän blogiin!:) Minäkin tykkään näistä postauksista, löytyy aina uusia lemppareita. :) Ihanaa ja aurinkoista kevättä Mona. <3

  • Reply
   Mona
   7.5.2012 at 19:35

   Ihana kuulla, että nämä on tykättyjä!!:) Jatkan ehdottomasti siis näiden listauksia vastaisuudessakin:) Tästä onkin tullut jo hiukan viikonloppuinen tapa jakaa näitä lemppareita:)
   Samoin murunen <3 Oot aina niin sydämellinen <3

 • Reply
  COCO
  6.6.2012 at 22:40

  Hei kiitos ihana Mona tästä! Täytyy kyllä pian nähdä, usein sitä mietin kun asutaan samassa kaupungissakin vielä!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *