4.5.2012

Steve Madden

Kenkiä, kenkiä, kenkiä taas…;) Mihinkäs tämä kenkäfriikki kengistä pääsisi. Selailin pitkästä aikaa yhteistyökumppani Spartoon valikoimaa ja siellä jos jossain sitä valikoimaa todellakin on! Huh, niin paljon kenkiä ja malleja, että varmasti löytää hakemaansa. Nyt poimin valikoimasta erään minulle uuden merkin. Nämä Steve Madden *kengät Spartoo.fi  nettikaupasta ovat aivan ihanat ja ihastuttivat minua heti!:)


Tulen vielä tekemään myöhemminkin tarkempaa postausta yhteistyön puolesta nettikaupan tarjonnasta. Tuossa kenkien läpi käymisessä on jo melkoinen puuha, kun niitä malleja on tosiaan ihan hurja määrä!:) Tulossa siis listaa minun lemppari merkeistä ja malleista heidän suuren suuresta valikoimastaan.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  anna
  6.5.2012 at 10:23

  Voi mitä kenkiä :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *