3.5.2012

Ruokapäiväkirja – Torstai

Sain pitkästä aikaa inspiksen kirjoitella tänne blogin puolelle ruokapäiväkirjaa. En ole pitkiin aikoihin kirjoittanut itsellenikään ruokapäivistä. Kirjoitin nimittäin todella pitkään joka päivä kaiken ylös mitä söin. Tällöin pystyin hyvin seurailemaan omaa ruokavaliota ja näin helposti mistä aineista esimerkiksi maha tuli kipeäksi. Nykyään tunnen jo oman vatsan niin hyvin, ettei ole lainkaan epäselvää mitkä ruuat sopii ja mitkä ei. 
Voisin taas pitkästä aikaa aloittaa kirjoittelemaan sapuskoja ylös, josko sitä inspiroituisi kokeilemaan enemmän uusia herkkuja ja saan tänne bloginkin puolelle ruoka- ja terveysjuttuja enemmän, niitä kun usein toivotaan.
Tässä siis tämän päivän syömiset ja vähän muuta.

Aamupala:
kahvi + luomumaito
0.5dl kaurahiutaleita
1dl kaurajuomaa (luomu)
himalajan ruususuola
mustikoita
1/2 banaani
n. 50g raejuustoa
kaakaonibsejä

Lounas:
salaattia
mozarella juustoa
loraus luomu oliiviöljyä
maitorahka

Päivällinen:
päärynä
brie juusto
cashewpähkinöitä
porkkana
kurkku
tomaatti
loraus luomu oliiviöljyä

Välipala:
hunajamelonia

Iltapala:
mysli
luomu maustamaton jogurtti
agave siirappi
keitetty kananmuna

Tässä vielä päivän asua iPhonella otetuilla kuvilla. Kiireessä nämä iPhone kuvat ovat vaan ihan älyttömän helppoja. (iPhone kuoret olen saanut MIRABLING kautta)

Kengät: Donna piu, housut: Esprit, paita: Zara, jakku: H&M

Ihanaa, kun kohta alkaa taas viikonloppu. Lauantaina on luvassa ihanaa hemmottelua sydänystäväni kanssa joka tulee Turkuun <3 Menemme yhdessä Day Spa Laguuniin rentouttavaan kasvohoitoon. Tuosta onkin tullut jo hieman tapa, sillä tämä on jo kolmas kertamme!:) En malta odottaa viikonloppua!!:) Laatuaikaa rakkaiden kanssa, mikäs sen parempaa <3

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    imlacking
    4.5.2012 at 04:52

    Mun blogissa ois sulle haaste jos haluat tehdä :).

    • Reply
      Mona
      4.5.2012 at 18:48

      Kiitos, tulen kurkkaamaan!!:)

  • Reply
    Anonymous
    4.5.2012 at 06:17

    Niin hyvältä näyttää, sekä päivän ateriat että -asut :) -mami-

    • Reply
      Mona
      4.5.2012 at 18:48

      Hih, murunen <3

  • Reply
    Anonymous
    4.5.2012 at 10:22

    Ompas terveellinen, mutta melko hiilaripitoinen päivä. Etkös sä lihaa kuitenkin syönyt?

    • Reply
      Mona
      4.5.2012 at 18:49

      Juu toki syön lihaa, mutta en joka päivä!:) Ja hiilareita en kammoksu lainkaan. Tietysti vähän pyrin katsomaan millaisia hiilareita syön..:)

  • Reply
    Anonymous
    4.5.2012 at 11:50

    Näyttääpä superterveelliseltä päiväsi! Onko ihan yleistä ettei päivääsi sisälly ollenkaan ns.kunnon ateriaa, vain ainoastaan salaatteja, rahkaa ym. terveellistä? Itsekin toki välillä syön vain salaattia päivän pääateriaksi, mutta seuraavana päivänä kaipaan jo jotain hieman täyttävämpää. Kovin vähällä tunnut sinä pärjäävän, ottaen huomioon että käsittääkseni urheilet myös paljon. No, ollaanhan me kaikkia erilaisia ja toiset pärjää vähemmällä syömisellä kun toiset :)

    • Reply
      Mona
      4.5.2012 at 18:53

      Koulupäivinä syön aina koulussa “kunnon” ruuan, mutta esim töihin on niin paljon helpompi ottaa vaan evääksi salaattia ym. Usein mukana on myös esim kanaa joka tekee annoksesta tietty hiukan ruokaisamman. Niin ja kalaa syön myös aika monesti viikossa!:)
      Kyllä mulla aika reilusti tulee energiaa päivässä, kun esim käytän hyvia rasvoja tosi surutta. Oliiviöljyäkin lorahtaa aikast reipas annos aina salaattiin;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *