29.4.2012

Canon, Extension Tube EF25 II

Valokuvaus juttuja taas hieman. Eli tässä viime viikkoinen hankintani kameralleni, nimittäin loittorengas. En raaskinut vielä ostaa hintavaa makro objektiivia, vaan päädyin loittorenkaaseen Rajalan henkilökunnan vinkistä. Tämä siis asetetaan kameran ja objektiivin väliin, jolloin pystyn ottamaan jo olemassa olevilla objektiiveillani loistavia lähikuvia!:) Tämä on ihan mahtava lisä varsinkin tuotekuviin, joita tulee otettua aika paljon. Suosittelenkin tätä erittäin lämmöllä esimerkiksi 50mm 1.8 objektiivin kaveriksi. 
Ostin tämän Canon EF 25 II loittorenkaan Turun Rajalan pro shopista. Kiitos jälleen loistavasta asiakaspalvelusta. On todella ilo asioida liikkeessä, jossa on ammattitaitoinen ja vielä niin mukavakin asiakaspalvelu:) 
 

Mikäli pohdit vaihtoehtoja lähikuvaamiseen niin mm. Canonin sivuilta löytyy muutamia erilaisia vinkkejä.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lotta
  29.4.2012 at 19:23

  Oi, mielenkiintonen ratkasu! Laita sitte esimerkkikuvia et miten tuo sitten toimii käytännössä:) Millä linssillä olet ottanut nuo ed. postauksessa olevat asukuvat? Mukavaa alkavaa viikkoa! /Lotta

  • Reply
   Mona
   29.4.2012 at 19:37

   Joo voin ehdottomasti tehdä ihan omaa postausta vielä esimerkein millainen ero on 50mm 1.8 otetulla ja sitten tuo+loitto!:)
   Tässä postauksessa kaksi vikaa kuvaa otettu loiton avulla: https://www.monasdailystyle.com/2012/04/herkuttelua.html
   Nuo edellisen postauksen asukuvat on otettu ihan 50mm 1.8:lla:) Eli tuo loitto menee oikeastaan vaan tuollaisiin ihan lähikuvauksiin. Esimerkiksi kaikki purkit ja purnukat on kiva kuvata sillä. Saa esim kosmetiikkat kuvattua ihan likeltä:)

  • Reply
   Lotta
   29.4.2012 at 19:46

   okei kiva juttu!. Mulla olis itsellä kauhia linssikuume, tekis mieli sitäjatätä, mut on kuitenkin piiikkasen hintaa noilla leluilla!

  • Reply
   Mona
   29.4.2012 at 19:53

   Tiedän NIIIIN tunteen!!:DD Nälkä vaan kasvaa syödessä;) Ja kun haluis vähän kaikkee…;)
   Hei, suosittelen lämpimästi kääntymään Rajalan puoleen tuonne käytettyjen puoleen jos haluat katsoa hiukan huokeammalla hinnalla noita uusia putkia!:) Itsehän ostin tuon oman runkonikin nyt käytettynä!:) (toki niillä on käytettynäkin hintaa, mutta huomattavasti vähemmän:) ) http://www.rajalacamera.fi/vaihtolaitteet/484/dg?openGroup=484
   Rajalassa saa myös kohtuullisen takuun käytetyille tuotteille, jolloin mikäli tuotteessa ilmenee jokin selvä vika heti alussa, menee se takuuseen. Tätä mahdollisuutta ei oo esim jos ostat esim jostain huutonetistä tai vastaavasta.
   Mukavia kuvaushetkiä sinulle!!:)

  • Reply
   M
   30.4.2012 at 12:39

   Hei kiitos paljon tästä vinkistä! Itselläni olisi hakusesssa juurikin tuo 50mm 1.8 se kun tuntuu olevan aika hyvä peruslinssi? :) Noh, Rajalla se näyttäisi löytävänkin käytettynä. Jee! :D

  • Reply
   Mona
   30.4.2012 at 15:30

   Joo toi on ihan loisto putki varsinkin hinta/laatu suhteella!:) Tosin jos haluat panostaa pikkusen enemmän suosittelen katsomaan myös 50mm 1.4. Se on vielä inan valovoimaisempi kuin tuo 1.8:)
   Mutta siis itse olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon 1.8!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *