28.4.2012

Video ja kurkistus vaatekaappiin

Olen jo pidemmän aikaa ottanut urakaksi kodin kaappien läpi käymisen. Minusta on ihanaa, kun kaapit ovat siistit ja kaikille tavaroille on oma paikkansa. Pidän myös kovasti väljyydestä, eli välillä on hyvä käydä tavaroita läpi tarkastellen mikä on tarpeellista ja mikä ei. Olen onnistunut toisen puolen käymään vaatekaapistamme läpi aiemmin ja omia vaatteitani kirpparikasaan on jo eksynyt neljä isoa ikean kassia.
Eetun vaatekaappi on kuitenkin ollut epäjärjestyksessä ja siellä on ollut todella paljon sellaisia vaatteita, joita hän ei ole aikoihin käyttänyt ja myös sellaisia, jotka ovat jo käytetty aivan loppuun. Niinpä kävin tänään tuumasta toimeen ja järjestelin Eetun vaatekaappin kuntoon;) Nyt se onkin ihan tyhjän näköinen!:D Tosin pyykissä on aika paljon hänen vaatteitaan myös, joten ei tuossa ihan koko hänen vaatevarastoaan ole;)
Kuvasin iPhonella lyhyen pätkän vaatekaapin toisesta puolesta, jossa näkyy myös miten säilytän kenkiäni.:) Joten tässäpä pieni kurkistus pax-kaappiimme (ei hyllykköön, niin kuin videolla mainitsen;) ). Kuvailen vielä myöhemmin tuon toisen puolen niin sieltä näkyy sitten miten säilytän laukkuja:)

Nyt menen taas jatkamaan makuuhuoneen kuntoon laittamista:) Ihanaa, kun on ollut vapaa päivä!!:) Petivaatteet ovat olleet ulkona tuulettumassa ja vaihtelen nyt puhtaita lakanoita tuuletettuihin peittoihin. Kävin muuten läpi myös vähän meikkilaatikkoa ja otin kuvia huulipunista ja kynsilakoista. Niistä tulossa postausta myöhemmin:)
Ah, tällaiset “hääräyspäivät” ovat ihan parhautta:)
psttt.. Ystävälläni on huuto.netissä muutama kiva laukku sun muuta myynnissä vielä huomiseen asti! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa:) Löydät myynnissä olevat tuotteet TÄÄLTÄ!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2012 at 07:51

  Nämä sun videot niin ihania :)oot niin reipas, suloinen ja kaunis. Vaatekomeron siivoaminen on jotain niin parhautta, sieltä löytyy aina jotain uusia vaatteita mitä ei edes muistanu ikinä ostaneen! Teillä on mukavan kokoinen vaatekaappi, nuo omat hyllyt sukille ja alusvaatteille on ihan must. Meillä ei ole ja jotkut Ikean korit siellä yrittää hoitaa hyllyjen asemaa.

  Kukka :)

  • Reply
   Mona
   29.4.2012 at 08:34

   Hih, olen niiiiin samaa mieltä, että vaatekaapin siivoaminen on parhautta!! Se on ihan mahtavaa, kun kaikki on omilla paikoillaan ja väljästi niin että kaiken löytää helposti:)
   Me tarvittaisiin kyllä ehdottomasti joku lipasto vielä makuuhuoneeseen lisäksi.. Ei sitä säilytystilaa taida koskaan olla tarpeeksi..:)

 • Reply
  Anonymous
  29.4.2012 at 08:29

  Sun puhetyyli ei sovi ulkonäköön kyllä yhtään.. :) Näytät jotenkin herttaiselta ja siltä, että äänesi olisi naismaisen korkea ja outoa että se onkin kaikkea muuta. Taitaa olla joku murre taustalla..

  • Reply
   Mona
   29.4.2012 at 08:39

   Hih:DD Olen luonnossa kaikkea muuta kuin herttainen;) Olen erittäin kova ääninen ja mun naurun taitaa tunnistaa jo kaukaa:DD Ja joo, murteet on tarttunu sieltä täältä;) Vähän Turu murret, hiuka Porii ja sit vähän vielä miehen savvoo siihen ni siinäpä on naisellinen setti taattu:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *