27.4.2012

Päivetystä ennen kesää

*Yves Rocher lähetti vajaa kuukausi sitten yhteistyön merkeissä ihania itseruskettavia tuotteita testattavakseni!:) Olen ollut muutenkin todella tyytyväinen Yves Rocherilta saamiini tuotteisiin, joten odotus näidenkin suhteen oli korkealla. Eikä turhaan, sillä tuotteet eivät tuottaneet taaskaan pettymystä.

Ensimmäisenä Gommage kuorinta-aine. Ennen itseruskettavan laittoahan kannattaa AINA kuoria iho huolellisesti, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen. Tämä tuote tuoksuu ihanalle ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Tätä olen käyttänyt muutenkin, kuin ennen itseruskettavan laittoa. Noin kaksi tai kolme kertaa viikossa. Taidan olla kuorinta-aineiden suurkuluttaja, kun voisin vaikka joka päivä niitä käyttää, mutta sehän ei tietenkään ole suositeltavaa;) 
Rusketuksen tasaisuuden takaamiseksi kuorinnan lisäksi rasvaan aina ihon hyvin ennen itseruskettavan levitystä. Nyt olen käyttänyt The Body Shopin  Olive Body Butteria, joka on todella kosteuttavaa ja tekee ihosta muutenkin hyvin pehmeän. Tämä sopii mielestäni hyvin juuri paksuutensa ansiosta itseruskettavan alle. Olen ainakin toistaiseksi välttynyt räikeiltä rajoilta:) 
Aloitin itseruskettavan laittamisen varovasti käyttämällä vartalolle tarkoitettua suihketta kerran viikossa, jotten heti ole aivan läikikäs:) Tulos onkin ollut todella tasainen ja kauniin ruskea!:) Ajattelin nyt lisätä kertoja kahteen, jotta saan syvennettyä rusketusta. Kohta sääret ovatkin jo valmiit kesämekkoja varten!!;) Kasvoille laitettavaa voidetta olen laittanut vasta pari kertaa, joten siitä kirjoitan vielä uudelleen paremmin. Ajattelin uskaltautua sitä laittamaan nyt vähän joka ilta viikon ajan, jotta saan mahdollisimman pian päivetyksen valkoiseen naamaani:D Katsotaan mitä tulee, toivottavasti pahimmilta rajoilta vältytään. 

Jokos te olette uskaltautuneet käyttämään talven valkaisemaan ihoon päivettäviä voiteita, vai oletteko saaneet rusketusta muualta kuin purkista?:)
Itse pidän näitä itseruskettavia hyvänä vaihtoehtona solariumissa käynnille. Itse aurinkoahan ei voita mikään, mutta näin keväällä on kyllä mahtava saada purkista väriä sääriin, kun ne ainakin itselläni ovat aivan lakanan valkoiset:D

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Anonymous
  27.4.2012 at 06:07

  Onko ne just näitä http://www.groupon.fi/deals/koko-suomi/Yves-Rocher-Finlande/5291793 ? Pitäisköhän testata?

  • Reply
   Mona
   27.4.2012 at 07:13

   NO ON!!:DD Hauska sattuma, kun olin kuitenkin jo tän postauksen ajastanu jo pari päivää sit:D
   Kiitos ihan hirmuisesti sinulle vinkistä!!:) Ja ehdottomasti suoittelen kokeilemaan:) Minä ainakin olen kovasti pitänyt, etenkin tuosta suihkeesta jota olen jo useammin ehtinyt kokeilemaan:)

 • Reply
  Me and My
  27.4.2012 at 07:13

  Olen joskus aikaa sitten kokeillut Yves Rocherin itseruskettavaa ja minusta tuntui, että siitä jäi aika selkeät “rusketusrajat”. En tosin tiedä onko tuote muuttunut sisällöltään jotenkin, kun pakkaus on ainakin muuttanut ulkonäköään :) Heräsi kiinnostus kokeilla uudestaan tuota voidetta, jos se nyt olisikin parempi tuote? :)

  Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  • Reply
   Mona
   27.4.2012 at 07:20

   Ehdottomasti kannattaa testata!!:) Itsekkin aluksi vähän jännitti kokeilla, juuri noiden hirmuisetn rajojen peitossa, mutta hyvällä kuorinnalla ja rasvauksella olen täysin välttynyt niiltä!:) Mielestäni myös tuon vartalosuihkeen tummuusaste on juuri sopiva. Siitä ei nimittäin ensimmäisellä kerralla tule aivan tummaa, vaan nimenomaan saat itse asteittain tummennettua rusketusta. Minä olen alkuun tosiaan vaan kerran viikossa laittanut, mutta nyt kun alkaa jo vähän väriä olla pinnassa, niin ajattelin vähän lisätä kertoja jotta saan tuota tummuutta syvennettyä:)

   Samoin sinulle kaunotar oikein ihanaa viikonloppua <3 <3 :)

 • Reply
  shiny
  27.4.2012 at 11:04

  Millainen tuoksu näissä tuotteissa on? erityisesti tuon suihkeen tuoksu kiinnostaa.. Onko siinä sellainen perus vahva itseruskettavan haju? olen koittanut jo useamman vuoden etsiä tuotetta, josta ei vähän ajan päästä levityksen jälkeen nousisi sitä perinteistä tekorusketuksen paljastavaa aromia nenään…

  • Reply
   Mona
   27.4.2012 at 19:38

   Minusta tuo suihke tuoksuu huomattavasti miedommalta kuin esimerkiksi Doven kosteutta itseruskettava, jos olet sitä joskus kokeillu?
   Tuo suihke tuoksuu itseasiassa aluksi todella hyvälle, mutta ehdottomasti kun se hiukan vaikuttaa iholla tulee siitä sellainen tuoksu mitä itseruskettavista tulee, mutta tosi miedosti!:) Itse en pysty esimerkiksi tuota Dovea juuri käyttämään sen erityisen vahvan tuoksun vuoksi..:/
   Suosittelen muuten kokeilemaan dermosilin iseruskettavaa kosteusvoidetta. Se on ehdottomasti hajultaa kaikkein miedointa!:)

 • Reply
  Hanna ★
  27.4.2012 at 11:18

  Sain noi samat tuotteet testattavaksi. Ehkä minäkin uskallan luettuani sinun suositukset testata tuotteita ;)

  • Reply
   Mona
   27.4.2012 at 19:38

   Voi ehdottomasti kannattaa kokeilla!!!!:) Olen tykännyt tosi paljon ja kannattaa tosiaan aloittaa harvemmalla välillä jotta saa päivetyksen asteittain:))

 • Reply
  Tiia
  27.4.2012 at 13:25

  Samat ovat täälläkin olleet kokeilussa ja kovasti olen tykännyt :)

  • Reply
   Mona
   27.4.2012 at 19:41

   Noi on kyllä ihanat, kiva että säkin oot tykänny!!!:)

 • Reply
  Anonymous
  27.4.2012 at 17:26

  Mä kyselisin myös tuoksusta, onko se voimakas ja samanlainen kuin itseruskettavissa yleensä? Ainakin omasta mielestäni Nivean ja Doven itseruskettvata haisevat aika pahalle, Lumenen tuotteilla on vähän miedompi tuoksu. Ja kävin lukaisemassa vielä Mrs. V:n kirjoituksen ko. tuotteista, ja hän kertoi että just noi tummemmat tuotteet joita itsekin esittelet ruskettaa nopeasti. Oma ihoni on tosi vaalea, joten mietin uskallanko heti alkaa käyttää tota suihketta, se meinaan kiinnostais… :)

  Krisu

  • Reply
   Mona
   27.4.2012 at 19:45

   Joo, toi Dove tosiaan on melkoisen voimakkaan tuoksuinen. Oon sitä joskus muutaman purkin käyttänyt, mutta ei kyllä sovi mulle lainkaan juuri tosi vahvan tuoksun takia:/ Tämä suihke on huomattavasti miedomman tuoksuinen! Toki tästäkin hieman jää se itseruskettavasti tuleva haju, mutta hyvin vähän. Levittäessä suihke tuoksuu vain hyvältä!:) Suosittelen ehdottomasti testaamaan, mutta tosiaan kannattaa aloittaa varovasti juuri vaikka kerta viikossa. Itseasiassa, vois olla ehkä parempi aluksi laittaa jotakin itseruskettavaa kosteusvoidetta, jotta saat hyvin vaaleaan ihoon vähän sävyä ja sitten kokeilla tätä kunnon ruskettavaa…?:)

 • Reply
  Lauran
  27.4.2012 at 21:44

  Ostin juuri asteittain ruskettavan voidetta vartalolle ja kasvoille, ja olen muutaman kerran nyt niitä käyttänyt. Niillä saa kivasti sellaisen kevyen rusketuksen pikkuhiljaa. Näitä yves rocherin tuotteita olen kyllä vähän katsellut, ehkä seuraavaksi niiden kevyempien voiteiden jälkeen ostan näitä! :)

  • Reply
   Mona
   28.4.2012 at 16:40

   Joo noin se melkein kannattaakin kokeilla alkuun!:) Näihin olen kyllä ollut tosi tyytyväinen joten ehdottomasti voin suositella:))

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *