23.4.2012

My brown eyes

Muutamassa postauksessa onkin nyt vilahtanut uudet ruskeat silmäni..:) Sain jokin aika sitten yhteydenoton Lenson.com kautta ja yhteistyössä sain valita valikoimasta itselleni piilarit. Minulla on silmälasit kyllä käytössä päivittäin, mutta vahvuudet ovat sen verran pienet, etten osaa käyttää piilareita vahvuuksilla, joten päädyin värillisiin piilareihin!:) Ne kun tuovat huimasti piristystä silloin tällöin kasvoille. 
Valitsin lenson.com yhteyshenkilön avustuksella juuri minulle sopivan värin, joka oli brown. Piilarit ovat FreshLookin ColorBlends merkkiset.

Otin kuvia ilman piilareita sekä ruskeiden piilarien kanssa, jotta eron huomaa mahdollisimman hyvin. Oma silmien värini on vihreä ja tuo brown väri peitti melkoisen hyvin oman silmän värin.

Ja tässä kuvat ruskeiden  nappisilmien kanssa:) Minusta nämä ovat niin kivat ja tuovat vaihtelua vähän niin kuin tummemman meikin tavoin!:) Ei siis tule laitettua juuri muuta silmämeikkiä kuin ripsaria näiden kanssa.

Piilarit ovat myöskin todella mukavat silmissä, eikä kuivuutta ole juurikaan ollut. Olen joskus muutama vuosi sitten käyttänyt värillisiä piilareita useamminkin, mutta sitten se jäi kun Eetu taisi mainita, että pitää enemmän minun omista silmieni väristä…;) Nyt kuitenkin oli todella kiva taas kokeilla näitä ja taidan päätyä käyttämään ruskeita silmiäni useamminkin;)

Piakkoin on luvassa lenson.com kautta myös teille lukijoille pientä kivaa!:) Pysykäähän siis kuulolla.

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Anonymous
  23.4.2012 at 07:49

  vähän harmi, ettei enää ole markkoilla ollut sellaisia hyviä ruskeita piilareita, ilman sitä käärme-efektiä. Sullakin nimittäin tulee tuo oma keskeltä aika selkeesti näkyviin, eikä sen takia näytä ihan luollollisilta.

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 08:47

   Totta, varsinkin kun tuossa vikassa kuvassakin pupillit ovat tosi pienet, niin näkyy väkisin omaa väriä. Itse oon kyllä siitä huolimatta kovin tyytyväinen näihin:) Tuovat juuri haluattua vaihtelua:)

 • Reply
  Taru
  23.4.2012 at 10:28

  Kaunotar <3 <3 :)))

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:34

   Sinä olet murunen <3 :)

 • Reply
  Senja
  23.4.2012 at 11:16

  mäkin käytin joskus nuorempana ainakin vuoden verran päivittäin ruskeita piilareita, oli jokin kriisi kai omien silmien kanssa silloin nuoruusvuosina :D kyllästyin kuulemaan miten kaikki sanoivat että oma väri on parempi ja lopetin käytön..nyt olisi tosiaan hauska taas kokeilla, nimittäin vaihtelua nuo tuovat! ja ainakin sinulle sopii kumpi väri vaan ja toi on aika luonnolisen näköinen toi ruskeakin:) oot kaunis<3

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:34

   Hih, kiitos muru <3 :) Ehdottomasti tuovat vaihtelua:) Tekisi mieli kokeilla myös sinisiä jossain vaiheessa:)

 • Reply
  Aniina
  23.4.2012 at 13:06

  Sopii sulle tosin hyvin tuo ruskea :) Kaunis olet kyllä <3

  Oon itsekkin käyttänyt muutaman vuoden noita linssejä ja yleensä myös ruskeita. Nyt kuitenkin on välillä tullut tilattua myös vihreää ja vaaleaa sinistä, koska omat silmäni on tosi tummansiniset. Mutta tosi hyviä linssejä kyllä, tykkään – ja saahan niillä kivaa vaihtelua ja pientä piristystä elämään :)

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:36

   Kiitos paljon Aniina <3 Olet ihana:) Hei sinisiä munkin tekis mieli kokeilla!:) Nimen omaan saa vaihtelua!!:)

 • Reply
  Emma
  23.4.2012 at 14:44

  Eikä, sun oma silmienväri on tosipaljon kauniimpi! : ))

  Itsekin käytin kans pitkään ruskeita piilareita nuorempana, mutta jotenkin nyt olen oppinut tykkäämään omasta vaaleansinisestä silmienväristäni enemmän. Oli kyllä aluksi tosi vaikea lopettaa piilareiden käyttö, kun oli tummempiin silmiin tottunut.

  Muillakin tykkään nykyään enemmän maailmallakin harvinaisemmista vaaleista silmistä ja varsinkin kun sulla on ihanat vaaleat hiuksetkin! Ehkä vaihtelun vuoksi kivat nuo piilarit, mutta kyllä muuten omat silmäsi ovat reippaasti kauniimmat!

  http://www.emmanblogi.com

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:40

   Hih, voih kiitos paljon Emma <3 :) Ihan sinut olen itsekkin vihreine silmineni, mutta tuovat tosiaan tosi kivaa vaihtelua nuo värillisit linssit:)) Suurin osa ajasta kuitenkin mennään noilla omilla;)
   Mukavaa viikkoa kaunis Emma:)

 • Reply
  Nanna
  23.4.2012 at 16:06

  Niin upeita kuvia sinusta kaunotar! :) Voi kun voisi itsekin pitää piilareita, mutta ne eivät sovellu silmilleni :/

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:40

   Voi kiitos ihana Nanna <3 Sä se jaksat olla niin kultanen aina <3
   Voi että harmi ettei sovi:/ Kuivuuko sulla liikaa silmät piilareiden kanssa?

 • Reply
  Hanilo
  23.4.2012 at 18:19

  Ei vitsit, sulle sopii hyvin ruskeat silmät! :) Mä oon kans monesti meinannut tilata lensonilta värillisiä piilareita kun muutenkin käytän piilareita usein, mutta sieltä sivujen kommenteista oon lukenut että ne kuivattais aika paljon silmiä. Mulla kuivuu muutenkin kertakäyttöpiilareissa silmät ja kuukausilinssit kuulemma kuivattavat vielä enemmän.

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:42

   Kiitos Hanilo <3 :) Niin voi olla että pidemmässä käytössä varmaan voikin kuivua..:/ Itse kun käytän näitä vain silloin tällöin niin ei kuivumista ole ollut lainkaan. EIkös värillisiäkin oo ihan kertakäyttöisiä?:) Voiskohan ne olla sulle hyviä..?:)

 • Reply
  Anonymous
  23.4.2012 at 18:34

  Kyllähän nuo kivat on laittaa varmaan silloin tällöin, mutta kyllä minunkin mielestä oma värisi on ehdottomasti kauniimpi <3 -mami-

  • Reply
   Mona
   23.4.2012 at 20:43

   Kiitos rakas mami<3 Nimenomaan sillon tällön tuovat vaihtelua tähän aina samalta näyttävään naamatauluun:D
   Raksu <3 <3

 • Reply
  Anonymous
  24.4.2012 at 13:36

  Ihanat! :)

 • Reply
  Anonymous
  24.4.2012 at 18:37

  Mä en kestä miten söpö oot, ihan epistä! :) Onko sulla luonnostaan noin kauniit ripset, vai onko jotain pidennyksiä/lisäyksiä? Mitä ripsaria käytät?

 • Reply
  Anonymous
  25.4.2012 at 07:20

  munkin täytyy kyllä sanoa, että oma silmien värisi on paljon kauniimpi! mutta kauniit ovat nuo ruskeatkin ja kivasti sopivat sinulle. olen joskus jostain kuullut, että heille, joilla on luonnostaan vihreät silmät, sopisi myös usein ruskeat silmät. näyttää pitävän paikkansa. kivaa vaihtelua nuo värilliset piilolinssit, mutta älä kovin usein peitä kaunista omaa väriäsi.:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *