21.4.2012

Inspiroiva blogi : Avec Sofié

Vuorossa olisi seuraavaksi pieni sarja blogeista joita seurailen joka päivä ja joiden kirjoittajat ovat tulleet bloggailun aikana tutuiksi. Näiden naisten kirjoitukset ovat sellaisia, että ne saavat aina hymyilemään ja blogit ovat täynnä inspiraatiota.
Aloitetaan ihanasta Sofiésta. 
Sofié on ihan mieletön kaunotar jonka blogi on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Hänellä on todella silmää valokuvaukselle ja jokaisen postauksen kuvista huokuu se, että kuviin on nähty vaivaa ja ne ovat otettu rakkaudella valokuvausta ja blogia kohtaan. 
Sofién tyyli on klassisen kaunis ja naisellinen. Vaikka blogin puolella nähdään enemmän reseptejä, matkustusta sun muuta, niin välillä nainen ilahduttaa lukijoitaan ihanilla pienillä vaate ja asu jutuilla!:) 
Sofié pitää selvästi itsestään erittäin hyvää huolta ja panostaa muun muassa ruokaan paljon. Blogin reseptit ovatkin ihan omaa luokkaansa, ja minä kulinaristina RAKASTAN kaikkia ihania ruoka- ja kattauskuvia blogissa! Kuviin on vangittu ruoka, terveys, hyvä mieli ja jopa maku niin mahtavasti, että vesi tipahtaa kielelle pelkästään katsomisesta. Voin melkeinpä sanoa myös kaikkien ihanien herkkujen tuoksun kantautuvan nenääni katsellessa Sofién ruokakuvia:)

Avec Sofié on varmasti suurimmalle osalle tuttu ja lukeutuukin Suomen suosituimpien blogien joukkoon. En ihmettele yhtään! Sofié on sydämellinen ja aito nainen joka on niin ystävällinen ja samalla äärimmäisen lahjakas kirjoittamaan ja valokuvaamaan. Hänen bloginsa tuo hyvää mieltä  jokaiselle lukijalleen. Kiitos Sofié pienistä arjen iloista joita tuot lukijoiden arkeen <3

Huom huom! Kaikki kuvat on kähvelletty Avec Sofie blogista!!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sofié
  21.4.2012 at 22:26

  Voi Mona <3

  Mikä ihana yllätys!

  Kiitos paljon kauniista sanoistasi. Olet ehkä yksi herttaisimmista ihmisistä joita olen koskaan näin virtuaalisesti tavannut <3

  • Reply
   Mona
   22.4.2012 at 14:20

   Kiitos murunen vaan itsellesi <3 <3 Olet sellainen blogimaailman sydänkäpynen että!!:) <3

 • Reply
  Mrs. V
  21.4.2012 at 23:28

  Mona <3 Te ootte niin ihania molemmat <3

  • Reply
   Mona
   22.4.2012 at 14:21

   Sinä myös <3 <3 Isot halaukset sinne suuntaan <3

 • Reply
  Senja
  22.4.2012 at 08:04

  oot oikeessa, tää blogi on yksi ehdottomasti parhaimmista tällä hetkellä lukemistani :) jotenkin niin välitön ja aito!

  • Reply
   Mona
   22.4.2012 at 14:22

   Voi nimenomaan välitön ja aito <3 :) Ihanaa, että sinäkin olet löytänyt tämän helmen:) Sofié vangitsee kaiken niin kauniisti blogiinsa, että sitä selaillessa ei vaan voi kuin tulla hyvälle tuulelle:)

 • Reply
  Taru
  23.4.2012 at 10:27

  Ah, Sofién kuvat on ihan omaa laaatuaan <3 Ei voi kuin ihastella tämän naisen taitoa napata upeita kuvia! Ja ne ruokajutut…ihan parasta :)))

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *