18.4.2012

LUISAVIAROMA.COM

Heippa!:) Nyt pukkaa oikein kunnolla näitä  alennuskoodeja!:) Meikä, kun osti tuon kameran, niin nyt joutuu kyllä tovin pidättäytymään muista shoppailuista… Mutta tässä teille siis alekoodia ihanaakin ihanampan yhteistyökumppani LUISAVIAROMA.COM sivulle!!:)
Koodilla saa siis 20% alennuksen jo alennetuista tuotteista!!:) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä tarjolla on. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan valikoimaa. 
Minua polttelisi nuo ihanat Marc Jacobs ballerinat, ne ovat niin suloiset!!:) Ja öö.. aika moni muukin juttu kyllä houkuttaisi…:D Esim mites nuo IHANAT Sergio Rossin korkkarit?! Kuola valui poskia pitkin kun ne näin. Ja ne ovat jo valmiiksi 40% alennuksessa. Ihan pahaa tekee tälläiselle kenkien rakastajalle katsoa näitä…:D 
Tässä vielä koottua kollaasia siis tuotteista, jotka pistivät ensimmäisenä silmääni ja olisin voinut kiikuttaa kassalle.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anonymous
  18.4.2012 at 20:49

  Moikka, ei liity tähän postiin mutta siis mitä eroa sillä 50mm f/1.8:lla ja 50mm f/1.4:llä on? =) Kun puhuit jostain valovoimasta(?) mutta siis mitä se tarkoittaa? :o

  • Reply
   Mona
   18.4.2012 at 21:10

   Hih, mä taidan olla melko huono tarkentamaan näitä, mutta siis lyhykäisyydessään jos haluat ottaa kuvan jostain tietystä kohteesta niin että kohde erottuu hyvin ja tausta on sumea niin mitä pienempi tuo luku on sitä parempi se kohteen tarkkuus ja erottuvuus taustasta on…:) Itse käytän esimerkiksi aina esineitä kuvatessa objektiivini tuota 1.8 ja kun haluan kuvan jossa koko kuva tarkkana säädän lukua noin 5.6. Riippuu hiukan tilanteesta :)
   Toivottavasti tästä nyt oli yhtikäs mitään apua:D

  • Reply
   Anonymous
   18.4.2012 at 22:02

   Ahaa, okei. :)) Kiitos paljon, tuo selvensi asiaa kyllä todella paljon, yritin Canonin omilta sivuilta etsiä tuota ja valokuvausfoorumeilta mutta en löytänyt joten suurkiitos tästä!! =)

 • Reply
  Jaana
  19.4.2012 at 07:37

  Noniin, tälle puolelle nyt sitten bongailemaan uutta laukkuihanuutta ;D hih!

  • Reply
   Mona
   21.4.2012 at 19:40

   Todellakin!!!:))))) Mä olisin niin monet ihanuudet voinut tuolta kotiuttaa)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *