7.4.2012

Kuulumiset

Heippa ihanat ja kiitos ihanista kommenteista joita ootte jättäny <3 Vastailen teille huomenna jahka päästään kotiin. Tänään ollaan oltu mökillä ja otettu rennosti:) Eetun mummi on ruokkinut meitä erityisen hyvin ja nyt onkin maha ääriään myöden täysi… Mm alla olevia herkkuja..;) Niin ja mun on tullut otettua puhelimella ihan vaan muutama kuva…;) On tää iPhone niin super ihana :) Mut nyt loikoilemaan. Aamuksi ajastettuna taas blogeja:) Öitä <3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Laapa
  7.4.2012 at 22:23

  Oi mitä kuvia! :) Mulla myös iPhone ja sillä saa kyllä yllättävän hyvälaatuisia kuvia!

  • Reply
   Mona
   8.4.2012 at 17:56

   Joo olin myös itse ihan yllättynyt miten hyvä ja ennen kaikkea kätevä tuo puhelimen kamera on!!:) Nyt pystyy vaikka missä räpsimään kuvia:) Tää intohimoinen kuvien räpsijä tykkää;)

 • Reply
  Anonymous
  8.4.2012 at 18:59

  Niin kauniin ja harmonisen tunnelman saat aikaan kuvissa. Erityisesti tuossa Eetun mummin tupakeittiön kuvassa voi ihan aistia sellaisen vanhanajan fiiliksen, kello raksuttaa seinällä ja rakkaita ihmisiä ympärille kohtapuoliin kerääntymässä :) -mami-

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *