25.3.2012

Dolce Gusto Coffee time

Dolce Gustolta tuli yllättäen muutama paketti uutuus kapseleita testattavakseni. Olin kovin iloinen niistä. Dolce Gusto koneeni jonka sain aikoinaan blogin kautta on todella ihana ja se oli myös työpaikallani hetken lainassa piristämässä meidän kahvitaukoja:)
On niin mukava kun kahvin saa hetkessä valmiiksi ja makuja on valittavana jos jonkin laista!:) Nyt testiini tuli BuonGiorno! Grande mild ja Nestea lemon jäätee maut. Ensimmäinen oli ihana täyteläinen kahvi joka ei kuitenkaan ollut liian vahvan makuinen. Jäätee oli todella makea, joten ei ehkä ihan omaan makuuni, mutta toisaalta tuollainen menee kesällä kuumalla terassilla jäiden kera loistavana drinksuna!:) 
Minulle Dolce Gusto on juurikin sellainen kahvikone, että teen sillä herkkukahvia silloin kun tekee mieli jotain hyvää. On myös ihana tarjota tavallisen kahvin sijasta jotain erikoiskahvia vieraille:) 
Järjestin talvella ystävälleni vauvakutsut meillä ja paikalla olleet naiset pitivät kovasti näistä kahveista;) Lemppari taisi olla kaikkien mielestä Mocha.

Kiitos kovasti Nescafélle kivasta ylläristä:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nanna
  25.3.2012 at 15:35

  Toi Dolce Gusto on kyllä niin maailman paras keksintö, tykkään :)

 • Reply
  Mapsin muotia
  25.3.2012 at 20:29

  Tykkään myös tuosta vempaimesta. Usein erilaiset koneet jäävät kaappien perukoille, mutta Dolce custo on meillä kyllä ahkerassa käytössä. Sopivan kokoinen ja nopea käyttää! Varsinkin viikonloppuisin aamukahviksi on ihana nauttia vähän parempaa kahvia. Mocha jacafe au lait on minun suosikkejani, välillä kyllä Chockochino (?) maistuu herkkuhetkinä ihanalta.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *