24.3.2012

Kevään merkki

Meidän appelsiinipuuhun oli ilmestynyt muutama päivä sitten ihana pieni valkoinen kukka!!:) Tämä on niin kevään merkki. Vitsit miten hyvälle tuulelle se saikaan. Seuraavaksi odottelemaan niitä pikkusia appelsiinejä;)

Oikein ihanaa viikonloppua <3

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Hanni5
  24.3.2012 at 13:53

  Mutta sun pitää koitta pölyttää se kukka jollakin toisella kukalla, kun muuten ei tuu appelsiineja…

  • Reply
   Mona
   24.3.2012 at 14:21

   Ou nou!!!!:D Mä en ymmärrä noista mitään???? MIten mä siinä onnistun??:D Huono floristi ketä myi tän kun ei tuollaisesta viime vuonna maininnu;)

  • Reply
   Hanni5
   26.3.2012 at 22:18

   No jos ostat jotain leikkokukkia esim. tulppaaneja niin sitten kun ne pöllyttää sitä ruskeaa siitepölyä kaikkialle, niin ota vähän vanupuikkoon ja töpöttele sitä sitten tuon appelsiinipuun kukan keskelle, siis siihen kukan tahmaseen osioon. Sitten se kukka siitä pikkuhiljaa kuolee ja alkaa karvattaa siihen kohtaa appelsiinia :)

  • Reply
   Mona
   26.3.2012 at 22:21

   Olet ihana, kiitos ihan hirmuisesti!!!:)
   ainoo et nyt saa toivoo et tulis toinen kukka.. Meinaa et voi uskoa, et toi kukka kuoli hitto SAMA päivänä ku kommentoit:DD Mä oon vaan niin huono näissä…. No pidän peukkuja et tulis uus kukinto esiin joskus….;)

 • Reply
  Business Woman
  24.3.2012 at 17:44

  Minussakaan ei ole sen vertaa floristin vikaa, että osaisin auttaa tuossa pölytysasiassa;) Mutta siis: Kunhan satoa alkaa tulla, niin voiko tässä vaiheessa jo tehdä ennakkovarauksia:)?
  Tiedän tunteen, kun saa jossakin itse kasvattamassaan viherkasvissa kukan aikaiseksi! Se on jotakin ihan muuta, kuin kaupasta kukkivana kotiin kannettu..

  • Reply
   Mona
   25.3.2012 at 15:10

   Hih, todellakin!!:D Veikkaanpa vaan että sato saattaa jäädä aika pieneksi;D
   Hei mutta et usko…. Me ostettiin VIIME kesänä ihan tavallinen basilika puska kaupasta.. Se vaan jatko ja jatko kasvamistaan… Ja nyt se muistuttaa lähinnä puuta:DDD En voi ymmärtää miten se on voinu selvitä vuode?!! Eihän sitä voi edes heittää roskiin, kun se vaan elää ja elää;)

 • Reply
  Anonymous
  25.3.2012 at 09:36

  Oi, miten ihana kukka! Sä olet taitava floristi kun sait applaripuun kukkimaan. Mulla on ollut myös samainen kasvi, mutta ikinä en siihen kukkia saanut. Juttelin puulle varmasti liian vähän :) Mun ystävä asuu Espanjassa ja viime kesänä pääsin hänen fincalle keräämään kevään satoa. Pomittiin appaleita, avokadoja ja päärynöitä. Kaksi viikkoa tein aamupalalle niistä mehun enkä ole koskaan niin hyviä hedelmiä saanutkaan. Täällä Seinäjoella ei ole tänään keväästä tietoakaan, yöllä oli satanu lunta… Ihanaa sunnuntaita! :)

  Kukka :)

  • Reply
   Mona
   25.3.2012 at 15:11

   Kiitos murunen samoin sulle <3 :)
   Hih, mä tosiaan oon tainnu höpöttää tarpeeksi tolle;D Mä en tod oo taitava, en ymmärrä miten se ylipäänsä on hengissä vielä;D Ja kaiken huippu on et meillä on myös vuoden vanha basilika puska hengissä:DDD Ja se on siinä samassa ruukussa missä se ostettiin….. Hihih:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *