7.3.2012

Alekoodi Yves Rocherille naistenpäivän kunniaksi!

Sain tänään sähköpostiin vinkkiä Yves Rocherin naistenpäivän tarjouksesta!
Eli mikäli huomenna tilaatte Yves Rocherilta tuotteita, huomatkaahan laittaa alla oleva koodi mukaan!;)

"Naistenpäivän kunniaksi Yves Rocher tarjoaa alekoodin WOMAN2012, jolla saa tilaajalahjaksi Comme une Evidence tuoksun.

Comme une Evidence tuoksu on täynnä 
ruusun, jasmiinin ja kielon vivahteita.Alennuskoodi on voimassa ainoastaan 8.3.2012!"


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anonymous
  8.3.2012 at 01:51

  heipsan, mulla oli sellasta kysyttävää ku ymmärtääkseni käyt gym2000 salilla niin onko siellä kunnon aerobiset kuntolaitteet, siis juoksumatot jne? ja sitten ku siellä on ne miesten ja naisten salit erikseen niin saako naiset mennä esim miesten salin puolelle jos haluaa? ku olisin tosi innokas ryhtymään sen salin kävijäksi jos vaa noi asiat saisin selvitettyä :D kiitti jos jaksat nähdä vaivaa vastaamiseen :)

  • Reply
   Mona
   8.3.2012 at 07:00

   Oi on siellä!! Suosittelen gymiä tosi lämpimästi <3 Se on kuin oma olohuone:) Ja naiset saa mennä miesten salille halutessaan! Aerobisia on sekä miesten ja naisten puolella, ainoa miinus alakerran(miesten puolen) juoksumatoissa on että ne osoittaa seinää päin.:/ Muute sali on tosi kiva ja kotoisa<3 Niin ja jos tunneille aiot mennä, niin kaikki ohjaajat ovat ihan supereita <3;) Tosin mun lemppari ohjaaja Minna ei parhaillaan ohjaa, mutta eiköhän hänkin jossain välissä tuu takas:) Kääk, en ookkaan käyny liian pitkään aikaa punttaamassa:D Pitää korjata asia pian. Tuuhan moikkaamaan jos satut tulemaan vastaan!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *